Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

notorious 11 Mar 2005 17:04

@ MinRep

ma bucur ca am cazut de acord in privirea incoerentelor si teatralitatii, dar in privinta scenariului 'bun'... ce naiba ?

poate numai la stendhal si piesele lui camil petrescu sa mai fi vazut atata psihologie complicata - acum ma iubeste, peste doua zile nu ma mai iubeste, numai ca acolo era vorba despre orgoliu, mandria, care dictau pana si dragostea, aici e superficialitate...

un plus, totusi, pt natalie portman, absolut surprinzatoare si incantatoare, dupa rolul din semirasuflatul 'garden state', unde raman la parerea ca era INSUPORTABILA !

marx 11 Mar 2005 17:21

Originally Posted by notorious:

poate numai la stendhal si piesele lui camil petrescu sa mai fi vazut atata psihologie complicata -

Inca nu l-ai descoperit pe Neil LaBute?

Ambra Blu 11 Mar 2005 17:40

Originally Posted by notorious:

@ MinRep

ma bucur ca am cazut de acord in privirea incoerentelor si teatralitatii, dar in privinta scenariului 'bun'... ce naiba ?

E bine ca ati cazut si voi de acord asupra faptului ca litera 'a' este prima din alfabet. Alte exercitii scolastice asupra solutiilor carora altii au cazut de acord inainte,nu mai aveti de gind sa abordati cu originalitate?

BeNnY 11 Mar 2005 20:08

1/2 din Vanity Fair - nu mi-a placut

50 de minute din Flight of the Phoenix 2/10 - Asteptam ca unu' din negrii aia doi sa scoata o Supra din buzunar si sa fuga cu ea prin desert acasa. Acting-ul a fost :sick:

http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...2&hist=0#91882

WraIth 11 Mar 2005 20:36

Dragoste la Las Vegas - mi-au palcut cantecele(2/5)

bellhop 11 Mar 2005 20:45

Layer Cake (2004) gangster flick britanic în stilul Snatch si Lock, Stock.., regizor Matthew Vaughn forst producãtor la respectivele; povestea cam încãrcatã cu personaje si twisturi, povestitorul si stilul narativ destinse, overall: kewl!
**Marcel Iures apare pentru cîteva minute în rolul unui boss mafiot sîrb, dar care din pãcate nu stie sã vorbeste decît româneste :D (jenantã scãpare);

Sm�agol-Gollum 11 Mar 2005 20:47

supa cu dragoste 6/10 misto mancarurile..

cherryblossom 11 Mar 2005 21:50

Alfie - m-am dus la filmul asta din 3 motive... pentru ca aveam invitatie, pentru ca pe motanul meu il cheama la fel si pentru ca Jude Law a facut o figura destul de buna in Closer... eu va dau un sfat, mai bine va gasiti altceva de facut o ora jumate... :)

Longshot 11 Mar 2005 21:57

mie nu mi-a placut nici alfie-ul cu michael caine daramite asta :D

scarface 7/10 - ala facut de hawks si produs de "neica-nimeni"

picnic 8/10 - avea 9 daca n-ar fi niste faze filmate ca de soap opera

stagecoach 8.5/10 - nu mi-a cazut falca dar nici nu m-am clintit din fatza monitorului

Sm�agol-Gollum 12 Mar 2005 00:15

Mulholland drive 9/10!!! WOW....excelent....am ramas masca la faza aia cu cantareata...
dar totusi nu prea am inteles finalul...

Nightwane 12 Mar 2005 06:08

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Mulholland drive 9/10!!! WOW....excelent....am ramas masca la faza aia cu cantareata...
dar totusi nu prea am inteles finalul...

lasa draga....nu te precipita...it will come to you...it always does...

cherryblossom 12 Mar 2005 10:46

Originally Posted by Longshot:

mie nu mi-a placut nici alfie-ul cu michael caine daramite asta :D

mi-a placut totusi o chestie pe care a spus-o Jude Law in film.. 'nici o fapta buna nu ramine nepedepsita' :) 8)

West 12 Mar 2005 10:58

Mulholland Drive - 8/10.

ogto 12 Mar 2005 13:23

O lista kilometrica de filme recent vizionate:

Road to Perdition 8.8/10 Nu-mi plac filmele cu gangsteri gen Godfather, acesta e filmul cu gangsteri care am vrut din totdeauna sa-l vad. Ok, lipseste poveste, dar atmosfera si imaginea e asa de puternica incat nu poate sa nu-mi placa.

