![]() |
Originally Posted by SoX:
Dacă nu ai ce-ţi aminti, gândeşte-te la proverbul ăsta "a se băga (în vorbă) ca musca în curul calului". On-topic: oare de ce nu-şi vede lumea asta de nimicurile (=cretinismele) ei?! :-O :-? |
Are găina buze ???
|
Nu stiu daca are, dar cica ultima moda la femei e sa-si traga buze din anus de gaina.:-?
Dar de zicala: Dau gainile cu ruj ati auzit? |
Cita chinuiala pe saracele femei :cosmetice ,tratamente ,regimuri .Rasplata :un barbat grobian care se bucura de ele citeva minute si apoi le abandoneaza pentru alte prospaturi.
Pai nu aveau feministele dreptate :traiasca mararul de pe picioare. :)) |
Originally Posted by keepwalking:
Placerea mea! |
Originally Posted by Kuhaylan:
Ca tot pomeaneai... daca esti atat de mare nationalist, mai da o tura prin clasele primare sa inveti unde sa pui cate o cratima, o virgula, complectezi vs. completezi, etc. Nationalistule.:)) |
Originally Posted by Kuhaylan:
Rugam moderatorii sa se autosesizeze. :)) Pe langa nationalist mai esti si temperamental, vad:)) Ok, papa.:D |
Originally Posted by capodecina:
|
A cumparat cineva astazi Rahan ???
|
Da.
|
Zebra e alba cu dungi negre sau neagra cu dungi albe?
|
din categoria de ce au magazinele non-stop lacate, de ce au casti soldatii kamikaze etc etc :D
|
Cred ca e asa, ca Dragomara. Acu`... da-ti cu parerea tu. :D |
capodecina, zebra e o doamna pe langa Dragomara.
Si nu, Dragomara e alba cu negru in cerul gurii. :D |
Nu stiam, dar am notat. :)) |
gata buey cu barfa ca acu apare un post lung, emoticonat si ps-uit sa va dea peste gura
|
Asta era si scopul, sa-mi demonstreze teoria prin practica. ;)
|
Buna ziua tuturor.Am o simpla intrebare la care as dori tare mult sa primesc raspuns sincer.In legatura cu concursurile organizate de cinemagia cum se face ca unele persoane castiga destul de des iar celelalte mai deloc.Multumesc frumos.
|
Cinemagia incearca sa imite viata..
|
De ce nu se recunoaste k e mana lui Boc ?! Pana cand vor lua premii doar clientela PDL ? X(
Boc, jos labele de pe premiile poporului ! |
All times are GMT +2. The time now is 06:06. |