![]() |
Aoleu, as vrea eu, nu vezi cat de des se pomeneste despre offshore acolo? O insula pustie si m-am salvat. :D
Dar ai mila de mine, tocmai am vazut AITILOP. =)) Chiar, tu l-ai vazut? :D Deci vedem o masina de politie si vedem doi politisti, adica Elias si inca unul si vedem o tipa in spate care vedem ca e o boarfa.... Viata bate filmul. =)) |
AITILOP ? niet
pana una alta pe mine ma bate un somn diabolic |
Pai daca te uiti la horroare fara Egoista alaturi... :D
Eu mai am bere asa ca te ghidez catre cinematografia romaneasca. Il gasesti acolo. Tot un fel de horror. =)) |
Deci daca se adopta asemenea cod suntem clar cea mai de cacat natie din lume!
http://comanescu.hotnews.ro/inca-un-...rs-de-ura.html :-& :-& :-& :-& :-& |
Problema e alta, cred eu. Daca s-a ajuns la astfel de propuneri care amintesc de orwelliana politie a limbajului este si pentru ca Romania devine din pacate o tara care se transforma pe zi ce trece intr-o cocina, o tara care nu poate da decat 2 tipuri ideale de om, cocalarul mereu in tensiune cu civilitatea si romanul verde degraba varsatoriu de sudalme la adresa dujmanilor tarii. E limpede pentru orice om care stie ce se intampla in spatiul virtual ca nu exista nici cel mai elementar simt al dialecticii si ca atacul la persoana este forma cea mai raspandita de ''dialog'' (fie preopinentul este acuzat ca este brunet, fie ca are un stramos din Crimeea, fie din Sion, fie ca are putza mica, fie ca-i place putza mare etc).
|
Asta da moarte dulce rau de tot.
|
PD din MTS . cancerul "cel mai mic". dedicatie pt fani.
http://www.tolo.ro/2009/07/17/martur...ri-care-acuza/ |
Adrian Sarbu a fost numit marti in functia de presedinte si director executiv al Central European Media Enterprise (CME), informeaza Mediafax. Sarbu devine astfel romanul care ocupa cea mai inalta pozitie executiva intr-o companie multinationala.
"CME este o organizatie tanara si energica. Strategia mea este sa fac CME una dintre cele mai mari si respectate companii de media din Europa si sa arat ca oamenii din regiune sunt competitivi in industria de entertainment, care parea pana acum un club select destinat profesionistilor din America", a declarat Adrian Sarbu cu aceasta ocazie. "Adrian este cel mai talentat executiv cu care am lucrat si sunt onorat sa anunt numirea lui in functia de director executiv al companiei. El este un activ indispensabil pentru CME, iar experienta lui va continua sa fie o resursa valoroasa pentru companie", a declarat Ronald Lauder, fondatorul si presedinte non-executiv al CME Central European Media Enterprise opereaza 18 posturi de televiziune in sapte tari foste comuniste din Europa Centrala si de Est - Romania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bulgaria si Ucraina, acoperind o piata de 97 de milioane de telespectatori. In 2008, CME a realizat venituri de aproximativ un miliard de dolari si un profit operational (EBITDA) de 340 milioane de dolari. Este listata pe piata bursiera americana Nasdaq si la Bursa din Praga. Ronald Lauder controleaza CME prin drepturile de vot detinute, dar actionarul principal (31%) este Time Warner - cel mai mare grup de media din lume. Dupa ce a condus direct afacerile din Romania si Cehia, in 2007 Adrian Sarbu a fost promovat in functia de director operational - COO - al intregului grup. In lume, numarul romanilor care detin pozitii executive de top este extrem de redus. CME detine in Romania compania Pro TV SA, ce include canalele de televiziune Pro TV, Acasa, Pro TV International, Pro Cinema , sport.ro si MTV Romania. Adrian Sarbu mai detine 5% din compania Pro Tv