![]() |
Nu, nu, supe facute in bucatarie, zic. noi avem bistro in firma unde mancam, si sunt facute aici. Minestrone e o ciorba italieneasca, nu un brand, care contine mozzarela si paste in ea (imagine that!) si legume.
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Da, sunt sigura :) I know the cook :)
|
spuneti-mi si mie niste site-uri interesante de geologie, astronomie, geografie, meteorologie....
|
Originally Posted by Mistah J:
Vedeți că tot pe saitul indicat de Mistah J este explicată o soluție mai generală și care rezolvă mai temeinic problema diacriticelor: Cum să scrii cu diacritice în orice aplicație |
Originally Posted by keepwalking:
http://www.nasa.gov/ Aici gasesti absolut tot ce doresti, plus aici apar stirile cel mai rapid. |
Originally Posted by CristinaRMC:
merci, acum m-am uitat. auzisem parca de el, dar nu stiam ca e asa misto. |
Originally Posted by Mistah J:
Sau aşa o funcţiona mintea ta?! Adică mai îmbârligat! :-O :-/ :-? :P |
se poate schimba limba de la optiunile pentru tastatura si atunci poti scrie cu diacritice. vb lui drago, windowsu o face si p-asta nu trebuie sa instalezi programele ne/virusate
|
Originally Posted by pipes:
Aş fi de-acord cu valorile astea dacă ai gusta doar o linguriţă, şi eventual ar fi vb. de apă chioară, care cred că are şi ea ceva calorii. Şi acum să ne amintim ce este o calorie: Caloria, notată cal, este o unitate de măsură pentru energie, egală cu cantitatea de căldură necesară pentru ridica temperatura unui gram de apă, aflată la presiune atmosferică normală, de la 14,5 la 15,5 °C (de la 287,65 la 288,65 K). 1 gram de apă distilată = 1 cm3 Caloria este numită uneori calorie mică pentru a o deosebi de kilocaloria, numită şi calorie mare, egală cu 1000 cal. Caloria (cal) fiind o unitate de măsură tolerată a energiei termice W, această unitate a fost înlocuită în SI cu Joule. În Sistemul Internaţional, 1 calorie = 4,1868 Joule. (sursa: .wikipedia.org) PS: au fost ani în care o fostă colegă se tot ruga de mine să nu mai gătesc ciorbe dacă vreau să slăbesc, ani în care nu am ascultat-o!! No, acum gătesc cel mult 3 ciorbe pe an, din care pap de maxim 2 ori. Singura masă la care nu mănânc legume e micul dejun, în rest absolut toate combinaţiile alimentare pe care le fac la o masă conţin legume, de obicei în stare crudă. Inutil să mai spun că singurele dăţi în care nu-mi e foame sunt: - imediat după masă, - zilele în care mă supără fierea pt. că dorm puţin, mă stresez sau beau prea multă cafea. NU aş putea spune că am slăbit spectaculos, însă mă menţin, asta şi unde fac mult efort fizic, şi ceea ce este cel mai important mă simt excelent!! (asta când nu-mi e foame!!). ;) PS1: On-topic: de ce nu am sunet la unele filme pe PC, iar pe DVD la acelaşi film nu intră subtitrarea (cea pe care-o văd pe PC; să nu mă luaţi cu nume identic cu cel al filmului, am trecut demult de etapa asta :P )?! Cum instalez codec-uri noi pe HomeTheater?! Şi cum ştiu ce codec-uri să instalez?! :-? |
Originally Posted by copila_satanista:
|
340 lei - venitul minim lunar din care o mamă tb să se întreţină pe ea şi bebelul ei. Poate să-mi spună şi mie careva cum?! X(
PS: politicienii ăstia ar tb. arşi pe rug, evident împreună cu geniile care i-au votat!:( |
C.M., de ce zici tu mereu "bebel / bebelul"?
De ce nu zici, de exemplu: "bebe", "bebelus", "bebelusul", "bibelou", "iubire, bibelou de portelan", etc.? Si pluralul cum e? "Bebeli / bebelii", sau "bebei, bebeii"? |
Frate, e criza, sa nu faca copii acum, mare smecherie!
le ajung de prezervative banii de salariu. sau anticonceptionale, costa 50 ron. |
Originally Posted by illotempore2002:
PS: după ce că bărbatul meu ideal nu există, şi tb. să mă mulţumesc cu un surogat, acum mai tb să găsesc şi un prost cu bani, care să mă/ să ne poată întreţine baremi primii 2 ani cât am de gând să stau acasă! Asta da tragedie!! :(( :(( :(( :(( |
Originally Posted by Pitbull:
PS: De ex. Eric este "Gonzales" sau "Pufu". Nu mă întreba de unde, sau de ce. ;) |
Si pe mine cum m-alinti? "Rodriguez", sau "Vete"?
|
Originally Posted by Dragomara:
Vezi ce se intampla cand o "arzi" virtual? :)) |
Originally Posted by capodecina:
Cât despre mine, până acum nu am avut încă impulsuri piromane, nici pe Net, nici în viaţa reală. ;) On-topic: De ce fac unii oameni numai glume proaste?! :-? |
Originally Posted by Dragomara:
Uite o gluma proasta, rasuflata pana la penibil. |
All times are GMT +2. The time now is 08:03. |