Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

marcu 01 May 2004 13:54

Real va obtine o victorie ... morala :P
Si totusi ceva imi spune ca nu vor pierde. De fapt, vreau sa fie asa.
Alearga ma Zidane, ca te misti ca un batran hodorogit :o

Ionutz55 01 May 2004 14:30

pai asta a ajuns, un mos chelios :x

TLD 01 May 2004 15:19

Originally Posted by marcu:

Real va obtine o victorie ... morala :P
Si totusi ceva imi spune ca nu vor pierde. De fapt, vreau sa fie asa.
Alearga ma Zidane, ca te misti ca un batran hodorogit :o

Dak realul joaca sapt asta cu deportivo, hmm atunci sper ca Barca sa se mai apropie la niste puncticele de ei! :P Dupa forma realului cred ca asa se va intampla... ;)

Ionutz55 01 May 2004 16:35

din pacate ai dreptate...

Sm�agol-Gollum 01 May 2004 21:55

hehehe...a luat bataie brasovu

Danny 01 May 2004 23:58

Depor-Real 2-0 cu Zizu eliminat. Valencia are sansa de a se distanta la 4 puncte...decisive?

Ionutz55 02 May 2004 09:30

cred ca sunt decisive, mai ales in stilul in care joaca real.
zidane cu mintea lui cat o nuca nu a avut ce face decat sal faulteza pe ala la mijlocul terenului, de fapt un fault inutil, care ia adus si un al doilea galben :x . Ar fi tare sa ia barca locul 2 si cred ca asta se va intampla daca real joaca asa pana la sfarsit :((

PoliFanAthic 02 May 2004 10:18

Viazavi de ciclism si ce zicea Marcu;
Nu m-as declara fan al acestui sport, precum nu imi place nici maratonul in mod deosebit. Mi se pare putin cam obositor de lung, dar exista si puncte "forte". Dar atunci cand m-am mai uitat la Eurosport mi-au placut comentatorii romani. Cam cu asta am ramas eu din ciclism. (Pe langa cateva nume de ciclisti de succes)

patraulea 02 May 2004 10:41

Originally Posted by Ionutz55:

pai asta a ajuns, un mos chelios :x

Mai bine ar lua pauza!La fel ca si baiatul ala care apara poarta Germaniei!
HE,He,He!Mare portar acum 10 ani!!Acum e terminat la fel ca Zizu!

Serghei 02 May 2004 14:20

Mai Serghei, tu n-ai auzit ca nu mai avem ciclism adevarat, ci doar ciclismofarmacologie. Ce te entuziasmeaza la niste tipi dopati, care mor, dupa o victorie falsificata, ca mustele? Mie imi placea sa privesc peisajul/peisajele din Italia, Franta, Spania. Nu exista competitie onesta in ciclism. Nu te grabi sa pagi pixul in fotbal, care e oarecum mai curatel. Baga pixul in ciclism, dar mai baga in cap si niste informatii utile pentru tine pe acest subiect si sa vezi cum dispare vrajeala. Eu m-am lecuit de entuziasm. Iar "piratu'" Pantani, pe care l-am iubit si pretuit sincer, m-a dezamagit complet, acum cand stiu cum si-a obtinut victoriile.

Am un oarecare respect pt persoana ta asa ca am sa-ti explic care e treaba cu ciclismul si cu fotbalul.
Sportul e demult murdarit cu tot felul de substante,din in anii 70 cand tarile comuniste bagau bombonele de castigau astia medalie dupa medalie pana la "olimpiada nadrolonului" din 88(asta a fost punctul culminant).Acuma sunt controale peste controale,ca mai scapa cate unu asta e partea a doua.Mi se pare totusi gresit sa generalizezi si sa spui ca ciclimul e un sport al dopatilor!
Daca imi aduc bine amint, recent maestru Zidane a dat declaratie despre ce suplimente le dadea doctorul de la Juventus,deci nici fotbalistii nu sunt ingeri,iar intre 22 de idioti,de cele mai multe ori fara nici un fel de maniere,si 200 de tipi pe bicicleta cred ca-i aleg pe cei din urma.Si ca argument final,mai degraba il ascult pe Naum decat pe cretinii ce comenteaza meciurile pt televiziunele din Romania care in lipsa materialul de comentat fac tot felul de glume care mai de care mai destepte.

Pana la urma e o tara libera,si cum nu impartim acelasi televizor tu cu fotbalul eu cu ciclismul,insa imi rezerv dreptul sa-mi bag pula in fotbal(macar asta intern)!

Ionutz55 04 May 2004 20:06

Ciclismul e frumos, dar mie unu nu imi place
Dopaj se intampla si in fotbal, gimnastica, box, handbal, etc.
Cui nu ii place fotbalul il rog sa nu mai intre pe acest topic si sa ne dea lectzi despre alte sporturi

finala CL: Deportivo-Monaco
finala Uefa: Valencia-...

