![]() |
Asta.;)
|
1. Cum se numeste un barbat incatusat ?
Unul in care poti avea incredere. 2. Ce vrea sa spuna un barbat care iti gafaie prin pat, se agita fara sa-si gaseasca locul si mormaie ceva ce poate sa insemne o chemare tandra ? Vrea sa spuna ca n-are destula plapuma. 3. De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ? Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul. 4. De ce le plac barbatilor femeile istete ? Deoarece contrariile se atrag. 5. Cum inteleg barbatii sa-si imparta in mod egal sarcinile cu femeile ? Noi gatim - ei mananca; noi curatam - ei fac mizerie; noi lucram din greu - ei dau sfaturi si indicatii. 6. Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ? Isi suge burta de cate ori vede niste bikini. 7. Cum arata un barbat care se gandeste la viitor ? Cumpara doua lazi de bere in loc de una. 8. De cati barbati ai nevoie ca sa insurubezi un bec ? De unul singur. Pentru ca imediat ce a ajuns la bec, asteapta ca intreaga lume sa se invarta in jurul sau. 9. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Pot sa fac ceva mai bun. 10. Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ? Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama. 11. Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ? Asa cum zice nevasta mea... 12. De ce bancurile cu blonde sunt asa de tampite ? Numai asa pot fi intelese de barbati. 13. De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ? Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba. 14. De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi omoara masculul dupa implinirea actului sexual ? Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe. 15. De ce majoritatea sporturilor barbatesti se joaca pe iarba artificiala ? Pentru ca jucatorii sa nu fie ispititi s-o pasca. 16. De ce au nevoie barbatii de reluari la fazele sportive ? Pentru ca dupa 30 de secunde ei uita tot ce s-a intamplat. 17. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ? Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna. 18. De ce psihanaliza, ca metoda de tratament, e mult mai usoara la barbati decât la femei ? Pentru ca barbatilor nu le trebuie deloc timp sã se intoarcã in copilarie: ei sunt deja acolo. |
Originally Posted by Windom:
|
|
OK stim ca nu e cum zic ei, dar ce le putem face ? :( |
Speranta mea era la Oliver Stone, dar s-a naruit dupa WTC.:( Lor nu le putem face nimic, tot ceea ce putem face e sa discernem, cit de cit, adevarul de minciuna.
|
Adevarul va iesi la suprafata oricum, si in acest caz, dar mi-e teama ca not in our lifetime.
Imi aduc aminte cand a aparut filmul "United 93", majoritatea covarsitoare a criticilor romani si straini erau in limba dupa el iar mie mi se facea greatza de cat de propagandistic e. Desigur, unul din cele mai bune Greengrass-uri dar nu pot sa gust un "Battleship Potemkin" sau un "Triumph of the will" doar pentru ca sunt impecabile dpdv tehnic. |
|
AccessDeniedRequest has expired7AF2CB576B18C4752010-03-13T10:57:24ZEBOM0y/zAxoqfCcZOS5M3M5KCiUR0WwjxZ/PnN0nIMHIOeMSxuzx0B7ndfDML9po2010-03-13T12:18:58Z |
1 Attachment(s)
O mai postez o data, desi calitatea e mai slaba, sper ca asa se vede:
Attachment 363 |
Mda. Am văzut-o deja, acum vreo lună... ;) Cel mai mult mi-a plăcut detaşarea de pe chipul ei. :">
|
ref 9/11 am citit cu vreo cateva zile in urma ca in 2001 era imposibil dpdv tehnic sa vorbesti de la 7000 m pe un telefon mobil !!!!!
|
aşa e. doar că ăia nu zburau la 7000 de metri ...
|
In momentul de fata sunt 40 de membri (activi pe forum) Log-in si numeni nu posteaza nimic. :)
|
Originally Posted by paul_aramis:
da, U93 se pare ca zbura mai sus 35.000 ft ( - 700 ft) http://www.globalresearch.ca/articles/CHO408B.html desigur amanuntele sunt contradictorii, am vrut numai sa spun despre un lucru de care nu mai auzisem. s-a vorbit mult despre WT7, lipsa probelor la pentagon, demolare controlata, grinzi taiate la 45 grade, pasaportul hijackerului care in mod miraculos nu a ars dar nu despre convorbirile pe "ciololar" |
|
Originally Posted by hellsteed:
Varianta 7 e cea mai tare! :)) |
|
http://www.youtube.com/watch?v=RjKJd...eature=related
'imi prace da'... na're cum :-/ " |
Testing Bullet Proof Glass in 1952.
Io am tras concluzia că niciunul dintre cei 3 protagonişti ai înregistrării video nu era sănătos mintal. (acum aştept să văd şi cazurile în care sticla nu şi-a îndeplinit rolul antiglonţ). :D |
All times are GMT +2. The time now is 14:02. |