![]() |
m-am ciocnit cu paparuda asta, pe cand era ministru, in liftul unul hotel din Viena... tinea in brate un catelus flocos (dar tot mai frumos decat dansa) si vorbea la telefon. Striga, ca o nebuna: sunt in concediu, nu vreau sa stiu nimic! nu ma intereseaza!
am urat-o! |
Hai, mä Herbie, zäu asa!
Tu ai nevoie de lifturi vieneze, potäi flocireze, telefoane mobileze si concedii daneze (de la "Dana"), ca s-o urästi? Eu am rezolvat-o mult mai simplu, nici n-a fost nevoie sä ies din casä. |
ai si tu dreptatea ta...
dar asculta povestea mai departe... acasa ma prapadeam de ras cand o vedeam la televizor... mi se parea o gluma, o fictiune... cand am vazut-o - in cadrul descris mai sus - am urat-o. asta a fost, asta recunosc... |
Originally Posted by herbert:
|
Hei, parca aici vorbim de actrite (de la noi sau de aiurea). Ce treaba are Rodica Stanoiu cu actoria? Chiar, a jucat intr-un film? Ca eu nu stiu! Nu toate "cotoharlele" (vorba lu' Leana a lui Costel) care apar in serialele si filmele de pe la noi sunt si actrite. Nu vedeti, de exemplu, Nicoleta Luciu: a fost de-ajuns sa apara in nu stiu ce seriale si gata, este mare vedeta. Mi-e teama ca la fel se va intampla si cu sora ei, din punctul de vedere a atitudinii.
Apoi mai sunt fostele cantarete (oare?) care vin de la formatii disparute, sunt plasate in seriale ("Meseriasii", de exemplu) unde joaca numa' roluri de "tarfe" si gata, sunt mari actrite. Aiurea! Chiar, avem la ora actuala actrite tinere care stiu sa joace bine, nu doar sa dea din fund? ;) ;) ;) :( |
Daaaaaaaaa, Jeniffer Aniston, efectiv mi se pare ca se straduieste prea mult ca sa interpreteze un rol si tot nu reuseste sa transmita ceva.
Apoi, a fost celebra telenovela romaneasca , prima de altfel, cu Corina Danila. Nu i se potriveste deloc rolul de actrita, de fapt nici cel de moderatoare, nu stiu, asa mi se pare mie |
Nu prea pricep eu de ce au atatia oameni ceva impotriva Juliei Roberts. Pe bune. Nu e o frumusete, dar e deosebita. Da, are cateva roluri standard si cateva filme plictisitoare. Cineva a mentionat-o chiar pe Judi Dench. Cum asa? Ar mai fi cateva criticate aiurea, parerea mea... dar fiecare cu parerile lui.
Daca ar fi sa mentionez una naspa. Pe primul loc se situeaza Jennifer Aniston. Unii ar trebui sa se limiteze la seriale. Imi pare rau pt ea ca s-a terminat pana la urma Friends. Trebuia sa caute alt serial, nu sa se bage unde nu-i de nasul ei. Iar pupeze ca Jessica Alba, Jessica Simpson, etc, sunt doar animatoare, nu actrite. |
Nu-mi atrage cu nimic atentia... Renee Zellweger... :hmm:
|
Originally Posted by Azgard:
Julia Roberts are farmecul ei, mie una imi place de ea. Cel mai mult mi-a placut in Dosarul Pelican si in Mona Lisa Smile. Jessica Alba arata bine si atat. Departe de a fi actrita. Ori nu i s-au dat roluri serioase (desi a jucat in Sin City) ori nu i s-au potrivit, ori nu are ce sa ne arate. Jennifer Aniston? Ma bucur ca nu sunt singura care n-o agreeaza :P |
Originally Posted by crisa:
Mie mi-a placut de ea in Me, myself and Irene. La filmari s-a legat si relatia ei cu Jim Carrey si apoi s-au casatorit. E o fata finuta, mai are multe de invatat dar promite multe. Deja e un nume. |
Mie mi-a placut de ea in Me, myself and Irene. La filmari s-a legat si relatia ei cu Jim Carrey si apoi s-au casatorit. E o fata finuta, mai are multe de invatat dar promite multe. Deja e un nume.[/quote]
cand au fost astia doi casatoriti? :? |
Au fost casatoriti pentru putin timp, nunta a fost foarte discreta, pe un deal, in aer liber of course. Am vazut asta la un documentar unde un faimos papparazzi a filmat totul pe ascuns si apoi a vandut caseta pe bani frumosi. Cert e ca au fost impreuna si Jim Carrey, a mai avut relatii si cu alte actrite cu care a jucat (s-au imprietenit pe platourile de filmare, ca deh...la cat timp petrec impreuna...)
|
este una schiloada care tot apare in filme cu adolescenti... a jucat si in cruel intentions.... e fata snur si tot timpul joaca rolul de scorpie :))) bitch
|
Te referi cumva ta http://www.imdb.com/name/nm0004757/ ?
|
corina danila .. :x ohhh duamne cine a pus-o si pe asta in film pardon telenovela sau la teveu sau oriunde cine???? :shock: a facut o mare greseala cred ca una din putinele persoane care ma scot din sarite dar in stilu mare adik cand o prind din greseala pe eu(fâss)oria imi vine sa sparg teveu :sick: :sick: :sick: e ca un vis urat de care nu mai scapi!!!!!!
|
:lol: eh cand o mai vezi repeta-ti acest cantecel..ma numesc motanul Danila si de soricei nu mi-e mila....of ce bine merg cateodata filmele copilariei, parca aduc ordine in lumea asta nebuna.. :oops: lizuca , undeeee eeesti...?????
|
Mie nu-mi place Demi Moore :oops:
|
Pai am putea face un top al actritelor nesuferite:
Corina Danila Adela Popescu Oana Zavoranu (daca poate fi considerata actrita!) si lista ar putea continua... |
Originally Posted by mafalda:
Cand a ajuns Corina Danila actrita? pai atunci cred ca am pute continua cu: Nicoleta Luciu, Ileana Lazariuc, Mihaela Radulescudar in cap de lista e musai sa fie Marga Barbu (a fost prima bagata cu japca acolo, desi nu avea ce cauta). Si lista poate continua pana maine, numai sa ne chinuim putin. Sa ne rezumam totusi la ACTRITE |
Actrite enervante nu am prea multe:
1.Nicole Richie(e enervanta rau) 2.Sarah jessica Parker(nu stiu de ce nu imi place.cred ca e chestia aia cu atracti negative si pozitive + - ):D 3.Paris Hilton(isi bate joc de bani ei) 4.Lindsay Lohan(ma enerveaza de cand am afleat ca se casatoreste cu o FEMEIE :(( ) cam atat...daca era despre cantarete enervante treceam mai multe ca acolo sunt mai multe decat actritele. :D |
All times are GMT +2. The time now is 08:46. |