![]() |
Nu cred ca este suporter al lui Liverpool care sa nu-l iubeasca pe Kenny...dar mai are multe de aratat pana sa ajungaa la nivelul lui Wenger.Corect,Suarez e cel mai bun transfer din ultimul timp iar Carrol cel mai prost.Totusi,dupa ce revine Stevie,plus Meireles titular,are echipa buna de tot.
|
O infrangere umilitoare, e dureroasa, e catastrofala, nasol. Arsenal va reveni. In primele 3 etape a jucat cu Man Utd si Liverpool, a luat bataie de la amandoua, sezonul trecut le-a invins si nu a contat prea mult in clasament. Echipa e tanara, iar liderul ei va fi Wilshere. Inca vreo 3-4 meciuri si Arsenal va incepe sa arate jocul spectaculos pe care a consacrat-o. Pustii aia vor face spectacol in curand.
Trebuie renuntat la Arshavin si Rosicky, in plus Walcott nu impresioneaza deloc. |
:) si Charlie Adam e un transfer reusit pana acum. Plus il aveti pe Henderson (ai vazut meciul de azi cu Bolton ?). Eu sunt fan Juventus, am d-acu 13 ani de cand sustin Batrana Doamna si sper din tot sufletul ca la anu' sa nu mai lipseasca din Champions League nici Juve si nici Liverpool.
Unde sunt echipele marete din Torino si din Liverpool care o bateau pe unde o prindeau pe Real Madrid? Asta este, s-a inceput o reconstructie, sa speram ca ambele formatii isi vor reveni si sper sa vad un rezultat mare din partea echipei lui Dalglish impotriva celor de la Shitty. Ma oftica araboii astia care arunca cu banii cum arunca un om de rand sacul menajer la ghena. |
There are no words to say how much i hate Shitty right now...si in plus mai sunt si jucatorii care accepta sa mearga la un asa club,numai si numai din cauza banilor.Stai linistit ca Liverpool o bate pe Real pe unde o prinde,cu tot cu metrosexualu in teren.It's a fact :D.Da da,si Adam e transfer reusit,chiar si Enrique pana acum,sa vedem ce poate uruguayanul asta,ca-i musai un fundas central.
|
asa, hai sa zic si eu acum parere :
voi care ziceati ca Arsenal e o echipa intinerita... si ca wenger a facut ceva,,, dar dupa plecarile care au favut loc, s-a vazut clar, valoarea lotului . Si sa mai tinem cont ca Arsenal e in grupele UCL. In alta ordine de idei, Dinamo a batut pe Otelul, dar stiti cum e faza? ca am citit recent pe nu mai stiu ce site de fotbal, o fraza care reprezinta Dinamo : degeaba in liceu,ai parinti influenti. cunosti profesorii, si treci clasa premiant, daca ajungi la facultate in strainatate si nu faci fata. |
Au lipsit 8 titulari.
Fara Gervinho, Wilshere, Sagna, Vermalaen, Fimpong, Diaby, Squillaci si Gibbs. S-a vazut valoarea lotului. Daca lipsesc 8 titulari de Man Utd si ei au meci cu Man City, crede-ma or sa ia si ei bataie rau de tot. |
vezi tu , man city au lot frumos, si sa nu ne miram daca or face o figura frumoasa in UCL + premier league . vedem vedem
|
nicolita , finnaly pleaca de la Steaua :D Ye Ye Ye Ye
|
Şi de ce te bucuri? :-?
|
Nu il agreez pe Banel :D Alearga degeaba, centreaza prost.
|
Evident că nu am urmărit cu atenţie meciurile, dar aşa de la depărtare [cum s-ar zice] îmi pare un fotbalist serios şi bun. :)
|
Mie nu :D fuge mult si de cele mai multe ori degeaba.
|
Muncitor,Nicolita,muncitor,numai ca terenul de fotbal nu-i santier.
|
Era o vorba si calul alearga, dar nu da lapte :))
|
:)) mai da si lapte, nu stii bancul ?
|
frete medicheit ,
cica e 30 de ron biletu la meciu cu schalke :D cel mai ieftin. ba bate un gand sa merg, dar fi atentie, ca meciu cica e la 22:05 :( |
trece'ma pe caiet
|
bun bun, suntem 2 care ne mobilizam. alte persoane doritoare de meci?
|
sigur e la 22? ca altfel stii ca nu pot sa ajung.
|
da ma, scrie in ziaru de azi. ce mama masii nu ai incredere in ce zic EU????
|
Hmmm...discutam in seara asta la meci, face 2 face, e mai bine :)) ! Sa te documentezi c-am sa te interoghez :)) !
|
WHAHAahahahahahahah :)
|
Luvemburg - Romania ( 0-2 )
Inca un meci ce a avut in prim-plan o evolutie mai putin fericita a nationalei noastre. Practic, singurul jucator care a reusit sa miste a fost proaspat transferatul la echipa din Udine, Gabi Torje. Cu toate astea, as fi preferat un 1-0 dar sa nu fi primit acel galben stupid, ce-l va tine departe de meciul cu Franta, cand inauguram National Arena. Fara Mutu, Tamas, Sanmartean, acum fara Torje, suporterii echipei nationale pot doar sa spere ca nu ne vom face de cacao in meciul de pe 6 septembrie. |
Stai ca poate intra ceasu' la mijloc,impreuna cu Cocis face furori...ii mancam pe saracuti :)
|
:) Cocis ala zici ca e Zidane, e un jucator fantastic, e idolul oricarui suporter roman. El si cu Florescu, nu am mai avut de o perioada indelungata de timp un numar 10 precum Florescu.
