![]() |
Welcome back in sectiune :)
Yakuza, with Mr. Robert Mitchum |
1 Attachment(s)
Originally Posted by Im.Kino:
corect:) ia sa vedem urmatoarea: Attachment 219 |
pai nu era randul lui im.kino? :)
|
Brass Target...
Facem quiz? |
Strawberry Statement, am incurcat Davison-urile
Dar din pricina ca era un cadru alb/negru dintr-un film color ;) Nu facem d-astea... |
![]() am si eu o marota... |
Dar de data asta poza e dublu indiciu
|
Originally Posted by Lili1982:
Ce nume misto. As vrea sa ma cheme Marius Jean Luc Picard. :) Sunt trekky, chiar am inceput sa revizionez Star Trek TNG. |
Originally Posted by Lili1982:
Doar nu era sa opresc jocul, nu-i chiar un film de mare audienta. Dar e un film foarte frumos, sensibil, o imbinare de momente poetice pe fundalul unei vieti dure in care se naste un vis care devine realitate intr-un final inedit. Este comic si dramatic si nerealist si trist de realist in acelasi timp. Haha, tot asa as putea caracteriza mai toate filmele care-mi plac :) |
Si a fost una dintre cele mai grele ghicitori de aici (asa e cand n-ai vazut filmul cu pricina, presupun...)
Revenind la poza, e un... excelent film politic european. |
Originally Posted by marius_em:
Si eu revad Star Trek mereu cu placere ;) ! Filmul de anu' asta chiar mi-a placut :D . |
Rolul principal e jucat de un actor de origine italiana, devenit unul dintre cei mai importanti actori ai cinemaului frantuzesc.
|
Dap
|
Nu trebuia sa zici... Aelita lui Protazanov
|
![]() |
Indiciu:
![]() |
The Producers? Am vazut aseara primele 5 min din el, dar m-am lasat sa mai vad ceva politichie asa ca ma astept sa fiu departe de adevar. Pur si simplu mi se pare ca seamana putin, deci e mai mult la ghici :D
|
Oarecum departe de adevar si, totusi, n-ai idee cat de aproape... Pe o anumita filiera (two degrees of separation)
|
Unul dintre rolurile principale a figurat foarte recent la Ghiceste personajul. Relatia cu Producers (ca indiciul anterior era relativ abscons) e una de... paternitate, sa zicem.
|
Indicii foarte imbirligate...:-<
High Anxiety? |
All times are GMT +2. The time now is 11:18. |