![]() |
![]() |
Tarzan the Ape Man? Sau ma duc prea departe...:-?
|
Hint: go North!
|
ah, clasicele! (deşi tot film de pe vremea lu' taica Dej e şi ăsta). omule, ia-o o ţârucă mai nord. aşa mai cătă nord-vest.
|
Soricico, ma tot uit la poza ta si nu ma pot satura :) ma obsedeaza >:) abia astept sa fie ghicita. Ma gindesc ca poate e Ingmar Bergman, dar nu prea :-?
|
holandez?
|
:) Nu-i Bergman, dar e suedez, din anii '50
|
Good ol'times cand cu un film te duceai si la Berlin si la Cannes si mai luai si premiul al mare pe la una din ele 8-> Cred ca am citit cartea, sau cel putin am vazut-o prin biblioteca alor mei :-?
|
Originally Posted by Chambord:
hon dansade en sommar poate stiti voi cum se traduce. si...revin la masocheala. paul? |
se numeşte "N-a dansat decât o vară" ... v-am spus eu că e clasic şi mai la nord-vest.
nu pun. mâine topicul de concurs ... |
paule, te lasi rugat mai mult ca o mireasa.
sa puna dulapul sau ana, atunci. |
Deci... Care-i poza? (Salutare, dupa mult timp...)
|
paul, omul, ana, rvn nu-s pe aici, asa ca... imi fac de cap pe masă :P
![]() |
germaniA ?
|
Nu, drama nu se petrece in Europa, ci in Noua Anglie, in sec al XVII-lea
|
The scarlet letter, dar sa stii ca am ghicit dupa imaginea pusa :) nu am vazut filmul.
|
Da, o imagine accesibila celor care au citit cartea sau au vazut filmul din '95 si cunosc motivul pentru care eroina poarta acel A cusut pe hainele sale
Mai exact, The Scarlet Letter din 1926, in regia lui Victor Sjöström. Bravo, Ana! :-* |
![]() |
Crazy Heart. Cedez....
|
Win, nu mai ceda :) stiu ca nu-i usor sa cauti imagini, dar nu fi lenes :))
|
1 Attachment(s)
Ok, Ana, daca zici tu...
Attachment 566 |
Insomnia?
|
Dap.
|
![]() |
I remember this sad face
Brief Encounter cedez anaemonei sau lui shory, who's around and faster nu ma fandosesc, as fi pus dar gotta go. pwwwwwwwp |
Chamb, eu il rog pe Win sau pe oricine altcineva sa puna o poza, pentru ca mi-e imposibil sa caut acum.
|
![]() |
En la cama.
|
![]() |
in fundal e un actor de culoare. Denzel, cumva?
|
The Hurricane ? ( daca e Denzel ).
|
Nu.Face parte din peisaj, nu este actorul principal.Daca va uitati cu atentie observati un cap alb ascuns dupa cartile alea.
Indiciu: inchisoare. |
mai, cel mai rapid imi vine in minte "Inchisoarea ingerilor", dar parca ala n-ar fi Morgan Freeman
|
Nu, nu este.
|
Escape from Alcatraz (1979) ?
|
Da :)
|
![]() |
iar asiatic? mi-aduce aminte de Ipu si incep sa plang de dorul lui.
giga, macar festivalul, te rugam... |
Festivalul de la Berlin.
Film realizat dupa 1995 |
Joint Security Area?
|
DA. Corect ! :)
|
1 Attachment(s)
|
actorul care n-are frica de inaltime, e cumva Gene Hackman?
|
Nu, dar Hackman a detinut rolul principal, alaturi de protagonistul acestui film, intr-o alta productie din anii '70 (si filmul de fata e tot din decada respectiva).
P.S. Protagonist nu e personajul din imagine... |
Jack Warden cumva?
|
Yep.
|
Nu vreau sa fac vreo confuzie ... mai bine mai dai un hint.
|
Courtroom drama.
|
...And Justice for All.?
|
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:13. |