![]() |
Da :)
Baga poza... |
![]() |
Cred ca era nevoie de un indiciu din prima ca doar dupa ritmul cardiac (ori o fi vorba de amprenta vocala?:-? ) e aproape imposibil sa ghicesti. De la ER la CSI, trecind prin toate filmele cu felceri, politai & conspiratii guvenamentale, am dat in paranoia...~X(
|
e o amprenta vocala surprinzatoare ;)
|
Mai degraba pare a fi vorba de amprenta vocala, nu de ritm cardiac!
|
The Day the Earth Stood Still? (probabil ca nu, I'm just saying - vocea lui Keanu e in general, sa zicem... hm...surprinzatoare)
|
nu :)
dupa cele trei oscilatii mari urmeaza una care nu ar trebui sa fie acolo iti sare inima cand o auzi ;) |
nup
asta e un film mult mai putin subtil si care arata mult-mult mai "rau" |
White Noise?
|
ntz, mai recent
|
Paranormal Activity ??
|
da
|
Pai spune repede o parere despre film ca-s tare curios in legatura cu el. A aparut la cinema? Si-a cistigat pe drept reputatia?:D
Ups. Am observat ca ai scris la Horror. Sorry... Ma bad...:"> |
nu a aparut la cinema si nici nu cred ca o sa apara. nici nu e film de cinema, de fapt :)
e un blair witch project "de interior", prin urmare mega-minimalist: nu numai ca are resurse minime, dar nici nu aduce ceva nou in ceea ce priveste genul horror. Si cu toate acestea din punctul meu de vedere e cel mai horror film al anului pentru ca te sperie cu ajutorul unor resorturi atat de intime, incat devin al naibii de eficiente. recunosc ca dupa ce l-am vazut am dormit prost si m-am trezit de cateva ori ca sa ma uit in jur... :D doua nopti la rand! :)) |
Asa m-a speriat pe mine BWP si am recunoscut chestia asta chiar daca am fost luat in ris de unii...:">
|
Actorul pare a fi Julian Richings.
|
Jcvd
![]() |
Walkabout (1971)
Vine si poza :) ... |
|
All times are GMT +2. The time now is 02:00. |