Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

WraIth 15 Mar 2004 11:59

Nashpa ca nu vad ultima pagina

Sm�agol-Gollum 15 Mar 2004 13:19

god damn bugs....

Undomiel 15 Mar 2004 14:38

Originally Posted by odin:

O faza mishto ii aia din ROTK cand sefu Nazgulilor il raneste parca pe Theoden. Vine la el fata lui Theoden (Eowyn parca) si asta zice foarte increzator:
" No man can kill me!"
la care tipa isi da jos cssca si zice:
" I am no man!"
si ii baga sabia in fata

aia chiar ca a fost faza super.m-a enervat numai ca Merry s-a bagatin seama. :x

Gaandalf 15 Mar 2004 14:51

Originally Posted by BeNnY:

Iti raman indatorat pentru tot restul vietii mele Demona... :)

Anyway... multumesc... Momentele cele mai bune din toata trilogia mi s-au parut asta cand erau ei pe munte si l-au auzit pe Saruman, faza cand a aparut Gandalf la Helm`s Deep si faza cand venit Aragorn cu aia morti in ROTK...

Bine spus maestre Sith a.k.a Benny ... faza k aparitzia lui Gandalf cu Eomer shi descinderea de pe dealul ala nu viu mai vedea cep putzi 10 ani de akum incolo ... muzica, culoarea, efectele, lumina, personajele - GANDALF - absolut totul a fost incredibil ... numai knd ma gandesc mi se zbarleshte parul pe mine.... :o

Gaandalf 15 Mar 2004 15:11

K tot suntem la capitolul The Two Towers ... s-a discutat mai devreme k Balrogul a cazut pe spate potrivit k sa cada Gandalf pe el ... eeee! io am revazut scena shi cade pe spate shi se rasuceshte pana ce nu mai poate shi amerizeaza shi Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

Freak_on_a_Leash 15 Mar 2004 15:17

Originally Posted by Gaandalf:

Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

se pare ca nu mai exista Demona,a devenit simplu...Andreea!macar pe forum sa pastram formalitatile.

WraIth 15 Mar 2004 15:20

Se ramane in anonimat :lol:

Gaandalf 15 Mar 2004 15:28

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

se pare ca nu mai exista Demona,a devenit simplu...Andreea!macar pe forum sa pastram formalitatile.

Io ii zic cum vreau io' ... am drept de veto asha k nu ma contrazice nimeni .. potzi sa o intrebi shi pe ea ...

Demona 15 Mar 2004 15:32

Originally Posted by WraIth:

Se ramane in anonimat :lol:

THANK YOU! THANK YOU! :evil:

WraIth 15 Mar 2004 15:41

What I do?I didn't do nothin' :(

Demona 15 Mar 2004 16:44

Io ii zic cum vreau io' ... am drept de veto asha k nu ma contrazice nimeni .. potzi sa o intrebi shi pe ea ...

He's kinda right thou...dar sper sa nu se ajunga la certuri ca e Demona, ba Andreea...who cares anyway?

raptor 15 Mar 2004 16:59

K tot suntem la capitolul The Two Towers ... s-a discutat mai devreme k Balrogul a cazut pe spate potrivit k sa cada Gandalf pe el ... eeee! io am revazut scena shi cade pe spate shi se rasuceshte pana ce nu mai poate shi amerizeaza shi Gandalf la un moment dat shi incepe sa-i dea UNA BUCATA shi inca UNA BUCATA - vorba lu' Andreea ... :o

-he-he...amerizeaza...asta e cuvantul...some crash landing!nice goin' dude! 8)

Mie mi s-a parut foarte naspa inspirata faza 'corabiei' lui Galadriel...care era prea mica-era o barca,in facto.De fapt...nu vi se pare ca totul e subdimensionat fata de carti?In trilogie actiunea dura un an dar ti se pareau zece...

Gaandalf 16 Mar 2004 11:09

Originally Posted by Demona:

He's kinda right thou

THANK YOU... THANK YOU! :wink:

Demona 16 Mar 2004 15:21

Originally Posted by raptor:

Mie mi s-a parut foarte naspa inspirata faza 'corabiei' lui Galadriel...care era prea mica-era o barca,in facto.De fapt...nu vi se pare ca totul e subdimensionat fata de carti?In trilogie actiunea dura un an dar ti se pareau zece...

In film Gandalf l-a trimis pe Frodo in calatoria lui rapid. Asta s-a impachetat shi a plecat, pe cand in carte...a stat Frodo mult shi bine, shi-a sarbatorit ziua de nashtere shi apoi fa-tzi una bucata bagaj, shi intinde-o la drum...

raptor 16 Mar 2004 18:48

Unde mai pui ca Gandalf cum s-ar zice...'isi luase timpu' cu plimbare prin MEarth,asa,vreo cativa ani...Asta cred ca e una din chestiile care ma streseaza la film...shmirglul pe care il trag astia...asa repede se desfasoara totul...of...datzi-mi 6 miliarde de $ si va arat eu cum se ecranizeaza LOTR :D .

Ionutz55 16 Mar 2004 19:16

au mai taiat si ei din carte si asa tine 9 ore ce vroiai sa pierzi 12 ore sal vezi??. oricum merge si asa (*)

Sm�agol-Gollum 16 Mar 2004 19:19

ar fi fost fain daca fiecare parte tinea 9 ore!! :lol:

Ionutz55 16 Mar 2004 19:26

ma refeream la toata trilogia. dar ce naibi io am incremenit la patria 3 ore la rotk, cine crezi ca ar fi stat 9 ore :lol:

Demona 16 Mar 2004 19:27

Ai dreptate raptor. Acuma pe bune...PeeJay putea sa faca linishtit trilogie numai din "Fellowship of the Ring"...

raptor 17 Mar 2004 10:07

Originally Posted by Demona:

Ai dreptate raptor. Acuma pe bune...PeeJay putea sa faca linishtit trilogie numai din "Fellowship of the Ring"...

:lol: :lol: :lol: Ah-ah-ah..u crack me up... :D Apai batar pe doua bucati ar fi putut sa-l dreaga...
Imegineaza-ti un film de 48 de ore!!!!!!!!!!!!!Atunci sa vezi ce s-ar fi vaitat d'alde 'inamicii LOTR'.Ce-ar fi frumos ar fi 'Silmarillionul' cinematografic...dar asta cred k mai degraba s-ar preta serial....Bineinteles,nu din ala gen 'Noile aventuri ale lui Finwe' :D :D cun Kevin Sorbo(DOAMNE FERESTE SI APARA!!!!!!),ci unul foarte serios bin nicely worked...Eu astept sa vad dak o sa ecranizeze vreodata una din preferatele mele:'Farmer Gles Of Ham'

All times are GMT +2. The time now is 17:54.