![]() |
Anaemona, nici un indiciu? Imi suna, totusi, cunoscut, parca... Replica era rostita de un personaj feminin care era bolnav sau suferea?
Sau nu este cumva din "The Curious Case of Benjamin Button"? Pana dai un rasouns, postez o replica dintr-o scena la care am ras in hohote. Nu e greu... I scream, you scream, we all scream for icecream! |
|
@anaemona
Anatomie de l'enfer? |
Originally Posted by anaemona:
Anaemona, vezi dacă replica s-a ghicit. Dacă nu, mai dă-ne te rog un indiciu. |
Este o comedie americana de la inceputul anilor '80. A circulat pe video in Romania inainte de '90. O comedie cu doctori. Cred ca deja am spus prea mult.:|
|
|
Da, dar spune cine a spus replica si descrie scena in care e spusa.
Asa cum am mai spus acum citeva luni, filmul este o comedie excelenta in care nu te poti opri din ris, de fapt in anumite momente e greu sa prinzi toate replicile si poantele pentru ca sint prea multe una dupa alta. Si nu spun asta pentru ca eram o pustoaica la vremea cind l-am vazut de 5-6 ori, l-am revazut relativ de curind si am ris la fel de mult. |
Vai de mine!
Eu numai am căutat „doctor” la IMDb.com și într-un film oarecare am selectat de la „Genre” „Doctor” din listă, pe urmă „Comedy” din dreapta, iar după ce le-am sortat după anul apariției, n-au mai rămas decât vreo 20-30, dintre care multe erau străine, seriale TV sau nu aveau doctori între personajele principale. Așa că degeaba-mi ceri personaje și scene. |
Ipu, continua jocul, am inteles. Credeam ca ai vazut filmul.
|
Regret să te dezamăgesc.
Văzui acum secvențe pe iutub. Mai țineți minte emisiunea „Rondul de noapte”? Din ce film e celebra replică „Fii căpitanul nostru!” ? http://www.trilulilu.ro/alteritas/d61a9b1933fcc6 |
Toate pinzele sus?
|
De ce? Pentru că e vorba de „căpitan”?
Dacă spuneam „Maurul și-a făcut datoria.”, ai fi zis Othello? :) În Toate pânzele sus, mulți căpitani erau și proprietarii navelor lor, deci nu se punea problema de a fi numiți sau aleși în funcție de alții. Ca ăsta. |
Ai dreptate Ipu, mi s-a parut vocea cunoscuta si acum nici nu mai stiu daca intr-adevar am recunoscut-o, adica daca e sau nu Ion Besoiu. Si nu putea fi vorba de Toate pinzele sus, in cazul asta.
Poti da un indiciu? E vorba de un film cu haiduci? Un film istoric? |
E un film alb-negru.
|
Nu stiu de ce pe mine ma duce cu gandul la Pacala replica aia ... dar nu cred.
|
Are treaba cu fotbalul? Cu imaginea de la Recunoaste filmul, cu fotbalistii aia?
Nu stiu cum ii spune filmului. |
Originally Posted by redmen:
La „Rondul de noapte” se auzea uneori și replica asta, din Păcală: http://www.trilulilu.ro/alteritas/dfad0f0b3f5027 Dar rugămintea cu căpitanul cu era de acolo.
Originally Posted by omudindulap:
Hahaha! Nu. |
nemuritorii?
|
Deşi Besoiu joacă şi el în acelaşi film, nu e el. Tot un Ion e, da' două poziţii mai încolo. În alfabet desigur...
|
ion dichiseanu mi se pare, da' nu stiu filmul.
|
Nu mai țiu minte decât filmul în care apare replica. N-aș putea preciza cine o rostește.
Paule, dacă știi răspunsul, dă-l să terminăm. |
io-te-l dând replica respectivă ...
![]() |
Bravo! Le spui și colegilor, ca să știe și ei, sau îi lași să se joace în continuare?
(Eu nu mai eram sigur că știu răspunsul corect. Mă bucur că de data asta memoria nu m-a trădat.) |
na, am combinat două joace într-unu singur :D
|
Corect... :)
|
Haideți, să ghicească cineva filmul, ca să mergem mai departe! Paul v-a indicat și actorul, v-a oferit și fotograma, ar trebui să fie simplu.
|
m-aţi enervat: Tudor (1963)
|
Le-a fost lene. Se putea ghici ușor parcurgând lista filmelor vechi în care a jucat Dichiseanu.
Hai, Paule, nu propui nicio ghicitoare? |
mai,
acum ati ramas fixati pe filme romanesti, de cand a intrat paul pe aici? @ pool, ceva de la "holiud", pliz. spoit si cu multa lumina. |
Păi nouă ne plac filmele românești. În plus, replicile în engleză sunt ușor de identificat cu gugăl, așa că multora nici nu le mai vine să posteze ghicitori. A fost o ghicitoare bună a Anemonei zilele trecute, dar filmul era suficient de obscur încât să fie necesare multe indicii suplimentare pentru a fi identificat.
|
"- Na' atunci du-te mai încolo şi strâgă bă!"
dacă nu ghiciţi, mâine vă pun înregistrarea audio ... |
|
valentin uritescu in nustiucefilm.
|
pe jumate corect ...
|
E posibil să fie Noi, cei din linia întâi, dar n-aș băga mâna-n foc.
|
nu e ...
|
Dintre toate filmele în care a jucat Urîtescu, replica aia îmi evocă cel mai mult atmosfera din Iacob...
|
nici ...
|
măi-măi. replici de ajutor: http://www.flickr.com/photos/32663389@N07/4963305345/
|
Paul, clar n-am vazut filmul, dar fac o incercare: De ce are vulpea coada?
|
n-are ...
|
nu lăsaţi topicul să moară ...
|
ai, ai, ai.
|
slabe şanse să ghicească cineva. vă dau răspunsul şi pun altceva?
|
Paul, daca nu vrei sa luam la rind filmele lui Uritescu :)) da-ne un indiciu mai serios, gen anul in care a fost facut filmul. E un film mai putin cunoscut?
|
când s-a zis de Uritescu, am zis pe jumate adevărat. apoi v-am pus vocea unui alt actor ...
|
Problema e ca pe acel actor n-am reusit sa-l identific.
|
nu l-ai recunoscut pe ... Bibanul?
|
Paul, nu, nu l-am recunoscut pe Bibanul :(
Incerc sa ghicesc filmul sa stii :)) Singurul film in care vad ca au jucat impreuna e "Atmosfera incarcata." Daca gresesc, sper sa descopere altcineva. |
nu e. hai să mai dau un indiciu: am spus că e Uritescu doar pe jumătate. adică e doar ... vocea lui. în filmul ăsta face dublaj...
|
All times are GMT +2. The time now is 01:51. |