![]() |
Originally Posted by redmen:
asa ar mai merge |
sa-mi urmaresc gandul: Becali capiaza, poate scapa de DNA pe motiv de oligofrenie accelerata (ma rog, diagnosticul mai poate fi precizat..), dar si Steaua scapa de Becali... asta e miza infrangerii din aceasta seara.
|
http://www.romanialibera.ro/a137049/...s-de-lege.html
(In principiu, era de "Articolul zilei...", da' aici e mai pä felie.) |
bun articolul lui Nae Prelipceanu
|
Mhm! :)
|
eu nu inteleg limbajul acesta.
|
Nu întelegi când interlocutorele mhmuieste zâmbitor-afirmativ? :?
|
nu ma lua cu vorba. spune clar si tare, ca te stiu un microbist apocaliptic...: Steaua va pierde?
|
Din douä, una: da sau nu.
|
partitura ezitantului pe fundal de "haz de necaz". iaca de-atata nu reusim noi sa ne desprindem spectaculos in maratonul european.
|
Originally Posted by herbert:
Ca n-am avut si noi un Napoleon si colonii in Africa. :shock: A inceput meciul? La ce ora e? Dar ala cu CFR? |
meciul Stelei e la 21.45
CFR joaca maine. pai e tocmai potrivit momentul pt un Napoleon romanesc :) |
Este,este.Dar e nenascut.
Complimentele mele Herbert .Pt style. Aia de la Lyon sunt buni? :(( |
da, masina de fotbal Lyonul. numai sa nu le fi pus Becali ceva in mancare :)
|
Au la Lyon branza destula.Vreo douazeci de mii de sortimente.
De obicei anticipez scorul dar acum ,ezit.Cred ca luam bataie. :( |
steaua a castigat cu ceva vreme in urma cu 3-0, la masa verde, cu paris st germain, si a incasat-o cu 0-5, in retur!
intotdeauna si-a batut joc de noroc! nu voi mai tine cu steaua, isi bate joc de noroc si de noi! voi tine cu o echipa serioasa, muncitoare! :x :x :x |
sorry, eu am pronosticat doar 0-2. pt acest delirant 3-5 sa raspunda Pitbull, care a stiut (vedeti mai sus), dar n-a spus, crutandu-ne...
|
Originally Posted by herbert:
oh vay...ne omoara modestia...macar de puneai si tu la pariuri whatever, vorba aia cu buturuga mica... e pt mucosi si cacaciosi...in caz ca mai e careva (in afara de grandomanul de Gigi) care asteapta niscaiva rezultate in CL de la Steaua...deja ne-am obisnuit in anii astia si totusi...am dat 3 goluri acasa..ca a fost pe fondul somnolentei lyoneze nu mai conteaza; orice gol asteapta greseala (a se citit: se aplica pt ambele parti) mai mult de atat nu se poate in momentul asta...nu ai cu cine in fatza unei masini de fotbal...Francezii au trecut prin rîndurile steliste ca luminile nãucitoare, vãzute dintr-un tren în mare vitezã. Au apãrut, au înscris, au dispãrut, ºi jocul a revenit la normal., ca sa s-o citez pe Maria Andries |
Si isi dadu si demisia Lacatus...
|
dap...e mai bine asa...si pt echipa si, mai ales, pt el....
l-am vazut in interviul in care explica motivele...avea lacrimi in ochi iar Gigi e last man standing :x |
All times are GMT +2. The time now is 10:25. |