![]() |
sunt fericit in plan fotbalistic - Real Madrid a castigat campionatul Spaniei.
restul e... tacere. |
Steaua - ZERO PUNCTE! a pierdut si cu Arsenal.
jiji are un moral de oaie! |
lol
cred k Steaua... inconturabilului are o strategie secreta: a gandit toata campania ca pe un joc de Wist: trage la Zero |
Originally Posted by herbert:
:lol: :happy: :P vorba mamei lui napoleon: 'pourvou que ca doure'! ;) |
macar de-ar dur(e)a...
|
Romania 1 Olanda 0
Goian (cu fata lui de capsunar dezabuzat) fericeste nationala. Mutu traveseaza perioade ubicuue, Van Basten gandeste impresionist, iar Piti sopteste dusurilor din vestiare: "zarurile au fost aruncate... pentru noi." |
CE CACATI STEAUA ... HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
|
Originally Posted by Carmine Galante:
Iacob si Ovidiu Petre n-au nici o treaba. De fapt, toti sunt slabi, ce sa-mi mai bat capul... |
usor, usor - vorba lui Hagi - steaua incepe sa behaie.
|
."b" pentru bucuresti, din cluj.
:P cfr :love: |
muie steaua sau poti s-o sugi fara s-o uzi?
|
hai rapid niste pariuri pentru steaua - sevilla.
eu zic 3 - 1 pt steaua :) |
Abia acum ma apuc sa vad si eu...oricum scorul il am in cap de ceva zile.
2-0 pt Sevilla. |
Originally Posted by Neuptolem:
|
Originally Posted by Neuptolem:
Mda, ti-a iesit :P |
imi pare rau ca a pierdut Liverpool ...Chelsea, de cand cu suficient-imbecilul Mourinho, mi-e profund antipatica...sper ca finala sa-i revina lui Manchester in detrimentul acestui ghiveci artificial umflat cu pompa de ambramovici
|
Originally Posted by silver_boy:
pe de alta parte, ce oftica pe abramovici daca nici de data asta nu castiga cupa :) |
va fi greu pt. manchester, e ca si cum ar juca in deplasare...dar tot sper sa le rupa cocoasa ...oricum, fotbal de cea mai buna calitate ...bytheway, cam o luna pana la Euro
|
imi pare rau de Liverpool. ar fi meritat finala - asa, mi-au stricat seara. pt ca I hate Chelsea
sa castige Manchester, dar nu-mi place nici "rozatoarea" de Sir Alex Ferguson... pe scurt: sa reabiliteze fotbalul kokaino-artistul Mutu! |
go chelsea!
|
All times are GMT +2. The time now is 15:36. |