![]() |
Originally Posted by ghost90:
Biggest flop,ever!=)) Partea amuzanta e ca Liverpool a dat 35 de mil din banii luati de pe Torres ca sa-l aduca pe Carroll,care-i alt flop.S-a impartit blestemul intre ele. |
Originally Posted by iiii:
Ar bate prea tare la ochi si cred ca o sa incerce sa se evite manariile la tragerea asta tinand cont de blatul din grupa Realului.M-am uitat si la rezumatul meciului de la Zagreb si lejeritatea cu care marca Gomis era mai mult decat suspecta,plus gagiu' care i-a facut cu ochiu' dupa gol. |
Carroll,alta petarda.Io mi-am dat pumni in cap cand am auzit de transferul asta.De banii aia il puteau cumpara pe Falcao,Hulk sau Aguero.De multe ori gandesc cu curu si astia de la Liverpool.Oricum sper sa faca un efort financiar iarna asta,ca fara Lucas(care a facut un sezon inexplicabil de bun,pacat ca s-a si terminat pt. el),si fara Steve G. echipa se bate cel mult pt un loc de EL.
|
Liverpool se descurca bine in derby-uri sezonul asta dar se face de cacao cu echipele mici.Au nevoie si ei de un atacant pentru ca nu prea reusesc sa marcheze prea multe goluri,insa nici nu prea incaseaza.Vorba lui iiii,chiar se simte un declin in Europa a echipelor englezesti,insa sper sa tot creasca Bundesliga pentru ca la ora actuala,pentru mine e cel mai spectaculos campionat in mare parte datorita faptului ca e imprevizibil si nici o echipa nu e invincibila.
|
Si Premier League mi se pare destul de imprevizibil.Oricum pacat ca nu poate juca Liverpool cu Celski fiecare etapa,unde Torres sa fie titular meci de meci :x
|
Cica meciul de maine, Steaua-CFR Cluj, e cosiderat cu grad ridicat de risc. Poate doar daca se bat stelistii intre ei sau cu alti bucuresteni, ca suporterii lui CFR si cand joaca in Gruia au nevoie de statii de amplificare. :D
Altfel, stirea zilei din sport: Mutu il suna pe Minune sa-i miorlaie manele-n telefon cand il apuca dorul de Romania. =)) |
Originally Posted by iiii:
Da, in cel de pe Vasile Lascar. Presimt ca frustratul ala de antrenor al celor de la Schalke, o sa faca totul posibil sa ne lase in afara Europei...asta desigur, daca vom trece de ciprioti... |
Quote:
Ce vorbesti?Franarii au suporteri si ultrasi senzationali.Ie-te acilea |
Tare de tot galeria CFR Cluj. =))
Inca o stire bestiala din fotbal: Cohn zice ca dinamovistii vor juca si ei candva cu 100000 de spectatori in tribune, de va trebui sa mute Borcea echipa pe Bernabeu. Initial am crezut ca i-a ramas redactorului degetul lipit de tasta "0", dar am vazut apoi c-au si-un filmulet drept dovada. Si una daramatoare din handbal - scuze de off: frantuzoaicele le-au batut pe galacticele noastre de le-a sunat apa-n cap, 19 goluri diferenta!!! |
Cand era cel mai putin probabil din ultimul timp, Barca a demonstrat inca o data daca mai era nevoie ca este cea mai buna echipa din lume.
Iar despre magnificul nostru campionat, o declaratie de al lui Balas spune cam tot. A zis ca dupa un meci de al Barsei din C.L. a facut febra musculara, ca in weekend sa arbitreze Steaua - Rapid si putea sa inchida si un ochi ca nu pierdea nimic :)). |
Ciudat cum tocmai pe Balaj il aduci in discutie, mai ales dupa meciul de aseara. :D
|
Nu prea am fost atent la meciul de aseara la cum a arbitrat, dar il aduc in discutie deoarece declaratia am auzit-o destul de recent. Oricum nu comentez cum arbitreaza, ci doar ce a declarat si ii dau multa dreptate si avand in vedere ca nu mai urmaresc Liga 1 am auzit totusi ca e cel mai bun arbitru la momentul actual.
|
Meciul de-aseara l-a facut praf, iar pe final s-a facut si de bafta. =))
Nu stiu cat iti foloseste Balaj pentru a sublinia diferenta evidenta de valoare dintre ai nostri si fotbalul mare. ;) |
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto...i-287996.html#
Cu tot respectul pentru adevaratii fani stelisti,da' Sumidica avea dreptate cand spunea ca e mai alb decat jumate stadionul.Mai incercati sa civilizati indienii. |
Sumudica??? =))
Ala e un cimpanzeu, probabil copil furat de tigani. Si mai terminati cu tampeniile astea anti-bucurestene sau cu orice raca de sorginte regionala. E unul care tooot comenteaza pe GSP sub id-ul "transilvanialibera". N-am cont pe fituica aia, logic, dar parca mi-as face sa-l intreb daca se crede la-nceputul secolului trecut, bolsevicul dracului platit de Soros. |
Sumudica nu e din Giulesti?
