![]() |
Era normal sa aiba lacrimi,dar nu poti sa pleci asa ca luasi inca o bataie.Nu e bine pentru Steaua tocmai acuma.
|
Originally Posted by redmen:
nu de aia plecat a plecat din cauza lui Gigi, din cauza unei parti a suporterilor (a se citi mai ales tribuna 1 din Ghencea), si, poate, din cauza a ceea ce urmeaza: o serie de meciuri infernale, care numai urmari bune nu vor avea la ce lot are Steaua si cat de bun e Lacatus ca antrenor... om vedea...oricum e acelasi rahat in fiecare an :D |
S-a facut loc pentru Mourinho, :P
|
pai parca ar urma sa vina peste 4 ani...poate se baga Gigi interminar, de data asta cu acte in regula, ca pe ascuns asa...
|
gata, am scapat de griji:
La 4 ore de la demisia lui Marius Lãcãtuº, Steaua e aproape de a instala succesorul "Fiarei" pe banca tehnicã. Deºi s-au vehiculat nume ca Dan Petrescu, Oleg Protasov, Cosmin Olãroiu, Petre Grigoraº, viitorul antrenor al roº-albaºtrilor va fi Dorinel Munteanu, actualmente "principalul" echipei Universitãþii Cluj. GSP oare o sa si joace Dorinel? parca ar fi nevoie de el in teren la ce lelitze se preumbla in jurul mingii la Steaua |
Dorinel Munteanu Rulez :D
|
Originally Posted by erectia eunucului:
just |
Originally Posted by Cinemania:
mda, dar ati uitat cand galatasaray a castigat cupa uefa cu hagi si gica popescu. deci, nu baga ei bani chiar degeaba. |
încã o searã de foc
bordeaux - cfr faceþi jocurile! :) |
le-a facut Cadu :lol:
eh, de cand cu presiunea si aerul aspru cu iz de Optimi...se cam labarteaza gheata |
steaua - steluta buzau 1-1
inca un blat ordinar facut de cei din ghencea, care lupta pentru salvarea gloriei buzau de la retrogradare !! rusineeee !! sa plece hagi !! :sick: |
Daca e un lucru pe lumea asta la care NU ma pricep, ala e fotbalul! :(
|
Originally Posted by gabonne1:
esti cu capu'? :D nu a fost blat...asa joaca Steaua momentan vorba aia un antrenor de fete e mai bun decat un antrenor din loja |
Originally Posted by Cinemania:
totusi cred ca da....de unde sa plece Hagi ??? :lol: |
hei, cinemania, fii mai relaxat, :lol: !! radem, radem, dar mai si glumim, ce naiba.....devine tot mai clar faptul ca viitorul derby dintre steaua si gloria buzau va avea loc, sa zicem, intr-o zi de sambata, pe la 11....
|
si eu cred ca a fost blat.
sa nu uitam ca in campionatul trecut steaua a facut in tur 1-1 la buzau si 5-0 in ultima etapa, cu urechea la transmisia de la cluj. la fel procedeaza steaua si acum, avand astfel asigurata o victorie cu buzaul in retur. becali il mai ajuta pe prietenul sau de la buzau, unde are sau a avut si cativa jucatori fosti la steaua. |
Toatä povestea asta ar merita s-o pui si la FABULE CINEMATOGRAFICE - e un germene de scenariu numa' carne!
|
Originally Posted by erectia eunucului:
:) eu n-am scris echipelor din strainatate, marturisesc ca nu eram asa un mare fan. insa tin minte ca, prin 85-86, cand frate-meu facea armata si era trimis in insula mare a brailei la porumb, ii trimiteam plicuri burdujite cu articole despre Steaua, taiate din ziare :) aparuse pe vremea aceea "Suplimentul Fotbal" la peticul de cotidian Sportul...mai era si o revista in culori sepia, numita "Sport" parca...costa 5 lei. |
ºi acum mai sunt jetoanele alea...doar cã le pun în niºte boluri de plastic...
|
1-2 pt Bordeaux. Mi-a placut prima repriza. Clujul poate revenii. Kone: excelent pasator, o minte prea limpede pentru lentoarea si lipsa de imaginatie a coechipierilor. Pe de alta parte francezii au resurse de vitalitate nebanuite.
ps. ma distreaza terbil Trompetta cu fata aia a lui de croncobaur taciturn. Daca as fi regizor l-as distribui intr-un film romantic, pe post de nefericit in dragoste asteptand - undeva - in ploaie, o dama cocheta care nu mai vine... |
All times are GMT +2. The time now is 19:33. |