![]() |
sau ar putea sa fie pur si simplu despre faptul ca trebuie sa te gandesti de doua ori inainte ca cineva sa iti ofere o suma mare de bani. sti si tu, chestii de genu: nu e bine sa fugi dupa bani, ai grija ce iti doresti, etc. ;)
|
La asta ma gandeam si eu.
BTW ai vazut Let the right one in? Daca da cum ti s-a parut? |
da, l-am vazut.ti-am scris in noaptea aia la "dedicatii muzicale" ce cred despre el. ;)
|
The Tortured (2010)
Un horror sadic, recomandat doar fanilor genului.
Quote:
|
Imi dau seama dupa nume ca e ceva placut ochilor, e pe teava!
|
Zombio - Deci filmul asta e atat de prost incat e o capodopera.
Este primul film cu zombi brazilian( da brazilienii fac si horroare), 45 de minute, film independent regizat de Petter Baiestorf. Filmul nu are nici macar pagina IMDB, eu am obtinut o copie de pe un site specializat in astfel de filme. Fara doar si poate cine poate face rost de el il recomand cu caldura iar nota mea e 10/10 - Foarte mult gore, foarte gretos, si zombi mai mult decat foarte reusiti:) Cinemania daca esti asta-i pentru tine>:) |
The Stalls of Barchester(1971) - Primul episod din seria Ghost story for Christmas.
Un preot incepe sa auda voci dupa moartea tatalui sau, ajungand sa creada ca e nebun. 7/10 P.S: Blestemat fie accentul englezesc, am inteles foarte greu dialogurile din cauza lui:)) dar totusi il iubesc, atat de savuros |
Originally Posted by chuckyfan:
:) vazusem de curand pe un site extern ca aparuse inca un film cu zombie : Big tits zombie sau ceva de genu ...incearca-l si pe ala ! :)) |
O sa ma uit, daca vrei sa vezi zombio te pune eu in legatura cu siteul:)
|
I would love to :) ! Astept un mesaj private cu link-ul :) !
|
Saw 3D
Saw 3D, mult asteptatul filmu nu a reusit deloc sa ma impresioneze. Singurul lucru care a reusit sa "ridice" putin pelicula a fost tehnologia 3D. Dupa parerea mea, primele doua filme din serie au fost cele mai reusite, restul fiind trase de par. Posibil ca filmul sa fie pe placul fanilor horror. Nota 6/7
|
|
Scarecrows - This one is scary as hell!!
|
Chucky ... cred ca am sa te dezamagesc dar iti spun sincer : Nu mi-a placut Zombio ... sa spunem ca e "prea" low budget pentru gusturile mele. Totusi iti multumesc pentru recomandarea facuta si sa speram ca vei mai iesi la rampa si cu alte filme mai putin cunoscute de publicul din Romania!
|
In cazul asta iti recomand filmul din postul meu anterior, Scarecrows. E low budget dar unul reusit.
poti incerca si asta:Batas Impian Ranjang, devil woman:) |
Posterul e destul de expresiv si chiar mi-a trezit o pofta nebuna sa-l vizionez. Multumesc inca o data pentru grija pe care o porti :)) !
