Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

raptor 04 Apr 2004 16:57

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by raptor:

Cat se poate de acord.As spune chiar ca,din pacate...filmele sunt muuuuuuuuuuult mai slabe.Poate pe viitor.

Pe mine ma ia cu friguri cand ma gandesc in ce hal ar putea cacani ashtia silmarillionul... :(

Poate atunci cand noi vom regiza filmul. Shi facem 3 partzi numai pentru "Fellowship of the Ring". Ce zici raptore? Facem shi noi ca Minghella shi filmam pe plaiuri mioritice... ;)

Cat despre "Silmarillion"...well...hai sa le dam o shansa. Oricum inainte de "Silmarillion" o sa fie "The Hobbit".

He-he----film de 24 de ore!Si tote replicile 'ca la carte' :D :D :D
Eu o sa le dau la ashtia sanse duca ce o sa vad ce iese! :evil:

Demona 05 Apr 2004 19:47

He-he----film de 24 de ore!Si tote replicile 'ca la carte' :D :D :D
Eu o sa le dau la ashtia sanse duca ce o sa vad ce iese! :evil:

O sa ne bata ashtia mar...da` asta-i viatza! ;) Let's do it dude! 8)

raptor 06 Apr 2004 19:20

As zice sa vorbim de pe-acum cu Sergiu Nicolaescu....
Eu il joc pe Pippin-mai ales ca ne apropiem ca inaltime 8) -shy in plus,cand o sa ma auda cum cant,o sa ma foloseasca k arma secreta impotriva Mordorului...de n-o sa mai stie ashtia pe unde sa fuga... :lol:

Sm�agol-Gollum 06 Apr 2004 19:53

shy in plus,cand o sa ma auda cum cant,o sa ma foloseasca k arma secreta impotriva Mordorului...de n-o sa mai stie ashtia pe unde sa fuga... :lol:

:lol: :lol: :lol:

WraIth 07 Apr 2004 20:52

Duminica asta de Pashti sa va uitatzi pe National Geographic la 20.00(daca nu ati vazut deja).Da un fel de documentar despre LoTR RoTK.I for one am looking forward to see it

BeNnY 07 Apr 2004 21:10

Nu ca dupa aia o sa se ajunga la o forma in care Sauron e un dictator comunist :x

TLD 07 Apr 2004 21:44

Originally Posted by WraIth:

Duminica asta de Pashti sa va uitatzi pe National Geographic la 20.00(daca nu ati vazut deja).Da un fel de documentar despre LoTR RoTK.I for one am looking forward to see it

Vazut deja... Asta dak e ceea ce am vazut inainte de lansarea lui rotk pe discovery sau tot pe national...

Demona 08 Apr 2004 07:50

Eu il joc pe Pippin-mai ales ca ne apropiem ca inaltime 8) -shy in plus,cand o sa ma auda cum cant,o sa ma foloseasca k arma secreta impotriva Mordorului...de n-o sa mai stie ashtia pe unde sa fuga... :lol:

Shi eu ce rol o sa fiu then? Oricum look here kids...and sign!

http://www.thehobbitfilm.com/

BRING IT ON!!!

WraIth 08 Apr 2004 08:43

Originally Posted by TLD:

Originally Posted by WraIth:

Vazut deja... Asta dak e ceea ce am vazut inainte de lansarea lui rotk pe discovery sau tot pe national...

Dap.Cred ca ala este.........

TLD 08 Apr 2004 09:06

Am vazut azi in share la unu animeurile (cele de care se vb pe aici cred..). Erau frumos ordonate: hobbitu, fotr-u, ttt-ul si rotk-ul toate puse acolo plus inca 2 animeuri tot cu lordu, cred ca unu era si silmariliunea aia :P... Oricum la lenea care ma caracterizeaza zilele astea nu i-am dat download si nici nu m-am uitat la nickul celui care le avea! :D Asa ca mai mult ca sigur le-am pierdut, dar e bine de stiut ca ele se afla acolo pe net! ;)

WraIth 08 Apr 2004 09:46

Daca voi chiar pe bune vretzti sa faceti ceva Lord,eu zic go for it.Anul trecut,cam pe vremea asta,am organizat pt scoala o sceneta din lord(aia la consiliu),shi i need to add ca a ieshit totul super:muzica,pesonajele, actiunea..........tot.Mie mi-a placut f mult at(chiar daca a fost in romana) shi poate anul asta la engleza reushim sa o convingem pe profa

raptor 08 Apr 2004 12:57

DID U SAY THE F* WORD,TLD??????????????????????????!! :evil: :evil: :evil:

raptor 08 Apr 2004 13:01

Shi eu ce rol o sa fiu then? Oricum look here kids...and sign!

http://www.thehobbitfilm.com/

BRING IT ON!!!

Eu vreau Pippin... vrei shy tu pippin?coz pippin rulez? (*) ...dam cu banu!!!!!

Eu zic sa joci-hai,ma simt generos-ce zici de Eowyn? :lol: ? :lol:
*revenge is mine*-remember anime? :D :D 8)

Demona 08 Apr 2004 19:39

E tot documentarul ala care a fost mai demult cu parelele in LOTR shi istoria lumii???

Demona 08 Apr 2004 19:41

Eu zic sa joci-hai,ma simt generos-ce zici de Eowyn? :lol: ? :lol: *revenge is mine*-remember anime? :D :D 8)

Oh...you are so totally freakin` dead! O sa joci rolul unui dead Hobbit soon! ;)

WraIth 08 Apr 2004 21:04

E tot documentarul ala care a fost mai demult cu parelele in LOTR shi istoria lumii???

I don't know.....TLD tre sa stie ca el cica l-a vazut.. :wink:

Ionutz55 08 Apr 2004 21:15

am facut rost de rotk dvd :lol: :lol: :lol:

TLD 08 Apr 2004 21:57

Originally Posted by Ionutz55:

Il am de vreo 3 sapt! Si el e aparut de vreo luna! Cristo poate sa confirme (ma rog voi nu-l stiti pe cristo, uni ma rog l stiu de ep aici! :lol: )

TLD 08 Apr 2004 21:59

Yo asa zcred... N-am vazut reclama de pe national ca sa zic ce dau astia...

WraIth 09 Apr 2004 08:32

Originally Posted by Ionutz55:

Shi cum sunt............. ?? :wink: :)

All times are GMT +2. The time now is 22:48.