![]() |
Cine știe? Întreabă-l pe RomaniaMare!
|
păi de ce să îl întreb pe el?
singurele femei pe care le-am văzut pe stradă fără acoperământ pe cap erau două ştoarfe ( e drept că arătau ca din revistă) blonde şi aia care ne-a bătut în geamul de la maşină. da' care de fapt era ăla ... că sunt destui de ăstea prin Teheran |
Măi, dar toți ați fost la Teheran? Pe RomaniaMare îl înțeleg, că a mers din România, dar pe tine te-au primit, venind din SU?
|
păi n-am mers din SU.
şi dacă iranienii îi urăsc de moarte pe americani, în schimb adoră aproape tot ce vine de la americani: să vezi ce JFC au tras ... |
JFC? Adică asta?
|
nu. KFC la care au schimbat culoarea din roşu în verde şi au înlocuit chipul colonelului cu un pui ...
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
Automotive quality
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
|
Originally Posted by RomaniaMare:
nu se prea poate traduce. inginer de calitate. |
RomaniaMare, Paul, v-am dat niște dedicații.
|
mersi. câteva amintiri drăguţe de pe acolo ...
|
Originally Posted by Ipu:
|
Un interviu cu Alex Leo Serban in Gazeta Sporturilor de azi.
http://blogsport.gsp.ro/andries/2010...em-catastrofa/ |
Acum fac un experiment pe mine :de 17 zile nu am mai citit nici macar un singur ziar ,nu am mai vazut nici macar un minut de emisiune de stiri ,politica ,economica,zero minute de emisiuni la radio Nu numai la televiziunile romanasesti ci si la BBC,CNN, samd.Sunt total ecranat fata de realitatea din mass media.Daca un prieten ma suna si vrea sa discute cu mine despre nu stiu ce eveniment recent ii tai scurt macaroana si schimb subiectul.Mai citesc / vad doar stirile sportive si culturale,filme,documentare ,carti .Sunt in propria bula a ignorantei si e foarte bine.Creierul incepe sa functioneze mai bine dupa ce este detoxifiat si deparazitat de :Basescu ,vulcani ,Obama ,inundatii ,Dan Diaconescu,etc.
Viata este prea scurta pentru toate mizeriile pe care astia vor sa ni le bage pe git si trebuie sa ne punem un firewall la creieras pentru a stopa aceste gunoaie sa ne afecteze. Ideea mi-a venit dupa ce l-am vazut cu ceva timp in urma pe un mosneag ramolit care injura la o intersectie guvernul ,pe Basescu si tot ce misca pe lume .Mi-a fost mila de bietul om si am vrut sa-l intreb de ce isi iroseste putinele zile ramase din viata cu asemenea mizerii.De ce nu se bucura de viata .De ce nu se duce in parc sa se holbeze la cracii femeilor daca o carte nu poate sau nu are chef sa citeasca. Ce omulet patetic ,ce fiinta oarba care nu realiza ca o sa fie un sac de oase peste citeva zile. In concluzie :jos gunoaiele care ne intoxica (pretinzind ca ne informeaza ) . |
Sa stii ca este greu pentru ca am mai facut un asemenea experiment asta vara .Dupa crima studentilor de la Timisoara am luat o pauza de vreo 2 luni dar la munca colegii ma ''actualizau '' .Incercam sa evit stirile ,ziarele ,televizunile dar parca eram atras fara voia mea de ecranul unui televizor aflat intrun magazin sau de un ziar gratuit gasit pe scaun in metrou.
Glumind pot spune ca eram ca un obsedat sexual care incearca sa-si depaseasca dependenta dar naufragiaza pe o insula cu o duzina de tipe care pozau pentru Playboy. |
|
gg Bremen... mi s-a intamplat acelasi lucru vara trecuta, dar mai mult involuntar.. am fost rupt de realitatea aia...
|
|
All times are GMT +2. The time now is 19:32. |