![]() |
Originally Posted by TLD:
Shi cand ai zis ca e asta? |
Originally Posted by Demona:
|
vreau sa intreb o chestie.in "cele doua turnuri" cand vine orcul cu torta aia si vrea arunca in aer zidul helm's deep,faza aia e si in carte?
|
Originally Posted by Little Dique:
Bubuitura are loc cand Aragorn vorbea cu Theodon... |
Originally Posted by Demona:
am vazut documentarul ala si va spun ca nu e cine stie ce, adica nu sunt interviuri cu actori sau alte faze legate de film in tot documentarul itzi zice dupa cine sa inspirat tolkien cand a facut pers din lotr, person. care au existat in viata reala, printre care si hitler :lol: |
Nu conteaza..................oricum din partea mea ,vreau sa-l vad
|
Hey u guys ... in Simariillion - knd Ainur canta ei doar au o viziune cum ar fi lumea pe care urmeaza sa o creeze nu ? Din ce am intzeles io - dupa ce se materializeaza lumea, apoi incep iei sa o "impodobeasca' cu copaci, muntzi shi restul ... NU ?
|
So..........am vazut reportajul de pe National.Ai avut freptate ionutz,au aratat cam din ce s-a inspirat Tolkien:Rasputin-Grima,Gandalf-cu un consilier al reginei Angliei,Hitler,etc
A fot destul de nice........dar ma asteptam la mai mult... |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by elanor:
|
nu stiti cumva daa o sa mai apara acel reportaj de pe national?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
cu sigutanta definettly :lol: |
dar CAND o sa-l mai dea??
|
posibil in vreo sapt-doua-trei asha s-a intamplat shi pe discovery cu emisiune. |
ehh...nu conteaza cand mai dau ca si asa nu prind nationalu!! :(
|
Atunci de ce ai mai intrebat dak mai dau si cand mai dau emisiunea? Nu prea pare logic, sau vroiai sa vezi al cineva emisiunea? :-? |
Originally Posted by TLD:
Vroia sa inregistreze.. :wink: |
exact wraith...vezi ca stii....vroiam sa inregistrez :)
|
Una intrebare: In partea a treia este mentionata locatia Carach Angren.Cam pe unde ii asta??asha ca sa-mi fac o imagine buna a locurilor din lord Zice ca in timp ce mergeau Frodo shi Sam printr-o vale in apropierea drumului Morgul.era folosita de mesageri,ca sa ajunga mai repede la destinatie intre Cirith Ungol shi stramtorile lui Isenmouthe,"the iorn jaws of Carach Angren" Pe unde vine?? |
Originally Posted by WraIth:
Aia era un fel de 'evil contraption' a' lu nenea Saruman,un fel de masinarie(inclin sa sper k nu era un fel de prototip de tun :x ). Documentaru' asta de care pomeniti si pe care nu l-am vazut...Nu excludea Tolkien orice asemanare cu personaje reale...deci documentarul e o aberatie,din cate imi dau eu seama. tot ce am vazut a fost documentarul de pe HBO,care era in mare interesant... |
All times are GMT +2. The time now is 19:50. |