![]() |
Fiorentina - Glasgow 2-4
...vai, ce partidã leºinatã ...la cum au jucat italienii ( Vieri mi s-a parut un soi de Sergiu Nicolaescu) nu-i de mirare ca trupa marelui alb ( anemic & lipsit de noroc) a pierdut, penibil, la 11 m Un meci mai urat ca...Drago(baba)mara... |
meci jenant.
Fiorentina - o echipa mediocra. Vieri e comic... daca mai are orgoliul unei performante, Mutu ar trebui sa plece la o alta echipa, dar fara prafuri si seringi... |
carnagiu ca la stalingrad: zenit sankt petersburg - bayer : 4-0 :happy:
deci, stim a cui e cupa. |
Originally Posted by marx:
rusii nu stiu fotbal! |
Originally Posted by herbert:
|
da, stiu, i-am admirat - a fost o generatie mai reusita -, dar m-am vindecat. crede-ma, rusii nu stiu fotbal. sclipirile la echipele de club rusesti sunt date de jucatorii straini, care au navalit in Rusia, ademeniti de petrodolari...
si tine minte: daca Zenit castiga cupa UEFA, la anu' Universitatea Craiova retrogradeaza. asa ca, mai bine roaga-te sa nu se intample... |
Originally Posted by herbert:
iar "U" Craiova are jucatori buni, asa ca "blestemul" tau e inofensiv. |
La anu' cupa o ia Sheriff Tiraspol.
Fii si matale mai ingaduitor, domnule poet. Cum iti permiti? Cum de nu te inghite pamantul in fata calculatorului la care stai, cind ai curajul si neobrazarea sa iei partea nenorocitolor de protestanti? si adaug: Poate ca rusii nu stiau fotbal, dar acum il invata, cu mult sirg. Domnule doctor, sa aveti doar grija sa nu va dati diamantele, sa vi le slefuiasca altii. |
dinamo - steaua
pronostic: 1-2 le astept pe ale voastre :) |
egal, 2-2, cu þigãneala de rigoare
|
topicul asta e mai lung decat "cartea preferata." :((
|
Originally Posted by Supastar:
trebuie sa recunoastem ca fotbalul si lectura nasc pasiuni de aceeasi intensitate. |
mda, min 58 si 2-0 pt dinamo.
am schimbat canalul, fir-ar! :(( |
steaua a luat bataie si are sanse mari sa piarda campionatul.
de fapt, isi merita soarta. nasol... |
Am mai spus-o ºi-o repet: Steaua nu mai are de mult ( de vreo 5-6 ani) un jucãtor adevãrat de creaþie, un atacant de anvergurã, un fotbalist autentic, cineva care sã semene cât de cât cu Adrian Ilie, par example ...
Dicã, Cristea ( cu feþele lor de cartofi prãjiþi ) sunt 90% nula... Eme(auto)gara ºi restul primatelor din ograda lu nea Jiji nu ºtiu decît sã fugã dupã banane... în definitiv nu mi-e cã au luat bãtaie, problema e cã n-au jucat nimic, n-am vãzut o fazã construitã ca la carte, un atacant învârtind apãrarea adversã, un ºut responsabil pe care sã scrie gol...nimic-nimic ( agitaþie fãrã noimã, bambilici...atat) la ce au arãtat în seara asta steaua nu meritã campionatul... |
am o bucurie pe plan fotbalistic in aceasta seara: Real Madrid a devenit campiona, dupa 2:1 pe terenul lui Osasuna
despre dramoleta cu Steaua. acum jiji ar putea spune ca Dumnezeu a fost dinamovist... subscriu la comentariul lui silver_boy. dar marea problema de la Steaua e bekakali. |
si uite asa, nemeritat, clujul ia titlul. vor fi ciuca batailor in champions league. :sick:
|
dar cine meritau, milogii de la steaua? :D
|
milogii de la steaua au jucat acum 2 ani in semifinala cupei uefa si anul trecut in grupele champions league. clujul a jucat preliminariile pentru participarea in cupa uefa. si au pierdut, evidement, in fata unei celebre formatii din cipru.
|
aaa...pai nici eu nu-mi fac nici o iluzie cu cfr-ul..
o s-o ia in barba la greu in champions league. |
All times are GMT +2. The time now is 19:02. |