![]() |
Originally Posted by Im.Kino:
Pai cui nu placu? Celor care nu-i gasisera un sens ori li se paruse prea inaccesibil...;) |
Mi s-a parut ca, totusi, Lynch a mers nitel prea departe in eliminarea voita a oricarei urme de logica si/sau cursivitate. Prin comparatie, Mulholland Drive e de-o coerenta aproape clasica.
|
S-ar putea purta o discutie foarte interesanta pe marginea logicii la Lynch, dar nu-i aici locul (ca ne iau la suturi moderatorii...)
Asa ca, revenind on topic, doamna din imagine aduce cu Ann Bancroft, dar s-ar putea sa ma insel... Oricum, cred ca o sa fie nevoie de ceva indicii... |
Nu e Anne Bancroft.
E unul din filmele damnate (taiate, ciuntite, remontate, furate de catre studio si bagate la dulap) ale cinema-ului mondial. Pe de alta parte, cam toate filmele acestui om (cu exceptia debutului) au trecut prin furcile caudine... Ceea ce nu inseamna ca n-are o opera formata, aproape integral, din capodopere. |
Mie nu (prea) mi se pare...
|
Cel din dreapta imaginii (care nu se prea vede ;) ) e actorul favorit al regizorului (totdata, marele sau prieten). Mai precis, inainte de Wilder-Lemmon sau Hitchcock-Stewart au fost ei doi.
Iar cel din cadru, not-George Sanders, a mai jucat intr-un singur mare film, cativa ani mai tarziu - restul mai mult B-western-uri. |
Este vorba cumva despre John Ford - John Wayne:-/ |
Daca ala e John Wayne, eu sint Anne Bancroft...:D
|
The Magnificent Ambersons al lui Orson Welles.Actorul prieten e Joseph Cotten.
|
![]() |
Vad c-au fost ceva discutii...
In alta ordine de idei, Les glaneurs et la glaneuse. |
![]() Continuam cu favoritii (poza mergea si la ghiceste personajul, dar fie...) |
Stalag 17 cumva?
|
Semnele de intrebare ma omoara ;)
Adica nu esti sigur? :-/ Pune poza... |
![]() |
pui si tu o poza simpla, pe care s-o ghicesc si eu si in citeva minute deja raspunsu-i acolo :) Otto Preminger, sa ma simt si eu bine :)) |
Hint 1: Actorul principal e regizorul si scenaristul filmului.
|
Singurul regizor/scenarist/actor japonez (95%, fata din imagine e de origine nipona) care-mi vine in minte e Takeshi Kitano. Cadrul, insa, nu-mi spune nimic.
|
Perfecta dreptate.
Hint 2: Femeia joaca rolul sotiei lui in film. |
Hana-bi a.k.a. Fireworks (1997)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:55. |