|
IT
Vazut partea I, astazi urmeaza partea a - II - a. Nici nu ma asteptam sa fie asa bun dar totusi nu-mi place jocul actorilor:| |
"The Exorcist" - ca horror nu prea si-a facut datoria din punctul meu de vedere, dimpotriva, in cateva randuri m-am surprins cu buzele incordate a zambet. Eu in general detest si ma feresc de horror-urile propriu-zise (pastile de oroare si teroare gratuite) dar de asta stiam ca e pe lista analizelor lui Rob Ager deci continutul m-a ademenit. Sincer sa fiu am inceput sa resimt niste fiori intensi abia citind cronica si descoperind substratul realist al povestii, cel bazat pe teoria abuzului sexual. Nu stiu daca in cazul in care nu as fi citit despre el, ar mai fi apraut efectele astea intarziate dar cert e ca interpretarea asta mi s-a parut super creepy si nu m-a lasat sa adorm usor. Ca executie, m-a deranajat inceputul, secventele de pe santierul arheologic carora nici acum nu le vad sensul, si proasta omogenitate a primei treimi - nu se incheaga deloc pentru ca nu se intrezareste intriga, parca nu duc nicaieri... plus ca naratiunea merge pe doua linii, cea a preotului si cea a fetei; iese un ritm foarte prost de aici; ca sa fac o comparatie e ca o ciorna pe care sunt schitate niste idei cu liniuta de la capat fata de forma rotunda a eseului in care vor fi asamblate. Ceva asemanator si mult mai strident se intampla si in prima jumatate a lui "Full Metal Jacket" .
|
Depinde acum cit de dispus esti sa te lasi prada angoaselor...
On topic: The Human Centipede - subiect cu potential, cu un Cronenberg la cirma putea iesi ceva interesant. Intrat pe mina unor amatori insa, rezultatul e ridicol de prost. |
Originally Posted by Windom:
Intr-adevăr, este un film slab însă lui Dieter Laser i se potriveşte rolul de minune. |
Originally Posted by Windom:
De ce as lasa una dintre cele mai otravitoare vibratii pe care le poate contacta omul sa-mi atinga chiar si numai o singura celula a organismului? |
Why are we using Ouija boards? For the rush, man. The rush...
|
N-am inteles; reia mai pe romaneste - si la prorpiu si la figurat - daca vrei.
|
Mai avem nevoie si de angoase, o stare permenenta de beatitudine nu-i sanatoasa...;)
|
The Hole
http://www.imdb.com/title/tt1085779/ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hole_%282009_film%29 http://www.cinemagia.ro/filme/the-hole-43821/ in afara de scena din subsol, cu "papusa", as putea spune ca e chiar ok, pentru un low-budget horror flick. actori decenti, efecte ok, idee bunicica. |
Abominable
Abominable .....
Filmul nu e cine stie ce adica eu pur si simplu daca as vrea sa ma mai uit a 2-a oara la el nu mas mai uita .... Coloana sonora.......lasa de dorit mult de tot Interpretarea ....la fel..... Si pur si simplu ideea filmului e total aiurea ......si monstrul.......Yety , BigFooT ce o fi ala ....se vede ca e "fake" Nu recomad celor care au o imagine generala a filmelor horror. http://www.cinemagia.ro/filme/abomin...minabil-19257/ |
IT - Revazut, aceasi impresie
8/10 |
E foarte inegal...:(
|
|
BLACK CHRISTMAS
In sfarsit a venit vremea sa-l vad:) Bun filmul, mi-a placut ideea cu criminalul pe care nu-l vedem si nu aflam cine este. Mi-a placut si actrita din rolul principal:X ( parca a luat si ceva premii pentru el). E amuzant faptul ca la doi ani de la lansarea acestui film, Olivia a jucat rolul mamei lui Iisus:)) in Jesus of Nazareth Per ansamblu 7/10 |
Devil
Ma asteptam la mai mult 7/10 |
Resident Evil: Afterlife (2010)....si...am revazut 1408 (2007)...
Merg amandoua...al doilea mi-a placut mai mult totusi.... |
ultimul film horror vazut de mine a fost saw 3d
|
Shadow (2009) - ce Revelion e acela fara un horror, nu? Astfel, am ales sa vad acest film italian, regizat de un star rock, Federico Zampaglione, productie despre care unii spun ca ar reprezenta renasterea horror-ului italian si ca ar aduce aminte de Argento, ori Bava.
