![]() |
Originally Posted by cremaxx:
|
|
Originally Posted by Judex:
tare chestia asta: "Mihaela a făcut până acum trei videoclipuri şi trei spectacole de scenă ca regizor, pentru Festivalul internaţional de Pirotehnie...." =)) |
Tu cine esti, Lalola?
|
Caut de vreo 2 zile un screensaver din ala "miscator" daca ii putem spune asa si nu am gasit nimic!
Nu stiu denumirea exacta pt. a cauta. As vrea un screen in care sa ninga :) help please! |
încearcă <a href="http://www.torrentbit.nl/search/?torrent=Animated+SnowFlakes+Screensaver+2.6&cat_i d=0" target="_blank" rel="nofollow">http://www.torrentbit.nl/search/?tor...2.6&cat_i d=0
|
Sa traiesti paule, ai una bucata bere :)
|
nu dar se vede ca e o surpriza de la o guma turceasca. :P Eu imi amintesc cu drag de Cincin, Final, Turbo ... care mai erau ? :D
|
bombibom...sau bombibon (tot cu masini)
inca mai toata colectia Turbo si B. :D |
Cu Garbage Pail inca am niste chestii printr`un sertar.Si surprize Turbo si Minti.Hehe.Si 100 de poze cu Bruce Lee luate din piata de la tigani.
|
Cum sa fac sa pot completa un application form care este format PDF?
Cum naiba il fac editabil? |
Cine a inventat incalzirea globala?
|
Nu cred ca este o inventie ... hmm Mihnea ar da o definitie buna aici :))
|
Cum de am putut dormi pana la 11:56 ? :| ...se vede ca nu-i mama acasa =)) .
|
Si cum te-ai sculat ai dat drumu' la pc :-w, desigur!
|
M-am ridicat din pat cu niste ochi mari, oripilata de ora la care m-am trezit, am apasat butonu' unitatii centrale (ala de start, logic) si m-am dus la baie sa-mi clatesc ochisorii repejor :"> . Dar desigur, este posibil ca telefonul meu sa fie inainte cu 2 minute.
|
Cum pot sa accesez 'Atelierul de scenaristica'? :)
|
Dai Join Group si scrii motivu' pt. care vrei sa intri in grup :)
|
Ok, au trecut 5 minute de cand il caut, asa ca intreb: Unde se gaseste butonul ala? :D
Imi apare numai mesajul "There are no posts in this forum". |
User CP in stanga sus, dupaia Group Memberships in stanga jos!
Si iti vor aparea cele 3 grupuri, dai join pe care vrei! |
All times are GMT +2. The time now is 03:06. |