![]() |
De unde sa aiba TLD silmarilsu?Io nu mai ineleg nimic bah!!!!!Capisci?Exista vreo versiune animata/neanimata a Silmarillionului?
Gata am priceput...paginile dreku trebuie fixate! |
Originally Posted by Le-Martin:
Nu comentez nimik pana nu le vad ... chestia este k io sunt maniak shi nu ma intereseaza ce e marpha sau nu. Oamenii au gusturi diferite shi asha a fost shi cu muzica LOTR inainte de film ... lamenturile ptr Gandalf shi Lothlorien - care cica nu ar fi fost cine shtie ce da' mie mi-au placut la nebunie - au surprins magia elfilor incredibil de bine shi de nemaipomenit - dar sunt persoane kre nu au "gustat" muzica aia - io nu fac parte din grupul lor ... Inca odata Gandalf este din punct de vedere vocal MAGNIFIC shi GENIAL din cuvintele tale :D Tzie cum tzi s-a parut Ian McKellan in rolul lui Gandalf in astea 3 filme a lui Pee Jay ? |
Originally Posted by raptor:
+ ash vrea o noua ecranizare a celor 6 cartzi a lui Tolkien animated shi ceva in stil ANIME dk se poate sa iasa ... super Pizdakis ... :lol: |
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by TLD:
de ce nu va inregistrati seria Star Wars de pe Cartoon Network??? |
Originally Posted by Undomiel:
Sa moara mama. de cate ori vreau sa-l vad, trebe` sa merg la lucru... |
E Star Wars la CN??? E in romana?
Ian McKellan a fost super tare in rolul lui Gandalf! Preferatul meu din film! |
Originally Posted by BeNnY:
Nu e in romaneshte. E in engleza. Da` ce? Nu intzelegi engleza? |
MA PISSSSSSSSH IN GURA LOR DACA AU CRETINII DREKU TUPEUL SA FACA SILMARILLIONUL ANIME!!!!!!EREZIE!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Hahahaha! Itzi dai seama? Sailor Moon o sa fie Galadriel shi Sailor Mars Arwen. Tuxedo Mask o sa fie Aragorn. BESTIAL! ;) |
aaaaaaaahhhhh....u'r killing me...mai bine aduceati o pereche de cutzitoace si mi le 'plantatzi' in spate..... :evil: Am draci. :evil:
|
Imagineaza-tzi. Chibi Moon ar fi fost pe post de Frodo. ;) |
Eu nu mai scriu aici.... :x capisci?Tu chiaer n-ai mila? :wink: Waaaaaahhhhh...tocmai am vizualizat...o sa am cosmaruri toata noaptea...Goddamnit!
|
Originally Posted by Demona:
Pai tocmai! Daca era in romana nu ma mai uitam la el! Asa ca e in engleza... e bine :) |
|
Cam asha e. Poate mai bine de vre-o luna. Shi eu un singur epison am prins. Shi aia din cauza ca nu ma grabeam la lucru.
|
:lol: Gatah mey! Nu mai fac din astea ca o sa ai coshmaruri. ;) Da` mai asta, ca nu ma pot abtzine. Imagineaza-tzi pe Tinuviel cu OCHII AIA MARI( :o )de animeuri cum vorbeshte cu Beren pe japoneza... 8) Sorry...nu m-am putut abtzine... ;) |
Eu nu ma mai uit la CN de cand au inceput sa-l traduca in RO... asa ca nu m-am mai uitat deloc si nici n-am aflat de difuzarea Clone Wars-ului :roll:
|
|
Bey, ce ar fi sa trecetzi discutzia asta la Star Wars. Suntem la LOTR, God damn it!!!! :evil:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:31. |