![]() |
![]() |
Heat?
|
Nu. Si nu e nici un hit.
|
People I Know?
|
No, it s not People I Know. It s better.
|
Temps ('99)?
|
Nu. Anii 2000.
|
serial sau lung-metraj?
|
Ce mi-e anul 99 ce mi-s anii 2000 :))
|
arata frantzuzesc
Coeurs ? |
Lung metraj.
E o diferenta mare. Cand spui anii 2000, te poti referi la perioada 2000-2009. 1999 inseamna anii 90. Nu-i frantuzesc, nord-american, holiud. |
E american 100%, nu-l recunosti pe Jerry Orbach in spate?
|
nu >:P
|
Iar in fata e un actor mai cunoscut ;)
|
de ce iti place sa ne chinui ?
|
Daca ala nu e Al fuckin' Pacino, si cedez...
|
Ei sunt. Hai..mai e putin..
|
Chamb, pune tu poza. E Pacino in Chinese Coffee.
|
![]() filmul pe care il vad zilele astea |
French?
|
ba l-am recunoscut pe Orbach, d-aia întrebam ... da' nu şi pe Pacino, mă duceam cu gândul la alt actor, mai tânăr, al cărui nume îmi scapă.
|
co-producţie Spania-Franţa 2007
|
In the city of Sylvia .
|
paul ,cum facem, pui tu?
|
nu, dacă vroiam să pun, puneam numele filmului nu indicaţii ...
eşti la rând |
bine, iata .
![]() |
Eu de cite ori vad o poza cu un desert zic ca-i filmul asta: White sun of the desert :)
Paul, tu ai propriul topic in care ne faci K.O cu pozele :)) dar sa stii ca eu il urmaresc cu foarte mare interes si sper sa continui si in lunile urmatoare, pina la urma poate ajungi si la filmele pe care le-am vazut si eu ;) |
nu nu , nu e White sun of the desert . nu e chiar desert , marog aici trebuie o perceptie out of the box . daca e prea vag still-ul o sa pun inca unul mai tarziu .
|
Originally Posted by gropitse:
nu ca-i vag. e foaaaaaaarte vag. daca filmul asta se poate ghici doar dupa dunele alea de nisip si mogaldetele care probabil traiesc ultimele clipe de viata, te-nseli. asa ca asteptam ceva palpabil:interval de ani sau festival.indura-te! |
rvn, uite-așa ,sper că-i mai bine. și probabil ai dreptate,m-am zgîrcit la prima imiagine.
ei da se rezolvă. ![]() |
aia doi vor sa construiasca un iglu pe structura de sarma? sau sunt scapati de la nebuni?
|
ăia doi performează în construncția aia : unu la vioară , altu la o chestie metalică.
|
haide, bai
esti sigura ca nu sunt de la nr.9? |
Asa-s artistii, rvn.
Frantuzesc filmul? |
rvn, iubești sf-urile?
|
Originally Posted by gropitse:
touche! sunt obligata sa le iubesc, gropitze, daca intelegi ce vreau sa spun... |
Kin-Dza-Dza (1986)
|
![]() |
Madeo.
![]() |
Ba wang bie ji (1993) ?
|
Dap :D
|
![]() |
The Chaser?
|
Dap :D
|
![]() |
Jisatsu sâkuru.
|
Not really, but you can't get any closer than that...
PS: Suicide Club inca n-am vazut, deci nu exclud sa fie folosite aceleasi imagini in ambele filme... |
Noriko's Dinner Table ?
|
El e.
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 17:18. |