![]() |
Un film bestial in orice caz, numai anul asta am reusit sa-l vad si o asemenea imagine "metaforica" iti ramine pe veci intiparita in minte...:D
Sa puna altcineva, va rog... |
Poate dupa ce se inchide topicul cu prezidentialele sa avem o sansa, ca asistam la un adevarat fenomen de "brain drain" catre thread-ul ala...:D
|
Pai e oarecum explicabil - cu politica te defulezi, aici pui memoria (ideal) sau mintea la contributie, deci e nitel mai obositor (si nu pleaca toti cu sanse egale, deci e si nitel frustrant). Eu n-as fi asa optimista apropo de un exod post-decizie CCR catre thread-ul asta.
|
eu am crezut multa vreme ca tu, bremen, esti un... dudui :)
|
bremen e duduie de fapt :-O sau te refereai la vechiul lui nick ?
|
Originally Posted by bremen1980:
Si e de bine sau de rau? :-/ |
Si daca Windom cedeaza,
![]() |
Cin' te-a pus sa bifezi F in loc de M? Nu vezi ca se vegheaza?
In alta ordine de idei, funny descriere, dar nu e DD. Ce pot sa spun e ca e un soi de remake si e musical. |
Little Shop of Horrors :)
|
|
si 500 Days of Summer :)
|
un favorit indiscutabil
![]() Scuze, poza mai mare nu gasesc. |
Tipa e Anne Parillaud ? :-/
|
Nu, esti destul de departe.
|
Secvente - Alexandru Tatos
Primul lui film de lung metraj, unul din preferatele mele, a fost filmat in orasul copilariei mele apoi peste ani si ani, am stat pentru foarte putin timp in acelasi bloc cu fratele lui. :) |
1 Attachment(s)
Si poza... daca e grea, ceea ce sper :) , sa mai puna si altcineva dar nu renuntati sa aflati.
Attachment 231 |
Filmul e spaniol, e primul film de lung metraj al regizorului si a avut mare succes in Spania, cu citeva Goya si a cistigat, un premiu la San-Sebastian si alte citeva premii.
|
Los sin nombre?
|
Debutul lui Ulloa, Alas de mariposa - cum a fost mai mult deductie (n-am vazut filmul), cedez randul.
|
Originally Posted by Im.Kino:
deductie buna :) |
All times are GMT +2. The time now is 16:40. |