Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Seriale TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95269)

dovey 15 Jun 2009 18:04

Fuguta fuguta!!!!!!!! Merita, serios!:)

miercuri 15 Jun 2009 18:28

Finalul e de exceptie, as always :D

minispoiler

dragu de Eric e badass si cand poarta pantaloni de trening prin casa si asteapta sa i se oxigeneze suvitele

redmen 15 Jun 2009 18:31

2 seriale care imi plac sunt "Hustle" si "Little Britain".

dovey 16 Jun 2009 08:17

La True Blood se vede o diferenta semnificativa fata de alte seriale: o serie are numar mic de episoade si nu filmeaza ca nebunii numa sa aiba ce trimite pe post. Petrec mult timp pe un singur episod, de acolo si calitatea productiei!
Dar actorii sunt exceptionali! Plus ca Anna Paquin si Stephen Moyer isi exerseaza replicile acasa, impreuna, asa, de dragul artei....:D

Cinemania 16 Jun 2009 08:21

am apucat sa vad jumate din nou episod...zici ca ar fi ep. 13 din sezonul 1 :D

e devreme insa se pareca se continua in aceeasi maniera

ma bucur pt Lafayette....ca la inceput credeam ca... X(

imi place cum, pe alocuri, este intepat comportamenul acelor asa-zisi crestini

dovey 16 Jun 2009 08:38

Se inteapa multe lucruri, dar se arata foarte voalat politica asociatiilor religioase si a bisericilor. Sper sa continue cat mai multe sezoane, pt ca fani sunt destui, iar la campanii publicitare HBO-ul se pricepe de minune!
:)

miercuri 16 Jun 2009 22:07

De ieri tot asteptam sa apara giful asta and finally here it is :D

moltisanti88 17 Jun 2009 14:54

nu exista niciun serial tv mai bun decat sopranos.

...si nici nu va exista vreodata.

paul_aramis 17 Jun 2009 15:01

Originally Posted by moltisanti88:

nu exista niciun serial tv mai bun decat sopranos.

...si nici nu va exista vreodata.

bună glumă ...

Dany23 17 Jun 2009 15:36

topul meu e cam asa:
1.Californication(e un serial care m-a fermecat si nu din cauza scenelor de sex ci din cauza caracterului actorului principal Hank Moody care uneori este apropiat de al meu)
2.Dexter(genial)
3.Lost
4.Weeds
5.House MD(desi inca nu-s foarte departe la el)
6.True Blood
7.Heroes
8.Band of Broathers

am mai urmarit sa vad ce e de capul lor dar unele nu le voi mai urmari deloc altele probabil
probabil voi mai urmari:
The Sopranos(e lung si nu e exact serialul care mi s-ar potrivi desi e foarte bine facut pentru cine iubeste filmele gen Nasul)
Supernatural
ce nu voi mai urmari este:Smallville

moltisanti88 18 Jun 2009 12:21

@paul_aramis
L-ai vazut macar? Lost, Prison Break, Heroes sau alte seriale care iti insulta inteligenta, bineinteles daca o ai, seriale in care scenaristii se incurca in propriile notite, seriale la care probabil te uiti tu, si mult altii, ei bine acestea sunt o gluma pe langa The Sopranos. Din serialele actuale doar Dexter si Mad Man sunt de recomandat, in rest tampenii pentru americanii tampiti care gusta orice prostie.

