![]() |
Okay, a fost foarte usor dar poza lu' matale unde-i? Ca tii jocul, zic... ;)
|
intervin eu
![]() |
Originally Posted by bremen1980:
Unde scrie ca trebuie sa punem poze din filme greu de ghicit, sau aproape anonime ? Eu pun poze din filme care au avut un anume impact ;) si care mi-au placut... |
E Jamon, Jamon.
Hai sa-i dam timp lui Bremen sa puna... @Lili - lasa, ca ai pus si din filme nevazute (pana de inspiratie, intrebat colega) si din filme care nu au nicio relevanta pentru nimeni - intamplator, nu era cazul lui A History of Violence, cel mai bun film venit la noi in 2005. |
Ai dreptate ! Nu m-am exprimat eu bine... Ma refeream la pozele pe care le-am pus din proprie initiativa (nu la indemnul colegilor de munca sau a prietenului meu ;) ).
|
Two Lane Blacktop.... poza e chiar posterul de pe dvd :)
|
|
hint 1: e un documentar foarte amuzant :D
|
Where in the World Is Osama Bin Laden?
|
corect ! baga poza :P
ti-a placut filmul ? |
![]() |
Instantaneul asta aduce a British Hammer...:-?
|
Mais non!
|
L'armée des ombres (Army of shadows)
|
Sper sa fie grea :) pentru ca am vazut ceva plingeri mai devreme.
![]() |
E... Cea din dreapta pare a fi Kelly Macdonald sau Alexandra Maria Lara. Dar poate ma insel...
|
Filmul este canadian si actiunea se petrece in Montreal. Regizorul joaca si in rolul principal iar scenariul e scris tot de el.
|
1 Attachment(s)
Actorul/regizorul are numele foarte asemanator cu numele unui personaj dintr-un celebru serial TV... captain :|
Attachment 211 |
Luc Picard e regizorul si filmul se numeste L'audition :) !
Ai dat prea mura-n gura indiciul ;) dar nu ma plang. Sa puna altcineva poza... |
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:20. |