SA. In urma tranzactiei prin care Sarbu a vandut catre CME divizia de entertainment a Media Pro, aceasta va detine si aproximativ 5% din actiunile CME. Media Pro Entertainment, transferata din portofoliul Media Pro catre CME, intr-o tranzactie estimata la 97,6 milioane de dolari Tot marti, Adrian Sarbu a semnat un acord prin care va transfera grupului american CME, care detine compania PRO TV SA, toate operatiunile de entertainment detinute de MediaPro, intr-o tranzactie complexa estimata la 97,6 milioane de dolari de catre banca americana Merrill Lynch. CME, care detine deja 8,75% din Media Pro Entertainment (MPE), ii va plati lui Sarbu 10 milioane de dolari cash, ii va oferi 2,2 milioane de actiuni CME (cu o valoare actuala de 44 milioane de dolari) si ii va da posibilitatea de a cumpara inca 850.000 de actiuni CME in viitor la pretul de astazi. In plus, CME va prelua datorii de 36,5 milioane dolari ale MPE si ii va da inapoi lui Sarbu 8,75% din celelalte afaceri care fac parte din MediaPro Management (Publimedia, Coprint, Mediafax , Media Pro Interactiv, Indoor Media si MediaSat). MediaPro Entertainment include Media Pro Pictures, Media Pro Studios, Media Pro Distribution, Pro Video, Media Pro Music & Entertainment, Cinema Pro, Hollywood Multiplex, pachetul majoritar din Domino - companie de productie de spoturi si Media Pro Pictures sro - operatiunile de film din Cehia. |
Aoleu, Keepy...
|
Originally Posted by Judex:
Adevarul e ca ma incurc in atatea Media si Pro-uri, dar au sonoritati misto :) |
Pai tu scrie si fa-ti treaba, da-l in pizdoiu' ma-sii pe-ala!
|
DE VORBĂ CU ILEANA ŞI ROMULUS VULPESCU, DESPRE TATIANA STEPA
Părinţii de Bucureşti http://www.jurnalul.ro/stire-special...ti-517326.html |
|
http://www.gandul.info/news/alerta-u...v-sala-4783153
inca un articol care arata despre ce este vorba in politica romaneasca. balacareli, fitile si ciolane. buna poza. |
Originally Posted by Floydman:
In sfârsit, o sugestie MORALA SI LEGITIMA! Acum, propune un plan de actiune fezabil. |
o noua revolutie, non-violenta si care sa nu incalce sub nici o forma constitutia sau legile tzarii.
chestia asta este foarte grea. mai ales ca insasi legitimitatea actualei Constitutii si a legilor de sub ea ar putea fi pusa sub semnul intrebarii , pentru ca actualul sistem de legi este produsul clasei politice actuale. poate ceva gen "Solidaritatea" ar fi o solutie , dar din pacate poporul roman nu are fortza actualmente sa faca asa ceva deoarece supapele sunt multe iar romanul e doctor in a le folosi si a trai astfel. se cheama "ne descurcam", "merge si asa", "scoala vietii". e greu sa ii faci pe romani sa gandeasca revolutionar astazi. inainte de a putea face o lustratie trebuie ca Romania sa se ridice moral si sincer nu vad cum s-ar putea face asta acum sau in viitorul apropiat |
asta imi aduce aminte ca imi bag picioarele in Digisport care a luat toate meciurile bune de azi si noi am ramas doar cu Slovan-Dinamo care oricum n-are nici o miza. X( BLeah :-&
|
Originally Posted by Chambord:
din cate am inteles, aek atena - vaslui va fi pe tvr2. deci, iata un meci cu miza ce poate fi vazut de toata lumea. |
Originally Posted by Chambord:
Cat de mult am putut sa ma insel si cat de bucuros sunt ca am fost total pe langa :"> :D |
Originally Posted by bremen1980:
O dovadă clară că unii oameni chiar vorbesc degeaba, dar astă e românul, priceput la toate. Într-un fel mă bucur că nu m-am uitat la meciul lui Dinamo, pentru ca nu-mi amintesc să fi văzut vreo calificare, simt că întotdeauna le-am purtat ghinion. |
All times are GMT +2. The time now is 07:14. |