Si stii ce mai e o gluma?
Acest post:

Originally Posted by Dany23:

topul meu e cam asa:
1.Californication(e un serial care m-a fermecat si nu din cauza scenelor de sex ci din cauza caracterului actorului principal Hank Moody care uneori este apropiat de al meu)
2.Dexter(genial)
3.Lost
4.Weeds
6.True Blood
7.Heroes
8.Band of Broathers

am mai urmarit sa vad ce e de capul lor dar unele nu le voi mai urmari deloc altele probabil
probabil voi mai urmari:
The Sopranos(e lung si nu e exact serialul care mi s-ar potrivi desi e foarte bine facut pentru cine iubeste filmele gen Nasul)
Supernatural

No offense, Dany, dar prima greseala este sa crezi ca The Sopranos este un film gen Nasul sau Goodfellas, adica un film doar despre mafie. E mult mai mult decat atat. Cuprnide toate aspectele societatii, a vietii de familie, chiar si a conditiei umane. Folosesete multe simboluri, multe referinte la Freud, multe subtilitati, e scris de niste oameni geniali, coordonati de David Chase. Totul e gandit si regandit. Iar personajul principal e legendar. Cel mai bun personaj ever. Tot showul e genial. Pur si simplu nu il pot descrie in cuvinte, trebuie sa il vezi.

Si da. E lung. Dar spre deosebire de restul, acest serial devine din ce in ce mai bun, de la sezon la sezon. Daca nu aveti rabdare sa va uitati la tot va recomand sa va uitati de la sezonul 3 incolo. Asta bineinteles daca stiti sau sunteti familiarizati cu personajele. Vizionare placuta :)

paul_aramis 18 Jun 2009 16:23

@paul_aramis
L-ai vazut macar? Lost, Prison Break, Heroes sau alte seriale care iti insulta inteligenta, bineinteles daca o ai, seriale in care scenaristii se incurca in propriile notite, seriale la care probabil te uiti tu, si mult altii, ei bine acestea sunt o gluma pe langa The Sopranos. Din serialele actuale doar Dexter si Mad Man sunt de recomandat, in rest tampenii pentru americanii tampiti care gusta orice prostie.

Si stii ce mai e o gluma?
Acest post:

Originally Posted by Dany23:

topul meu e cam asa:
2.Dexter(genial)
3.Lost
4.Weeds
6.True Blood
7.Heroes
8.Band of Broathers

probabil voi mai urmari:
Supernatural

No offense, Dany, dar prima greseala este sa crezi ca The Sopranos este un film gen Nasul sau Goodfellas, adica un film doar despre mafie. E mult mai mult decat atat. Cuprnide toate aspectele societatii, a vietii de familie, chiar si a conditiei umane. Folosesete multe simboluri, multe referinte la Freud, multe subtilitati, e scris de niste oameni geniali, coordonati de David Chase. Totul e gandit si regandit. Iar personajul principal e legendar. Cel mai bun personaj ever. Tot showul e genial. Pur si simplu nu il pot descrie in cuvinte, trebuie sa il vezi.

Si da. E lung. Dar spre deosebire de restul, acest serial devine din ce in ce mai bun, de la sezon la sezon. Daca nu aveti rabdare sa va uitati la tot va recomand sa va uitati de la sezonul 3 incolo. Asta bineinteles daca stiti sau sunteti familiarizati cu personajele. Vizionare placuta :)

copilu', l-am. la sursă. aproape în întregime. uite, deseară am două episoade, back-to-back pe AETV. da' nu mă mai uit. a devenit plictisitor, un fel de telenovelă cu mafioţi.
tu de fapt te uiţi la un serial care încearcă să îţi arate faţa "umană" a mafiei. aia filozofică. "iote ce băieţi buni sunt aceia". mamă ce "conştiinţă" au. ca multe alte seriale, a fost drăguţ. primele 2-3 serii. după aia a decăzut. ca multe alte seriale.
în privinţa listei de mai sus, de acord cu tine. cu excepţii. House merită văzut. la ăsta mă uit "la cald". iar "Band..." a fost excepţional. În ceea ce mă priveşte am o altă preferinţă. Serialul care deţine încă recordul de audienţă în state.

miercuri 18 Jun 2009 19:17

in rest tampenii pentru americanii tampiti care gusta orice prostie.

generalizezi aiurea, mai mult de jumate din serialele si miniseriile HBO sunt excelente!

moltisanti88 18 Jun 2009 19:22

Originally Posted by miercuri:

in rest tampenii pentru americanii tampiti care gusta orice prostie.

generalizezi aiurea, mai mult de jumate din serialele si miniseriile HBO sunt excelente!

da, dar it's not TV, it's HBO. :P

paul_aramis 18 Jun 2009 20:18

la faza cu americanii îi dau dreptate lui moltisanti. din nou. la asta cu HBO, îi zic să mai încerce.

