![]() |
Tanti Lucretia, undeva in centrul Iasului. O fotografie facuta, din nou, cu permisiune. Bine, ca pe-atunci aratam destul de inofensiv, nu cred ca lumea ar mai fi la fel de receptiva acum. E ultima pe care o postez, pentru ca mi s-a cam terminat "portofoliul". Dupa acea perioada cu joaca de-a fotograful, am intrat in campul muncii.
![]() |
marius_em, rusine! Imi placeau si pozele si subiectele tale X(
Soricico, e reusit autoportretul, asta pentru ca esti tu o draguta. Iti daruiesc o poza cu o floare ca o spiridusa, asa cum esti si tu :) ![]() |
![]() Neînțeleasa |
Sete
![]() |
Oua de strut.
![]() |
Am încercat ceva şi nu sunt prea mulţumită de "reuşită". Voiam un contrast mai... altfel, dar nu ştiu cum să îl fac.
![]() |
Ideea e buna. Alice in wonderland v2.0
|
Mă fac eu mare şi aflu cum să fac ce voiam să fac. :P
|
Habar n-am nici io k ti-as fi spus, dar ai incercat sa cresti putin luminozitatea ? Contrastul e totusi umpic prea brutal si de asta iese prea nigger poza.
|
Te referi să fi crescut luminozitatea din aparat? Nu, nu am încercat. :)
|
vave, cel mai probabil, dacă ai folosit modul automat, camera a focalizat pe sursa de lumină din centrul cadrului, hotărând un timp de expunere foarte scurt.
|
Indiferentza
1 Attachment(s)
|
Windom tare poza e facut un foc de tabara in fata babutzei dar se vede de parca a luat foc baba!:))
|
Originally Posted by Ipu:
Şi dacă nu am folosit un mod automat şi am făcut focalizarea manuală... e şi mai grav, nu? :)) |
Atunci când contrastul dintre beznă și puținele surse de lumină prezente în cadru este foarte mare eu prefer să măresc la maximum unghiul de câmp și atunci, mai ales în cazul obiectivelor mari, pentru că la senzorul optic ajunge mai multă lumină, și fotografia iese mai puțin sub-expusă.
|
foarte interesant instantaneul lu windom
|
Eşti sigur că ai citit cartea aparatului?! :-O Sau ăstea-s pozele altcuiva?!:-?
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by BJBlazkowicz:
PS: citeşte manualul.;) |
Dragomara: tot mai doare?
Pai de aia ti-am dat pe omu de zapada, sa-ntelegi ca acolo te asteapta atat inteligenta cat si umorul si ete asa o sa fii si tu fericita ca in sfarsit nu-o sa mai vorbesti singura. Puteti face un cuplu in adunare extraordinara, ca la tine geru-i toata viata si pe frig nu risti sa ti se-ntample faza aia nasoala cu o sugi pana se topeste. In nameti dara. Cat despre calificative, stai linistita. Te afli in pozitia privilegiata in care indiferent cu ce arunci dupa altii astea se desfac :-O in complimente*. Vorbind de chestii paranormale, am fost contactat aseara pe privat de misteriosul ghici_cin3_i (ce subtil), si avea acelasi comportament tipic si policlinic. Erai tu sau una din suratele tale? ed: dar hai sa nu degeneram topicul asta in care n-ar trebui sa se existe nici o dragomara, asta o fost ultimul meu reply aici, asa ca hai ia aer in piept baga o ultima filozofie din aia furata de prin spitalele de psihiatrie sa le arati la racani ca si tu poate si ca esti de gasca si gata. spor la aberat! |
![]() |
![]() |
pare desprinsa dintr-un film experimental :)
|
Pare desprinsa din cadru in primul rand.
Sorry, Hell. ;) LE: asa mere! ;) |
Originally Posted by Chambord:
place-ti ? |
1 Attachment(s)
Maretia unui fir de iarba, toamna...
|
![]() |
oaa, uite... inca o floare. astept cu nerabdare sa treceti la nivelul superior. adica la cac-tushi si fick-ushi.
|
Bine ca ej tu jmeker
|
Stiu, poze, nu vorbe dar ma impiedica o eroare cum ca poza e prea mare :-/ putin ajutor de la cei familiarizati cu upload`ul aici ? :D
|
Fă cum se explică în prima parte a acestui mesaj.
|
abureală, scrie:
[img]adresa pozei[/img] sau clichează butonul încercuit cu roșu aici și inserează adresa pozei în fereastra de dialog care apare. |
Carnaval Venetia
![]() |
|
Mai este activitate serioasa in topicul asta?
|
Da
|
"The life in my hands"
![]() |
Here fishy, fishy ..
![]() |
|
Imi place poza, Ipu. Poti spune unde-i facuta?
|
|
E misto poza lui Ipu. Cred ca e un bloc in Japonia sau Olanda, asa-mi da impresia.
|
![]() Winter skatches |
Natural Jewelry
![]() |
Wow, Sihaya is back ! :) Cred ca e un an de cand ai disparut, where have u been girl ? Strong comeback photo too.
|
@Sox - esţi dintre puţinii (de pe-aici) care au citit până la sfârşit cartea aparatului foto! Şi mai ai şi ochi de artist! ;) Ţine-o tot aşa! :-bd =D>
|
Drago, mersi pentru incurajari. :D Insa tin sa te dezamagesc pentru ca nu prea am rasfoit cartea cu instructiunile de folosire a camerei foto. Insa cu un pic de macro, o focalizare potrivita si o frunza cu stropi de ploaie, ar putea iesi ceva fain. :D
|
Nu oi fi citit-o, p'asta, :D :( dar cu siguranţă le-ai citit pe-altele :P , sau probabil că ştii din auzite despre încadrarea corectă, de ex. :P
|
IHopa, Drago se pricepe si la incadraturi. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 05:52. |