![]() |
nu
|
paul,
am asteptat destul.vrei sa-ti smulgem indiciul cu clestele? z naibii ceva concret despre film... |
Cand ai zis demoni m-am gandit imediat la Ken Russell - The Devils, dar stiu ca nu e.
|
mă copii, omu ' mai şi doarme, ce naiba!
e un film de ăla de în care Pamântu' se duce naibii, rasa umană e condamnată, dumnezeu s-a supărat pe oameni, da' mai există o speranţă, ultima, şi uite aşa scăpăm încă o dată ... LE scuze pentru demoni. îngeri de fapt. |
daca ne mai aburesti mult, s-ar putea sa renunt la masocheala.
imi trece cheful de ..... |
na indiciu: 2010
|
The Book of Eli?
|
nici pe departe ...
|
Probabil e Legion dupa indicii, paul ne ia la misto acum :))
Cedez in caz ca am ghicit... |
să bage cineva poza ...
|
|
frantzozesc?
|
Da.
|
Sa fim seriosi, cat de multe filme frantuzesti din perioada aia exista, in care apar copii tinandu-se de mana cu o... blonda? E din aniii 70 filmul, dar cu formare anterioara (vorbesc aici de regizor) :).
|
Regizor cunoscut? Poate mai dai un indiciu.
|
Regizor cunoscut :)
|
vds, vad ca nimeni nu mai vrea sa ghiceasca :) Eu o sa ma incumet mai tirziu, pina atunci, cine stie, mai apar si altii.
|
eu ma tot uit la actrita....
ea e cheia...asa-i, vds? si gandindu-ma la ce pastila bagasi matale, te intreb derect numele ei: sophie renoir? |
le boucher a lui chabrol
|
Da, Mercutio. Felicitari ;)) . Baga poza (scuze ca n-am raspuns mai repede, am fost plecat).
|
Originally Posted by vds:
Trebuia sa zici regizorul din avatarul meu, era mai simplu :)) dar din pacate nu i-am vazut toate filmele. Chiar azi am dat intimplator exact peste asta ghicit :) dar n-aveam de unde sa stiu ca-i el. |
![]() |
Anaemona, nu puteam sa iti dau mura in gura asa :P. Oricum, ma pregateam sa mai pun o poza, dar a ghicit Mercutio :). Asa, revenind, Mercutio, zi-ne ceva despre film. Mi se pare foarte familiara imaginea.
|
film englezesc, dupa parerea mea.
si destul de nou.am impresia ca nu e prima imagine din el postata aici. |
tot franta, anii 80, actor principal celebru, regizor cunoscut
|
sa spunem ca regizorul are o anumita inclinatie spre absurd.
|
Actorul e Depardieu si regizorul poate Bertrand Blier?
|
regizorul da, actorul nu.
|
Actorul e barbat nu? Adica asa s-a inteles din ce-ai scris mai sus. Daca nu e Depardieu e Alain Delon :))
|
da, e alain delon, mai urmeaza sa scrii filmul si pui alta poza :)
|
Pai da, se pare ca e unul singur, Notre histoire :))
![]() |
film european. est european?
nu mai vechi de 2005. este? |
rvn, este corect film est-european. Despre an o sa spun doar ca e facut dupa anul 2000.
|
ana, poate ne spui si la ce festival a castigat un premiu sau a fost nominalizat...
|
Svetat e golyam i spasenie debne otvsyakade (2008) Cedez.
|
Win, ma gindeam eu ca ai vazut filmul asta si ma bucur ca nu m-am inselat :)
|
paulica, astia au lasat-o-n coada de peste.
ce facem? ia sa vezi, daca se afla ca e pericol de vreo poza de la arhiva, acuma se agita... dulapule, unde esti mai? |
io poze am. şi din filme de alea cunoscute şi din alea semi-obscure de pe vremea lui Dej ...
|
pai, ce mai astepti?
baga una de la Pacala...sau mai bine una din Neamul Soimarestilor sau si mai bine...una de la Bumbesti-Livezeni... |
de la bumbeşti n-am, da' tre' să văd ceva de la Agnita-Botorca ...
poze din filme româneşti, de pe 1, la concurs |
baga. abia astept sa vad.
|
aici nu mai postez, am zis ...
|
lasule.
|
Una simpla, de trecere.
![]() |
Carne tremula.
Omule, mai baga una. |
![]() |
bai, ala cu haina aurie parca ar aduce cu Val Kilmer, sau nu mai vad eu bine din cauza orei tarzii?
|
El e.
|
True Romance
|
True..:D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:02. |