Cinemania 20 Jun 2009 17:02

De ieri tot asteptam sa apara giful asta and finally here it is :D

tare entry-ul..si mai ales faza care a urmat

incepe sa ma enerveze Sookie...e cam instabila...just indulge woman...Bill is cool :D

Cinemania 20 Jun 2009 17:29

cum de am uitat de aparitia lui Michelle Forbes...un shapeshifter fascinant si misterios

miercuri 21 Jun 2009 01:47

Michelle Forbes nu cred ca e tocmai un shapeshifter, there's more to her, in orice caz s-ar parea ca e the big bad al sezonului!
Si pe mine ma cam enerveaza Sookie cateodata, din episodul asta cel putin her story arc cu Bill mi s-a parut cel mai neinteresant. Lafayette in schimb, so awesome chiar si cand e legat in lanturi si nespalat, sa vedem ce o sa fie cu el si cu Eric :D

Cinemania 21 Jun 2009 12:14

Michelle Forbes nu cred ca e tocmai un shapeshifter, there's more to her, in orice caz s-ar parea ca e the big bad al sezonului!

pai se poate transforma in porcusor :D

total de acord ca there's more to her
sper sa fie really bad...

si vreau mai mult Eric

Squishy 22 Jun 2009 00:54

Originally Posted by jroberto:

Preferatele mele seriale pe care le urmaresc momentan sunt LOST, Reaper si The Big Bang Theory.

reaper a fost super fain, pacat ca s-a terminat asa....sec :| the big bang theory e unul din preferatele mele :x abia astept sa apara iar :D

miercuri 22 Jun 2009 14:24

Am vazut episodul doi, suspenseful si atat de funny si gory! Cum sa nu-ti placa asa ceva!

dovey 22 Jun 2009 16:03

Aaaaa.....True Blood! True Love!
Se vede ca nu e televiziune de duzina, dupa cum si actorii sunt alesi pe spranceana!
Supeeerrr!

Sihaya 22 Jun 2009 16:52

[quote=Cinemania]

Nu se transforma in porcusor, are un porcusor pe post de animal de casa. Si daca intuitia nu ma inseala, este Benedict.

Sihaya 22 Jun 2009 17:13

Personajul interpretat de Michelle este o maenad, din mitologia greaca. Este o fiinta magica , mai veche decat vampirii sau shapeshifterii. Si tuturor le e frica de ea.
Serialul este superinteresant. Are propria lui viata. Pentru k personajele au fost inventate de Charlaine Harris. Ea a creat universul lui Sookie, pe care Alan Ball il transforma magnific in realitate. Dar nu ecranizeaza cartile (care sunt vreo 10 pana acum, si fiecare pare sa fie transpusa intr.un sezon, so brace yourself, it's going to be a looong ride) ci le transforma conform imaginatiei sale. Pana acum nu am fost dezamagita (doar pe alocuri suparata). Ar fi trebuit sa spun de la inceput k eu iubesc cartile mai mult decat serialul. Though the show seems to grow on me.
Am urmarit cel mai nou episod din serie and man...did I laugh, or what! Nu spun nimic mai mult, sa nu stric placerea altora care vor sa.l vada.

