Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

CristinaRMC 21 Jun 2010 22:09

Originally Posted by Chambord:

De ce nu se recunoaste k e mana lui Boc ?! Pana cand vor lua premii doar clientela PDL ? X(
Boc, jos labele de pe premiile poporului !

Ca e mana lui Basescu :D Sper ca nu o sa urmeze o polemica, sunt incapatanata si nu ma convingeti.
Neah!

Mi s-a parut tare partea cu "va lua premii DOAR clientela PDL". Si azi un tip de la PSD, suparat, pe Realitatea parca, "dar mai mult clientelei dumneavoatra", adresandu-i-se unui membru PDL, iar cel din PDL a raspuns "da, mai mult clientelei noastre. sunteti multumit?".
S-ar putea sa fie inexacte citatele, nu eram foarte atenta.

clauditza03 27 Jun 2010 14:26

Buna care are bac maine? Spune ti va si voi parerea cu ce ar putea sa cada la romana la partea a 3 a ;)

copila_satanista 09 Jul 2010 14:23

o sa va fie dor de mine ;;) ?

anaemona 09 Jul 2010 16:30

Dar unde pleci sweet child?

alex_il_fenomeno 11 Jul 2010 20:13

Voi dupa ce v-ati logat ati avut la Cinemagia rezolutia mai mare apoi s-a micsorat intr-o zi, asa degeaba? Ca mie tocmai asta mi s-a intamplat tocmai la Cinemagia; la celelalte pagini n-am nicio problema!

paul_aramis 11 Jul 2010 20:27

ia dă tu un Ctrl+0 pe pagina cu Cinemagia ...

alex_il_fenomeno 12 Jul 2010 06:53

ms mult! dar ce s-a intamplat? :-??

alex_il_fenomeno 12 Jul 2010 13:12

am o alta intrebare! cati dintre voi ati luat un virus din acela de mess care tot da massuri , devenind enervant ; atunci cand se blocheaza si trimite la toata lista mass cu un link !

paul_aramis 12 Jul 2010 15:16

s-a întâmplat că aveai apăsată tasta Ctrl atunci când ai făcut scroll cu mausu'.

alex_il_fenomeno 12 Jul 2010 17:24

multumesc mult! chiar nu stiam din ce cauza mi se intamplase si nu as fi reusit sa ii dau de cap! ;)

miercuri 17 Jul 2010 19:09

nu gasesc topicul cu intrebari despre tot ce ne trece prin cap

L-am deschis p-asta, puteti sa- stergeti sau sa-l uniti dupa ce 'expira'.
Stie cineva cum s-ar traduce in romana urmatorul grad militar:
Quote:

Commander John Strangways, RN (Ret.), Regional Control Officer for the Caribbean

ma intereseaza mai exact cum traduci (Ret.) - inteleg ca e 'retired', dar il traduci cu pensionat? il pui intre paranteze?

Judex 17 Jul 2010 19:18

In rezerva. Pui in paranteza un 'r'. Asa: (r) :-*

miercuri 17 Jul 2010 19:38

Mersi mersi :D yay!

Pitbull 18 Jul 2010 00:15

Ba nu. In RETRAGERE. Nu e acelasi lucru cu "în rezervä".
Uite si topicul äla:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...35#post1532435

Judex 18 Jul 2010 00:27

Ba nu, depinde de varsta. Toti sunt in rezerva, pana la o anumita varsta.

miercuri 09 Aug 2010 01:56

Mai am o intrebare. Aveti idee daca in romana exista vreun echivalent al expresiei 'hear you loud and clear' folosit in comunicatii radio si chestii similare. Chiar m-ar ajuta.

Octaz 09 Aug 2010 11:10

Am si eu o intrebare : Cum sterg un coment pe care l'am facut la un film ? ms

Judex 09 Aug 2010 11:13

@miercuri
Eu mai folosesc uneori in sens asemanator 'baga tare si cu paine', daca e vorba de indicatie/incurajare. Daca e vorba doar de o confirmare, cred ca cel mai bine folosesti simplu 'te-aud perfect'.

Chambord 09 Aug 2010 11:18

Originally Posted by miercuri:

Mai am o intrebare. Aveti idee daca in romana exista vreun echivalent al expresiei 'hear you loud and clear' folosit in comunicatii radio si chestii similare. Chiar m-ar ajuta.

"Te receptionez foarte bine" se foloseste. Implica faptul ca tot ce auzi in "receptor" e suficient de puternic si de clar.

Chambord 09 Aug 2010 11:24

in cazul cand nu-l auzi k lumea reply-ul oficial este "N-ai mancat azi ?" daca nu se aude si "Scoate galushtele din gura" daca nu se aude clar. B-)

All times are GMT +2. The time now is 11:23.