Eternal Sunshine of The Spotless Mind 9/10 Am prins ultima vizionare la Studio si imi pare bine c-am asteptat in loc sa vad la comp. Genial, un scenariu care face toti banii, restul nici nu conta. Structura interesanta: jumate memento, jumate normal numai ca sunt prezentate invers. Superd surprinsa atmosfera visului. Loved it.

Closer 9/10 Un film foarte misto, cu umor si cu o poveste superba. Mi-a placut la nebunie de Clive Owen si Natalie Portman, care merita oscarul, CLAR. A must-see.

Maverick 8.5/10 Imi plac toate filmele cu Mel Gibson and this one's no exception. Umor, batai si actiune specifica lui Mel, gotta love it.

Sideways 9.2/10 Filmul asta nu e de referinta si nu e "special". Se va uita usor de el in scurt timp dar asta nu conteaza. Payne a facut un film care este exact ca un vin bun, trebuie doar savurat. Un scenariu bestial, actorii foarte buni, Giamati in mod special (which I like a lot), umor autentic si Virginia Madsen care joaca exceptional dar are un rol prea scurt pentru a merita Oscarul.

Life of Brain 8.5/10 Imi place Mothy Pyton, dar parca Meaning of Life a fost mai bun. But still, au fost niste faze geniale si-n asta (de remarcat melodia de la sf.: "always look on the bright side of life")

Beautiful Girls 8.2/10 Nu-i rau. Multe scene amuzante, actori sunt ok, dar nu-i nimic extraordinar, cu exceptia lui Natalie Portman care este superba... Ma uit si ma intreb: "noi de ce dracu n-avem astfel de fete la 15 ani?".... No one knows...

Rush Hour 8/10 Chris Tucker is great!

Ultima ora din Vanity Fair 7/10 N-am inteles nimic si nu am fost impresionat de ce am vazut.

Prima ora din Flight of The Phoenix 6/10 un film prost

Mullholland Drive 7.2/10 Am inteles filmul. E interesant dar nu ma impresioneaza. Nu ma declar fan Lynch.

La folie des grandeurs 8.5/10 Nu sunt fan al filmelor franceze, dar Louis de Funès este genial!

Sper ca n-am uitat nimic...

Gaandalf 12 Mar 2005 19:48

Elektra - 0.5/10 - great sleeper & and excelent snorer!

Rush Hour - 7/10 - i so laughd my ass off! :lol:

Cube Zero - 2/10 - same shit different installement!

Sm�agol-Gollum 12 Mar 2005 21:04

Cavalarii mesei rotunde 6/10
Shark tale 8.5/10 :lol:

Pinky 12 Mar 2005 21:33

Alexander (2004): 5/10
Artificial Intelligence: AI (2001): 7/10

Nae 13 Mar 2005 01:10

Piano Tuner............. 7.5/10
un film din ukraina destul de misto, insa ciudat....

Rambo I,II,III
great, simply great...

From Hell ..............7/10
un film slabut... totusi, imiplace johnny depp.

Hollow Man...........5/10
un rahat de film, dar am mai vrut sa vad un film in seara asta...

Gaandalf 13 Mar 2005 06:17

Suspect Zer0 - chiar 0/ este intreg filmul.
p.s. - in filmul asta carrie anne moss pare si mai cracanata decat parea in matrice.

notorious 13 Mar 2005 11:32

EVENIMENT (pt mine)

orient express - 10/10 !! - mah, adevarul este ca, dupa ce nume & Nightwane & KORBEN mi l-au recomandat cu atata caldura, nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult ! :lol: o minunatie de film ! cu atat mai minunat cu cat trebuie sa-l sforaim cu ochii deschisi. am trait s-o vad si pe asta: sergiulica mai intai a bagat la pungulita flatulatii (si se vede ca le adora !) de la bond, apoi de la spielberg si mallick, acum a trecut la visconti.

nu, serios, acuma, trebuie vazut macar pt fenomenala replica a lui nicolaescu (nu credeam ca ar fi in stare chiar si de asa ceva !): 'nici piramidele din egipt nu mai traiesc de mult, dar inca mai exista'. dovada ca un mamut nu mai stie de mult pe lume traieste, dar continua sa ne chinuie.

alfie - 7/10 - sentimentalist, deci agreabil (pt mine). iti lasa un gust amar, posac... este o surpriza, sincer, destul de placuta de la shyer, autorul de comedioare molatice gen 'tatal miresei'. iar jude law face tot filmul. serios, acuma, il face pe bietul caine sa para un eunuc (cu tot respectul pe care il am fata de sir maichael). :P

All times are GMT +2. The time now is 12:02.