dovey 22 Jun 2009 17:33

Cartile mi-au displacut pt ca lasa f putin loc imaginatiei, daca nu chiar deloc. Serialul te lasa sa speri, sa visezi, sa-ti imaginezi diferite posibilitati, ceea ce in carti nu se intampla.
Oricum, calitatea serialului e una net superioara fata de alte productii, ceea ce e imbucurator pt noi toti, pt ca in felul asta competitia devine tot mai acerba pt captarea si pastrarea audientelor.
Noul episod e insa un festin pt ochi! Si cu siguranta, e f interesant si amuzant....:D

Cinemania 22 Jun 2009 17:50

[quote=Sihaya]
Originally Posted by Cinemania:

Nu se transforma in porcusor, are un porcusor pe post de animal de casa. Si daca intuitia nu ma inseala, este Benedict.

oh shit!!!!!! ce nap....chiar asa...acuma imi aduc aminte ca de fapt atunci cand o vede Tara prima data are un porcusor langa ea :D

Rapture 24 Jun 2009 14:07

Am urmarit :
-Wiseguy
- 3 lbs
-Crossing Jordan
-Midsomer Murders
-Ghost Whispered
-Doc Martin
-Inspector Morse
- Prison Break

Urmaresc :
-House (astept sa inceapa sezonu' 6)
-CSI:NY (la fel)
- Monk
-Supernatural
- The Adventures Of Sherlock Holmes
- Friends

revin cu edit daca am uitat ceva.

Cinemania 02 Jul 2009 09:21

vazut ultimele 2 ep. din True Blood,,,yummy....e la fel de tare

credeam ca Lafayette o sa ajunga vampir...da nu conteaza...da bine in serial in orice forma :D

avem parte de mai mult Maryanne shit...is curios ce pune la cale

ati observat ce misto pronunta Bill Sookie ? :D

klein 02 Jul 2009 09:26

eu nu l-am vazut inca. Astept sa se acumuleze mai multe episoade, ca nu pot sta locului daca e numai unul. nu o sa mai intru in sectiunea asta o vreme:)

Cinemania 02 Jul 2009 09:54

Originally Posted by klein:

eu nu l-am vazut inca. Astept sa se acumuleze mai multe episoade, ca nu pot sta locului daca e numai unul. nu o sa mai intru in sectiunea asta o vreme:)

nu mai intra ca e risky...te trezesti cu vreun spoiler nesimtit :D

Sihaya 02 Jul 2009 11:18

vazut ultimele 2 ep. din True Blood,,,yummy....e la fel de tare

credeam ca Lafayette o sa ajunga vampir...da nu conteaza...da bine in serial in orice forma :D

avem parte de mai mult Maryanne shit...is curios ce pune la cale

Cu un S accentuat. Shivering!

Happy dance k Lafayette e in viata. Astept cu nerabdare viitoarele lui replici suculente.
Cat despre fiinte misterioase, se mai adauga una, k nu erau de ajuns. Let's welcome Daphne to the Supe world!

miercuri 02 Jul 2009 14:25

SOOKEH IS MAHN!
are Bill unele momente cand pronunta asa raspicat, fie ca-i vorbeste lui Sookeh fie mai spune "I AHM VAMPARRHH" :p

ah, stiti ca saptamana asta they're skipping it, urmatorul episod abia pe 12 iulie :(

Monica_Mihai 24 Jul 2009 17:01

Sper sa vad in curand la tv Lie to meGenial serialul!

vave 31 Jul 2009 14:32

Aş putea spune că sunt prinsă rău de seriale, aşa că uite lista celor pe care mi le amintesc acum:

Seinfeld - I just love Kramer
Friends - deşi preferatul meu e Joey, serialul cu el nu mi-a plăcut mai deloc
Joan from Arcadia - interesantă ideea de a vorbi cu Dumnezeu, chiar mi-a părut rău că l-au anulat
Veronica Mars - adolescenta detectiv [un fel de idol], din nou, păcat că l-au anulat
McLeod's Daughters - un serial complex în care chiar găseşti de toate
Gilmore Girls - Michel şi Paris sunt extraordinari, dar deşi au cam lungit subiectul aiurea tot mi-a plăcut enorm
Tru Calling - nu am reuşit să îl văd pe tot, dar chiar mi se pare intersantă ideea de a putea schimba ziua pe care ai trăit-o
Ghostwhisperer - nici pe acesta nu am reuşit să îl văd tot, sper să reuşesc curând
Grey's Anatomy - m-am uitat din curiozitate şi m-a prins [I like Christina]
Desperate Housewives - m-au pierdut pe la sezonul 4.

