Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

silver_boy 02 May 2008 00:11

Fiorentina - Glasgow 2-4
...vai, ce partidã leºinatã ...la cum au jucat italienii ( Vieri mi s-a parut un soi de Sergiu Nicolaescu) nu-i de mirare ca trupa marelui alb ( anemic & lipsit de noroc) a pierdut, penibil, la 11 m
Un meci mai urat ca...Drago(baba)mara...

herbert 02 May 2008 01:04

meci jenant.
Fiorentina - o echipa mediocra. Vieri e comic...
daca mai are orgoliul unei performante, Mutu ar trebui sa plece la o alta echipa, dar fara prafuri si seringi...

marx 02 May 2008 01:17

carnagiu ca la stalingrad: zenit sankt petersburg - bayer : 4-0 :happy:

deci, stim a cui e cupa.

herbert 02 May 2008 01:33

Originally Posted by marx:

carnagiu ca la stalingrad: zenit sankt petersburg - bayer : 4-0 :happy:

deci, stim a cui e cupa.

NUUUU!
rusii nu stiu fotbal!

marx 02 May 2008 01:42

Originally Posted by herbert:

NUUUU!
rusii nu stiu fotbal!

hai, lasa fobiile.... iti mai aduci aminte ce ekipa avea dinamo kiev (ucraineni, rusi, tot un drac) prin anii '80? cu lobanovski antrenor....

herbert 02 May 2008 01:52

da, stiu, i-am admirat - a fost o generatie mai reusita -, dar m-am vindecat. crede-ma, rusii nu stiu fotbal. sclipirile la echipele de club rusesti sunt date de jucatorii straini, care au navalit in Rusia, ademeniti de petrodolari...
si tine minte: daca Zenit castiga cupa UEFA, la anu' Universitatea Craiova retrogradeaza. asa ca, mai bine roaga-te sa nu se intample...

marx 02 May 2008 02:04

Originally Posted by herbert:

si tine minte: daca Zenit castiga cupa UEFA, la anu' Universitatea Craiova retrogradeaza. asa ca, mai bine roaga-te sa nu se intample...

hehehe. Zenit va castiga pt ca joaca fotbal, Glasgow doar alearga.
iar "U" Craiova are jucatori buni, asa ca "blestemul" tau e inofensiv.

Far Darrig 03 May 2008 13:23

La anu' cupa o ia Sheriff Tiraspol.
Fii si matale mai ingaduitor, domnule poet. Cum iti permiti? Cum de nu te inghite pamantul in fata calculatorului la care stai, cind ai curajul si neobrazarea sa iei partea nenorocitolor de protestanti?
si adaug:
Poate ca rusii nu stiau fotbal, dar acum il invata, cu mult sirg.

Domnule doctor, sa aveti doar grija sa nu va dati diamantele, sa vi le slefuiasca altii.

Proletar 04 May 2008 19:01

dinamo - steaua

pronostic:
1-2

le astept pe ale voastre :)

silver_boy 04 May 2008 19:13

egal, 2-2, cu þigãneala de rigoare

Supastar 04 May 2008 19:51

topicul asta e mai lung decat "cartea preferata." :((

Proletar 04 May 2008 19:57

Originally Posted by Supastar:

topicul asta e mai lung decat "cartea preferata." :((

trebuie sa recunoastem ca fotbalul si lectura nasc pasiuni de aceeasi intensitate.

Proletar 04 May 2008 20:47

mda, min 58 si 2-0 pt dinamo.
am schimbat canalul, fir-ar! :((

Proletar 04 May 2008 21:30

steaua a luat bataie si are sanse mari sa piarda campionatul.
de fapt, isi merita soarta.
nasol...

silver_boy 04 May 2008 21:59

Am mai spus-o ºi-o repet: Steaua nu mai are de mult ( de vreo 5-6 ani) un jucãtor adevãrat de creaþie, un atacant de anvergurã, un fotbalist autentic, cineva care sã semene cât de cât cu Adrian Ilie, par example ...
Dicã, Cristea ( cu feþele lor de cartofi prãjiþi ) sunt 90% nula...
Eme(auto)gara ºi restul primatelor din ograda lu nea Jiji nu ºtiu decît sã fugã dupã banane...
în definitiv nu mi-e cã au luat bãtaie, problema e cã n-au jucat nimic, n-am vãzut o fazã construitã ca la carte, un atacant învârtind apãrarea adversã, un ºut responsabil pe care sã scrie gol...nimic-nimic ( agitaþie fãrã noimã, bambilici...atat)
la ce au arãtat în seara asta steaua nu meritã campionatul...

herbert 04 May 2008 23:42

am o bucurie pe plan fotbalistic in aceasta seara: Real Madrid a devenit campiona, dupa 2:1 pe terenul lui Osasuna

despre dramoleta cu Steaua.
acum jiji ar putea spune ca Dumnezeu a fost dinamovist...
subscriu la comentariul lui silver_boy. dar marea problema de la Steaua e bekakali.

gheorghe orban si baba 07 May 2008 19:14

si uite asa, nemeritat, clujul ia titlul. vor fi ciuca batailor in champions league. :sick:

crissis 08 May 2008 00:47

dar cine meritau, milogii de la steaua? :D

gheorghe orban si baba 08 May 2008 09:35

milogii de la steaua au jucat acum 2 ani in semifinala cupei uefa si anul trecut in grupele champions league. clujul a jucat preliminariile pentru participarea in cupa uefa. si au pierdut, evidement, in fata unei celebre formatii din cipru.

Proletar 08 May 2008 10:27

aaa...pai nici eu nu-mi fac nici o iluzie cu cfr-ul..
o s-o ia in barba la greu in champions league.

All times are GMT +2. The time now is 19:02.