Despre ce e vorba?! Avem un soldat intors din Iraq, care merge intr-o excursie cu bicicleta, undeva prin munti. Aici se intalneste cu o gagica (tipa din Frontiere(s)), se plac cei doi (cum altfel?!), apoi ii supara pe niste vanatori, cam melteni de fel. Se alearga astia prin padure, dupa care sunt capturati de un ciudat al locului, foarte misto jucat de un anume Nuot Arquint. De aici incolo incepe cu adevarat filmul. Sfarsitul e din categoria love it or hate it. Desi nu la fel de reusit ca suratele sale europene (Martyrs, Frontiere's sau À l'intérieur), zic sa-l incercati, mai ales ca nu dureaza decat 75 de minute. 6/10 Teasers: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Session 9 - 9/10
Foarte misto filmul. Te tine in suspans, te acapareaza in lumea lui. Sfarsitul e cam slab, e cam improbabil. Event Horizon - 8/10 Un horro-SF, wanna be Alien. E bun din ambele puncte de vedere, SF si thriller, mi-a placut. |
Sleepy Hollow High
Mia placut "reclama" de pe coperta DVD-ului : "SCREAM mets DAWSON'S CREEK" =))=)) Din cate am vazut Dawson's Creek e un serial si e drama asa ca inca o data=))=))=)) 5/10 |
Don't Be Afraid of the Dark (2010)
The Resident (2010) The Walking Dead Let Me In (2010) Chain Letter (2010) Resident Evil: Afterlife (2010) The Last Exorcism (2010) Piranha (2010) |
I Spit on Your Grave (2010).
Mi a placut mai mult decit varianta originala(1978). |
De ce ?
|
Mardröm ( 2009 ) [Finland]
Scurt metraj aproape brutal, foarte bine facut cum ar zice englezu' : awesome!! N-am gasit nici un link decat locul unde l-am luat:) Cateva imagini pt o idee>:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by Cinemania:
sunt adeptul filmelor mai dure (torture,gore). In varianta din 78 s a pus mai mult accent pe suferinta femeii(mai mult rape,mai multa nuditate). Varianta 2010,pune accent pe razbunare.Fata de alte remake-uri ce sunt 100% la fel cu originalul,asta mai deviaza de la subiect,situind actiunea in zilele noastre. |
The Exorcism of Emily Rose.Vizionarea filmului a fost mai mult haioasa,nu din cauza actiunii ci din cauza colegilor de vizionare.
|
activitate paranormala 2, destul de slab as putea spune, dar a avut momentele lui, plus ca regisorul a legat povestea frumos de prima parte, oricum a fost slabut
|
1 Attachment(s)
nu sunt fana a genului,dar mi-a placut mereu seria Wrong Turn.
am revazut aseara I si II si astazi vreau sa incerc metoda lor de a gati.mi s-a parut interesanta. Attachment 841 |
Originally Posted by rm_cristian:
|
The Devil's Rejects - N-am mai vazut de multa vreme un horror care sa ma binedispuna intr-un asa hal
8/10 I'll get some tutti fucking frutti!!!! There's no icecream in your future! Tutti fucking frutti!!! |
Originally Posted by cuntss:
Aha. Asta nou mi-a satisfacut si mie pofta de gore cat de cat. Facand o scurta comparatie cu originalul, jocul actorilor e mai bun (Camille Keaton, insa, mi-a placut mai mult. E mai senzuala si provocatoare, totodata radiind si inocenta in unele momente). In varianta noua, la nivel de scenariu, oamenii s-au gandit sa fie mai ingeniosi si au introdus scene noi de tortura, ce-i drept cam in jigsaw-style. Dar nu ma plang; au fost bine-venite. O fi sangele mai rosu in asta nou, insa per total atmosfera mi-a displacut; prefer exploit-ul din '78. |
|
Io nu, dar cu siguranta o sa-l vad. :D
|
Sounds like fun>:)
Si acum vin eu cu o intrebare. Care a vazut 555? Dupa ce am vazut coperta nu i-am putut rezista:)) ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 20:21. |