|
Originally Posted by Medicate:
|
Urmeaza meciul cu Franta....si cred ca, cu echipa asta vai de capul nostru. Oricum ca tot romanu sper intr-o minune maine :)
|
believe me, si eu sper dar consider ca sansele noastre sunt de 5% :)
avem sanse mai mari doar daca franta joaca in 9 sau 10 oameni. :P |
pronosticuri?
eu merg pe un 4 - 1 pentru Franta. Romania deschide scorul. |
2-0 franta :D
|
3-0 pentru noi.Goluri:Cocis,Ovidiu Petre si Sagna.
|
Originally Posted by ghost90:
1-0 Pentru Romania, ma duc la meci trebuie sa fiu optimist |
Originally Posted by forward:
|
Originally Posted by iiii:
|
daca da ala gol cu franta , si batem franta cu 1-0, datorita golului lui.... no comment.
ii sare cota , dupa 2 minute de la finele meicului, becali in direct : Matel la steaua!!!!! |
La acest meci "tare" se vor marca 3 goluri acum in ce poarta nu pot sa spun ca nu stiu :)) dar ar fi totusi bine 2-1 pt noi - Sapuniera da gol, Tatarusanu apara un 11, Ribery isi da autogol, si Marius Niculae da gol + Mutu un gol din tribuna :))
|
1-1
|
Ar fi mai mult ca perfecta o victorie a Romaniei ... dar nu avem un lot care sa ne puna pe tava o asemenea bucurie. Foarte multi accidentati, cativa suspendati, va fi foarte greu sa scoatem un rezultat echitabil. Si acest rezultat nu ar fi atat de folositor pentru calificarea noastra le Euro, ci mai mult pentru o inaugurare cum se cuvine a celui mai spectaculos stadion din istoria tarii.
Sa nu ne facem de rusine, atat cred ca cer toti suporterii echipei nationale. Ar face bine sa scoata macar un egal pentru o impacare a sufletelor romanilor de pretutindeni. Sa muste din adversari daca asta se cere ( nu ma refer aici iiii la campionatele din Africa :)) ), sa lupte pana la ultima suflare, ca pe urma vor putea dormi linistiti si impacati ca au luptat pentru noi. |
Originally Posted by Medicate:
Asta vor toti sa vada, unde nu e nici Dumnezeu nu cere era parca o vorba:), dar macar sa vedem ca au facut tot ce a depins de ei! HAI ROMANIA! |
So...we have come to the great battle of our times...era o replica dintr-un film, din cate tin minte.
Diseara toti romanii sunt ...ROMANI ! :) |
eu sunt roman zi de zi, ora de ora, minut de minut pt ca asta e si nu am ce face.... mi-ar fi placut mie sa fiu englez dar deh!
oricum. adca diseara scoatem 1 punct amarat sunt "MARI" si daca totusi facem un amarat de egal, sa vedeti maine ziarele de sport : SUPER TRICOLORII!!!!!!! BRAVO BAIETI, SANSE LA CALIFICARE , declaratia lui Jiji : CUMPAR TOT LOTUL NATIONAL!!! Tanase dorit la Barcelona, Jiji nu il vinde!!!! Matel dorit de Real!!! etc |
:)) ai baut ... clar!!! Jiji o sa-l dea pe Tanase la Barcelona la schimb cu Messi, Xavi si Iniesta, deci va exista o sansa sa-l dea pe Cristinel!
|
nu am baut, dar sti bine cum sar redactorii sportivi.
|
Pai sunt invidiosi...in cazul lor Jiji nici nu se chinuie sa-i transfere la o echipa puternica din Europa.
Vezi ca diseara Sapunaru va fi titular in locul lui Matel... |
Pai fi atent , daca facem egal sau batem maine o sa se scrie asa :
Jiji : aduc tot lotul national la Steaua !!!! MM : Jiji e un zeu, il sustin . Mitica Dragomir : Ne calificam sigur, castigam Euro 2012 Mircea Sandu : Arbitrul a tinut cu ei, dar valoarea s-a vazut!!!! Tanase : A fost greu, am castigat cu o victorie meritata. Porumboiu : Sa titularizam straini de la Vaslui Piturca : Rezervele au fost cei mai importanti jucatori. Mutu revine. Mutu : Piturca sa ma ia inapoi. Promit sa fiu cuminte Jiji iar : Am primit oferta pentru Tanase de la : Manchester + Barca NU il vand Borcea : Moti a fost cel mai bun. Banel : Jiji m-a incurajat. E noul meu tata. Mitica Dragomir : Tatarusanu = noul Bartez. Iancu : Pantilimon omul meciului. Blanc : Ma retrag din fotbal |
:)) Blanc...chiar crezi ca s-ar retrage? S-ar spanzura, cel mai probabil !!!
Si asta va fi bineinteles datorita puterii supranaturale a lui Jiji! |
Jiji o sa zica dupa aia : tiki-taka Barcelona.
|
Ar mai fi Tamas:Cred ca daca dadeam mai multe goluri decat ei,castigam.
|
Originally Posted by ghost90:
|
Originally Posted by iiii:
lol sa ajute barbosu' sa castigam. |
All times are GMT +2. The time now is 02:41. |