![]() |
Originally Posted by Demona:
|
..Iar nu se incarca paginile cum trebuie...
|
Aha!!! Afraid of the competition we are!
|
Afraid of what? Nu draga, dar daca scrie LOTR pe topicu` asta shi topic pentru Star Wars este deschis...nu intzeleg care e faza. La un moment dat, se mai discuta LOTR pt topic de Matrix shi Matrix pe topic de LOTR...
|
Stiu stiu stiu... am zis si eu asa... Yoda Talk 8)
|
exista vro emotzicoana din aia scarbita?...da' rau!!!! :) A dreku' animeuri,serios am avut cosmaruri azi-noapte! 8) |
Mey raptore, tzie nu-tzi plac anime-urile? :roll:
|
Se observa? :D Nu-mi plac....hmmm...e putin spus...uita-te putzin aici: http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...r t=75&hist=0 si paginile urmatoare...bine,poate ca m-am cam lasat dus de val... :lol: |
Nah bine mey raptore...uite aici...o versiunea Arwen just for you...kiddin`... ;)
|
marfa poza :D
|
Thx Nightwane... ;) raptor de ma prinde, o sa ma casapeasca. :lol:
|
Arwen ca Arwen,dar am gasit una pentru Eowyn.
dar cea mai tare...Demona.hai nu te supara ;) sau asta Demona & Co asta mi se pare mai potrivita pentru Arwen ... :) |
wow.......cool pictures Anne
|
Originally Posted by Anne Claire:
Tu vrei sa fii batuta or somethin`? Ai noroc ca eshti Canada, ca altfel erai surcele...Las` ca itzi trimit mail cu virus! ;) Shi yo's bruneta mah, nu alba in cap ca in poza aia ce ai bagat-o! :evil: ;) |
WOW! Demi - chill! It sure is great being back after the cold ... oh! i missed u guys ... :lol:
|
ERETICI :evil: :evil: :evil: Ati auzit de sfanta inchizitie care obisnuia sa faca gratarele cu ai de-i pisau in cap?Va suna?Adik capisci?
|
in ce carte spune despre palantiri??[/i]
|
In Cele doua Turnuri si cred ca si in ROTK.Si in Silmarillion,bine-ntzeles.Nu stiu daca si in Unfinished Tales...Mai mult ca sigur in History Of Middle-Earth....Demona poate iti zice in care volum...
|
mersi
dar eu vreau sa stiu unde spune despre ei in amanunt |
In LOTR in TTT/ROTK sunt amanunte-dar imprastiate prin carti.Ia-le de pe net si da un find la palantir(da' ai grija la a).Si-99% am vazut detalii in Unfinished Tales-pe care,spre rusinea mea,n-am citit-o inca...procedeaza la fel cu 'find'.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |