![]() |
păi nu, c-a zis CEDO şi comisia. deci dacă nu-i dă nici ăştia de la CEDO scaunu' dup' aia se duce la Veneţia.
|
Politica ca ca ca imi face greata... dar redeschide-l ca-mi place.
|
Originally Posted by paul_aramis:
OK, pân-atunci, noi vrem topic! Noi vrem topic! Noi vrem topic! |
redeschis :D
vad ca unii au inceput sa faca spume la gura deja |
fii serios, că unde un om politic aşa de important nu face gesturi d-astea disperate. astea e pentru plebe, pentru marinei. nu dacă nu face nimic nici cu fratele berlusco decât că mai are următoarele obţiuni:
- se duce la înalta poartă. acilea are ceva şanse, dacă-l ia pe bombonel cu el. - se duce la tătuc. ştie drumul, nue o problemă. decât că până ajunge el acolo, vine primăvara şi când ne-or tăia ăia gazu, pe noi o să ne doară fix în cur, că de-acum suntem neam de băşinoşi. - se duce la unchiu jim. acilea zău dacă ştiu ce şanse are. că jim boy tocmai şi-o încasat nobelu' de pace şi tre' să îl respecte, aşa că pe moment decât se pregăteşte de război. unde mai degrabă cred că îşi ia jucăriile şi pleacă. |
s-a redeschis celalalt la cafenea
|
Originally Posted by Cinemania:
cine ? udrea ? aa, da, asa face ea dupa actul politic |
Curva de Udrea?
|
Am votat prima varianta crezand ca e "il lasam deschis" :P
|
Simt cä renasc! O:-)
Uite, de-asta-l iubesc eu pe Cinemaniac - cä-i un skumpik! :-* |
Hai sa deschidem si-o bursa pentru curva de Udrea, poate-i scade cota de piata. :D
|
Originally Posted by Rapture:
Curva de Udrea! |
:D
un moderator sa il inchida pe asta, altfel voteaza lumea degeaba (this sounds familiar :)) ) |
pana la urma faceti un brand de vin din chestia asta. precum Grasa de Cotnari, Busuioaca de Bohotin, etc. |
Udrea de Curva. |
Originally Posted by keepwalking:
|
Originally Posted by Chambord:
Udrea de Curva? |
Urvea de Cudra! |
de Curva Udrea! |
Am lipsit putin, si v-ati facut de cap.
Numai off-topic. Deci, back on-topic: De Puta Udrea sau De Udrea Madre? neee.., doar Curva de Udrea. |
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |