![]() |
Originally Posted by silver_boy:
am zis - am zis |
...vorba unui prieten de-al meu:...asa le trebe' daca nu si-or luat sutanele pe sub tricouri.
|
waleu, si Bekakali spunea - vizionar - ca insusi Dumnezeu va juca impotriva lui Lyon :D ... ce suka mistico-oligoidala!!! n-are Dumnezeu alte griji?
am fost impresionat de jocul lui Carlos - o balerina drogata. tipul asta trebuie platit sa plece cat mai urgent... |
:D :D :D
ce bine imi pare da-'in poola mea de sclavi, si-au luat-o in cap si au platit. se lauda manelistu' ala de meme pe la tembelizor ca ei au treaba prin Champions League... cat adevar ... le dau la astia puncte :D inca odata... FORZA STEAUA! :D :D :D |
La scorul asta nu mai poti sa faci comentarii si nici sa cauti vinovati.E o diferenta mare de valoare,oricum mai avem sanse pentru locul 3 pentru ca nu cred ca Dinamo o sa ne bata la Bucuresti.
|
la multi ani jeleu :lol:
|
c, c, e ziua lu jeleu!?
p alt topic, poate... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, c m-am bucurat k a ramas jiji cu crucifixu-n pix :D |
multumesc airlight & raptor. da als, a fost luni.
n-am de ce sa fiu suparat. nu le poti castiga pe toate. plus ca e ceva deosebit cand unul dintre jucatorii favoriti (juninho) e la 10m in fata ta. |
hip-hip-happy birthday atunci, jeleu! 8)
keep it all rolling :) tchuss |
Originally Posted by jeleu:
shit. ai fost in poarta ? :) |
aha-aha!!!!!!!!!!!!! jeleu e de fapt Carlos! a fo' vina ta, sa stii! :P
|
Make love not sports
http://www.youtube.com/watch?v=oS_jW...elated&search= |
si ca din cand in cand mai dam si cu tacul... poate o mai fost anuntat si pe altundeva pe forum...
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/othe...er/6035879.stm ... |
Originally Posted by gionloc:
am aflat ieri dimineata. Dumnezeu sa-l odihneasca! :( :( inca nu imi vine sa cred |
Originally Posted by Dea_Tofog:
Dumnezeu sa-l odihneasca. |
Marþi, 17 octombrie
Steaua - Real Madrid, 21:45, PRO TV Real e in scadere de forma,nu au aratat mare lucru in ultimi 2 ani.Acum sunt galactici doar la imagine ca la fotbal nu au mai castigat nimic de ceva vreme.Nici Steaua nu o duce mai bine,se chinuie si ea prin campionat sa tina pasul cu Dinamo.Un meci interesant care va bate recordul de audienta pentru Romania. |
la cativa ani dupa revolutie a fost difuzat un documentar cu aurolaci ( romanika devenise paradisul pedofililor) si reporterul se kinuia sa "scoata" de la niste intervievati (traitori prin canale) fragmente din filmul odios al coruperii.
Cum au profitat strainii de ei, cum i-au abordat, etc. si tot itera intrebari de genu: " si cand au venit domnii aia straini: ce v-au dat ? v-au cerut ceva? etc etc aurolacii erau prea absorbiti de faptul ca fusesera bagati in seama, unu cerea non-stop tigari " Tanti, 'dai si mie o tigara" ? si altu sticla de sprite a cameramanului (abia aparuse sprite) Reportereasa ii intindea cate-o tigara si o data cu ea cate-o intrebare:" si , domnii aia, belgieni...v-au dat bani?" Ne-au dat tanti, ne-au dat...'dai si mie o tigara? ( si fatuca ii mai intindea cate-o tigara, mai lansa o intrebare: si..v-au mangaiat, v-au pus sa faceti ceva ? v-au folosit in vreun fel? pana la urma, ala care tot ceruse tigari ( avea pumnu plin) a inteles brusc sensul intrebarii si a raspuns scurt: Tanti...ne fuuuteee astiiaaaa !!! uite-asa o sa ne fuuutaaa si pe noi ( stelistii), realul, marti, in direct... si fara sa ne dea barem o tigara |
sper ca Real - cu ajutorul lui Dumnezeu :) - sa invinga Steaua...
|
Originally Posted by herbert:
tu si Porcea |
asa a vrut Dumnezeu :)
el stie ca Bekakali nu e un credincios, ci o hahalera psihopata... PS m-a impresionat, din nou, evolutia lui Carlos :) ... cum am stabilit si data trecuta: o balerina capiata, Doamne iarta-ma! |
All times are GMT +2. The time now is 23:58. |