blackswan 31 Jul 2009 14:50

si mie imi plac la nebunie serialele, si am ramas "fidela" ca sa spun asa tuturor serialelor pe care le urmaresc, no matter what :P

acum urmaresc Friends (la vremea lui nu le prea aveam cu serialele, asa ca recuperez acum), House, Two and a half men...HawthoRNe, si ocazional Judging Amy si Criminal Minds....

pe lista de asteptare a unui nou sezon se afla CSI:NY, Desperate Housewives, Ghost Whisperer, Grey's Anatomy, Private Practice, Gary Unmarried (desi nu stiu daca o sa mai fie vreun sezon).

ah...ma uit si la Hannah Montana (call me crazy, dar e destul de amuzant :D)...

in schimb imi amintesc de John Doe si Invasion, doua seriale f. interesante din punctul meu de vedere, dar pt altii nu au fost asa, astfel incat au fost anulate dupa numai un sezon...

m-am uitat si la Prison Break, Scrubs (inca nu am apucat sa vad ultimul sezon...)

mai demult imi placeau Kommisar Rex/Inspector Rex, Alerta medicala (sau ceva de genul), Charmed, Dr. Quinn, pe care nu le-am urmarit decat f putin, la tv.. si ar mai fi si altele, dar nu mai tin minte decat franturi din ele...

Shulina 02 Aug 2009 00:12

Arrested Development was pretty funny.....
sper sa apara din nou The Big Bang Theory...
True Blood is getting better by each episode........
tocmai am terminat sezonul 3 din 30 Rock...
in rest astept in fiecare saptamana cate un nou episod din Burn Notice, Weeds, Entourage si Rescue me....
intre timp o sa ma mai relaxez cu Law and Order Criminal Intent and the ocasional movie...

Anita 02 Aug 2009 14:54

Hey, a urmarit cineva "E-ring"? Am vazut doar vreo 2-3 episoade, dar il includ pe lista mea de seriale. (care inclusde "Stargate SG1" si "Friends")

moltisanti88 04 Aug 2009 12:49

Îmi place Entourage deşi actualul sezon e unul plictisitor de liniar şi nu avem parte de nimic special.

Eastbound & Down e absolut genial. La fel şi serialele britanice The IT Crowd, Extras sau Spaced.

music 05 Aug 2009 18:10

Married With Children ( Familia Bundy ) >http://www.cinemagia.ro/filme/marrie...ia-bundy-5003/ ,dupa mine cel mai bun serial , merita vazut fiecare minut din fiecare episod.

alextreme93 05 Aug 2009 18:34

Dupa mine,The Sopranos e cel mai bun serial EVER.
Alte seriale preferate:
The Shield,24,Rome,South Park,Family Guy,Band Of Brothers

Avalhon 06 Aug 2009 10:18

Nu stiu de voi, dar mie imi place foarte tare "30 Rock". E delicios. In afara de asta, "House", absolut genial, "Prison Break" si "C.S.I"-originalul. Ar mai fi multe altele, dar astea sunt de capatai la momentul de fata.

keepwalking 12 Aug 2009 11:27

Din ce in ce mai bun "Doi barbati si jumatate" difuzat de ProTV.
Aseara chiar a fost un episod excelent.
Nu stiu din a cata serie era, dar a meritat :)