|
Da am zis eu ceva de Bucuresti?
|
Nu, dude, dar ni l-ai dat exemplu pe Sumpanzica. :D
|
Nici mie nu-mi place,nici macar putin,dar dupa meciul cu Steaua,a avut dreptate cu declaratia aia.
|
Unul ca Sumpi n+are dreptate niciodata. E un alb printre magraoni.:D
|
deci...
zurich - vaslui 1-2 lazio - sporting egal : ori 0-0 ori 1-1 dincolo : maccabi - shchalke 0-1 noi - larnaka : 2-0 sau 2-1 alte pareri? |
noi-larnaka 8-0
La Vaslui, plm, sper sa bata si sa mearga mai departe. Joaca Sanmartean? |
8-0, sa te auda barbosu'
de Sanmartean habar nu am, posibil ca da! |
In mod normal trebuie sa-i nenorocim pe amaratii aia, suntem mult mai buni. Acum sa vedem cat uita jucatorii sarbatorile. ;)
|
ai omis ceva :D
meciul din israel. schalke cica merge cu rezervele. daca maccabi bate, noi adio, ne dam cu leru lu hrusca in cap |
Nu, serios, chiar nu cred ca germanii pot fi de cacat in halul asta.
|
poate baga o echipa experimentala, rezerve, jucatori de la echipa a doua.
think cum ar fi, daca noi eram in locul lui schalke, jucam numai cu nume noi... etc. dar totusi sper ca schalke sa joace pe bune si cinstit |
Daca eram noi in locul lor, iar eu Presedinte, as fi bagat cea mai buna echipa, chiar daca n-aveam sanse. mportant era sa iasa jidanii din competitie. :))
|
pai vrei sa se razbune ma jidanoii pe nemti? sa isi aminteasca de holocaust? vrei sa mai exista schalke? :)))
|
|
Nimeni nimic despre Steaua? :D
Eu am adormit aseara la meciul Rapidului, dar m-au trezit comentatorii la primul gol al olandezilor, mai c-as zice ca tineau cu ei. >:) |
steaua - twente
danke schanke :D |
huhuuuu sunt sanse, bine ca am scapat de greuceni veniti din CL
|
Nu-i rau. Si-asa ne-am depasit conditia trecand de grupe, ar fi culmea sa mergem si mai departe de-atat. B-)
|
daca trecem , sa vezi cum innebuneste ciobanu! tiki taka barcelooooooonaaaaa
|
Asta cu Jiji e intr-adevar o problema de care nu stiu cand vom scapa. Cand pierdem, parca nu mai doare asa tare - a luat bataie Guie, zicem. Dar, cand invingem, apare bivolul si se umfla-n pene.
|
faza naspa sti care e ma? ca daca cumva trecem de twente o sa dam nas in nas ghici cu cine : Schalke O4 , care a picat cu viktoria plzen
|
Da, am vazut ca iar se-arata Schalke la orizont. Iar vacarul, cum spuneam - dupa mintea lui, trecem fluierand de Twente, iar nemtii cica nu-s cine stie ce. :-O
|
jiji e nebun, nu iti e clar? adica tu vrei sa treci de schalke , SCHALKE care in dubla mansa in grupe, ti-a luat 4 puncte? sa speram sa speram ca trecem de twente
|
Care esti la meci? De ce pielea mea nu trag astia acoperisul, daca tot il au?
|
|
imi vine sa vomit!
|
|
|
Sportul, in alte tari, chiar inseamna ceva.
Ar fi frumos sa se intoarca golgheterul invincibil. |
Hai toate cele bune!
![]() La multi ani! PS Vorba cuiva - mesajul ala merge si la politica: sa fie 2012 oricum, nuimai portocaliu sa nu fie! :D |
![]() La M"U"lti Ani!Chiar daca sunt sigurul suporter de aici :) |
O poveste romaneasca:
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dica...or-293674.html @baietii cu Arsenalu' Echipa voastra si-a furat-o de la Fulham pe final, dupa ce a condus aproape tot meciul. E drept, golurile alora au venit dupa eliminarea lui Djourou. Arsenal ramane o echipa simpatica, desi traverseaza un sezon cam aiurea. |
Originally Posted by Presedintele:
Da penalty-ul facut de Senderos la care n-a dat arbitrul nimic?Sau cand Walcott proteja mingea in tusa si Riise l-a impins cu ambele maini dupa care a luat mingea,a centrat in careu si nu s-a dat fault in atac? Pe langa asta mai jucau si cu Djourou(fundas central) pe dreapta si Coquelin pe stanga (mijlocas central/inchizator).Nu zic ca meritau sa castige 100% dar daca nu era eliminat,cel mai probabil se termina 1-1 si dupa repriza a 2a,in care Arsenal n-a atacat deloc ar fi fost drept rezultatul de egalitate dar de multe ori sunt furati ca-n codru de arbitri. |
![]() Voi pe cine credeti? :-? |
All times are GMT +2. The time now is 00:45. |