![]() |
Originally Posted by Demona:
He-he----film de 24 de ore!Si tote replicile 'ca la carte' :D :D :D Eu o sa le dau la ashtia sanse duca ce o sa vad ce iese! :evil: |
Originally Posted by raptor:
O sa ne bata ashtia mar...da` asta-i viatza! ;) Let's do it dude! 8) |
As zice sa vorbim de pe-acum cu Sergiu Nicolaescu....
Eu il joc pe Pippin-mai ales ca ne apropiem ca inaltime 8) -shy in plus,cand o sa ma auda cum cant,o sa ma foloseasca k arma secreta impotriva Mordorului...de n-o sa mai stie ashtia pe unde sa fuga... :lol: |
:lol: :lol: :lol: |
Duminica asta de Pashti sa va uitatzi pe National Geographic la 20.00(daca nu ati vazut deja).Da un fel de documentar despre LoTR RoTK.I for one am looking forward to see it
|
Nu ca dupa aia o sa se ajunga la o forma in care Sauron e un dictator comunist :x |
Originally Posted by WraIth:
|
Shi eu ce rol o sa fiu then? Oricum look here kids...and sign! http://www.thehobbitfilm.com/ BRING IT ON!!! |
Originally Posted by TLD:
|
Am vazut azi in share la unu animeurile (cele de care se vb pe aici cred..). Erau frumos ordonate: hobbitu, fotr-u, ttt-ul si rotk-ul toate puse acolo plus inca 2 animeuri tot cu lordu, cred ca unu era si silmariliunea aia :P... Oricum la lenea care ma caracterizeaza zilele astea nu i-am dat download si nici nu m-am uitat la nickul celui care le avea! :D Asa ca mai mult ca sigur le-am pierdut, dar e bine de stiut ca ele se afla acolo pe net! ;)
|
Daca voi chiar pe bune vretzti sa faceti ceva Lord,eu zic go for it.Anul trecut,cam pe vremea asta,am organizat pt scoala o sceneta din lord(aia la consiliu),shi i need to add ca a ieshit totul super:muzica,pesonajele, actiunea..........tot.Mie mi-a placut f mult at(chiar daca a fost in romana) shi poate anul asta la engleza reushim sa o convingem pe profa
|
DID U SAY THE F* WORD,TLD??????????????????????????!! :evil: :evil: :evil:
|
Eu vreau Pippin... vrei shy tu pippin?coz pippin rulez? (*) ...dam cu banu!!!!! Eu zic sa joci-hai,ma simt generos-ce zici de Eowyn? :lol: ? :lol: *revenge is mine*-remember anime? :D :D 8) |
E tot documentarul ala care a fost mai demult cu parelele in LOTR shi istoria lumii???
|
Oh...you are so totally freakin` dead! O sa joci rolul unui dead Hobbit soon! ;) |
|
am facut rost de rotk dvd :lol: :lol: :lol:
|
Originally Posted by Ionutz55:
|
|
Originally Posted by Ionutz55:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:48. |