Monica_Mihai 22 Aug 2009 17:13

Eu am urmarit Prison Break ( si mi-a placut doar seria 1 & 2 pentru ca mai apoi e mult prea tras de par ca sa nu ma enervez [-( ), Lie to me care mi-a placut mult si acum tocmai am descoperit House M.D care m-a captivat absolut de la prima vizionare :D

Laurafcd 22 Aug 2009 22:03

Am vazut toate sezoanele din Seinfeld, Friends, Joey si Worst Week (care are doar un sezon).
Acum urmaresc:
- Nip/Tuck - un serial absolut genial. L-au dat acu' cativa ani si pe Pro TV si ProCinema. Era tradus "Prietenie pe muchie de cutit".
- Two and a half men
- Scrubs
- Dead zone
- Ghost whisperer

Klara 23 Aug 2009 02:31

Imi plac foarte mult serialele pentru ca ajungi sa cunosti persoanjele mult mai bine decat intr-un film, si multe din ele sunt foarte bune, chiar dau dependenta.
In ultimii ani am vazut in totalitate Clanul Soprano, Stargate SG-1, Gossip Girl, Prison break, 24, Grey's anatomy, Dexter, Joey, The war at home, The OC
Am mai vazut, dar nu toate episoadele: Two and a half men, Familia Bundy, Private practice, Rome, Entourage, CSI- Miami, CSI- New York, Seinfeld, Bones, Ally McBeal, House M.D., Oz, Stargate: Atlantis, Scrubs, Smallville (aproape pe tot)
Acum urmaresc: True Blood

Lili1982 23 Aug 2009 23:03

Eu am urmarit Desperate Housewives... si inca unul care nu a avut alta continuare dupa primul sezon... si nu pot sa-mi dau seama de ce :( .... primul sezon are 16 episoade si este mortal... am ras cu lacrimi uneori... il recomand tuturor ! BTW... se numeste Worst Week !
Referitor la Lost... nici acum nu stiu cu ce se "mananca" :-? ... nu m-a atras absolut deloc... In schimb am auzit despre Supernatural ca este destul de bun. Am primele 2 episoade din seria 1 dar nu am avut timp sa vad despre ce e vorba...

Klara 24 Aug 2009 01:01

Originally Posted by Lili1982:

Eu am urmarit Desperate Housewives... si inca unul care nu a avut alta continuare dupa primul sezon... si nu pot sa-mi dau seama de ce :( .... primul sezon are 16 episoade si este mortal... am ras cu lacrimi uneori... il recomand tuturor ! BTW... se numeste Worst Week !
Referitor la Lost... nici acum nu stiu cu ce se "mananca" :-? ... nu m-a atras absolut deloc... In schimb am auzit despre Supernatural ca este destul de bun. Am primele 2 episoade din seria 1 dar nu am avut timp sa vad despre ce e vorba...

Nici pe mine nu m-a atras lost... am auzit ca l-au cam lungit. Si da, supernatural e bun, eu am vazut primele doua sezoane, uitasem de el... E vorba de doi frati care investigheaza fenomene paranoramale. E in genul ghost whisper, numai ca e mult mai scarry si mai palpitant.

Avalhon 24 Aug 2009 13:48

Originally Posted by Lili1982:

"Worst Week" se aseamana foarte mult cu "Big Day" un serial in doar 12 episoade difuzat de Pro Cinema de 2 ori, ultima data chiar prin iulie. Ti-l recomand. E foarte foarte amuzant.

ooo333 26 Aug 2009 17:59

1) Desaperate Howseieves
2)Dexter
3)La Bloc
4)Trasniti Din Nato
5) Nimeni Nui Perfect :) stiu ca ultimele trei sunt porcarii dar am spus la ce seriale ma uit nu am spus cas preferatele mele !!!!

Chambord 27 Aug 2009 10:37

La Bloc ?!?!?!?!?!?!? LA FUCKING BLOC ????????????
Trasnitzi IN NATO ?????????? TRAZNITZI IN FUCKING NATO ???????????

X_X

All times are GMT +2. The time now is 02:52.