Sm�agol-Gollum 04 May 2004 21:23

finala CL: Deportivo-Monaco
finala Uefa: Valencia-...

da' cum de esti asa sigur? :happy:

Ionutz55 04 May 2004 21:33

punem pariu?
sigur astea vor fi, iar in cl casitgatoarea va fi monaco

Sm�agol-Gollum 04 May 2004 22:14

hehehe.....e 1-0 pt depor

Sm�agol-Gollum 04 May 2004 22:43

shi deportivo este in finala!!! :happy:

PoliFanAthic 04 May 2004 23:22

Vroiai sa spui Porto, nu? :D

Bogie 05 May 2004 00:19

De acord cu nea Eisenstein :D , vedeti si postul meu de la pag 2.

patraulea 05 May 2004 13:36

Monaco o rupe pe Chelsea diseara,iar apoi in finala spulbera pe Porto.Daca aveti bani,pariati lejer pe Monaco.O sa ia CUPA.
:lol: :lol: :lol:

blitz43 05 May 2004 14:04

bah, ia nu va mai uitati in gradina vecinilor! :P
ia ziceti mai bine cum se solutioneaza problema Piti - Mister ;) ...

WraIth 05 May 2004 14:15

Originally Posted by patraulea:

Monaco o rupe pe Chelsea diseara,iar apoi in finala spulbera pe Porto.Daca aveti bani,pariati lejer pe Monaco.O sa ia CUPA.

prea increzator ca va lua.............don't think so(eu nu prea vrau ca ea sa cahstige :( )

blitz43 05 May 2004 14:37

:lol: It's good to be football player!!! ;)
http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=3364

WraIth 05 May 2004 14:44

Originally Posted by blitz43:

:lol: It's good to be football player!!! ;)
http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=3364

it does pay sometime doesn't it :P

patraulea 05 May 2004 16:58

prea increzator ca va lua.............don't think so(eu nu prea vrau ca ea sa cahstige :( )[/quote]

Pai si atunci cine?Chelsea,o echipa haotica,nu ai vazut cum joaca parca sunt drogati???
Eu asa vad lucrurile!
Parerea mea!

BeNnY 05 May 2004 18:32

punem pariu?
sigur astea vor fi, iar in cl casitgatoarea va fi monaco

Ce zici domna Maria Campina?

TLD 05 May 2004 19:06

Nu prea e sigur... Chelsea joaca bien acasa, au dat is un gol in deplasare.. Dak nu ma insel le trebuie doar 2 goluri... Ceea ce nu e greu de realizat! Vedem diseara ce o sa fie! ;)

WraIth 05 May 2004 21:00

prea increzator ca va lua.............don't think so(eu nu prea vrau ca ea sa cahstige :( )

Pai si atunci cine?Chelsea,o echipa haotica,nu ai vazut cum joaca parca sunt drogati???
Eu asa vad lucrurile!
Parerea mea!
:lol: :lol: :lol:[/quote]

Nush.......dar posibil ca Chelsea sa faca o minune shi sa bata ,iar apoi sa faca prostia sa piarda finala :D

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 21:28

deocamdata este 1-0....inca 1 gol shi chelsea se duce in finala

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 21:29

rectific.....este 2-0!!!!! :D

WraIth 05 May 2004 21:32

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

rectific.....este 2-0!!!!! :D

ce spuneam despre minune............... :P

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 21:32

ohohoaaaa!!! ce meci ciudat!!! dau dracii goluri de parca joaca handbal
e deja 2-1

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 22:13

2-2!!!
ma microbistilor...pe unde sunteti?....vad ca nimeni nu scrie pe aici in afara de mine (shi wraith)!!

marcu 05 May 2004 22:26

Mai, ce sensibilitate si viteza de reactie la Hobbitzii de pe acest forum!!! Ramane cum am stabilit: Monaco merge in finala si castiga cupa. Morientes cel mai bun din aceasta editie a CL. Ce dobitocei au fost conducatorii de la Real Madrid, care l-au "imprumutat" la Monaco.
"Diamantu'" nostru prin ce lada de gunoi vietuieste? I-a vazut cineva fetisoara?

raptor 05 May 2004 22:29

Mai, ce sensibilitate si viteza de reactie la Hobbitzii de pe acest forum!!! Ramane cum am stabilit: Monaco merge in finala si castiga cupa. Morientes cel mai bun din aceasta editie a CL. Ce dobitocei au fost conducatorii de la Real Madrid, care l-au "imprumutat" la Monaco.
"Diamantu'" nostru prin ce lada de gunoi vietuieste? I-a vazut cineva fetisoara?

mutulica e ocupat-isi cauta mobilu ala de 'jdemii de parai pe care l-a pierdut intr-un restaurant cum imi uit eu amaritu' de ericsson la cursuri...de unde nu e nici Dumnezeu nu cere...

blitz43 06 May 2004 09:24

era prin spatele bancilor de rezerva... facea ture dese...
dupa floricele si seminte... :lol:
las' ca vine si Pancone sa-l ajute!

patraulea 06 May 2004 13:05

Pacat de el.Mare jucator,Mutu asta.o sa-l arunce la vara ca pe o carpa,la pachet cu antrenorul lui scump si drag!

Danny 09 May 2004 22:52

Sevilla - Valencia 0-2!!! Valencia campioanaaa!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Danny 09 May 2004 22:59

Originally Posted by Danny:

Cred ca Real Madrid ishi va reveni. Bun pronosticul lui Ionutz (adica Real va castiga CL shi LIga)...

Nici nu stiti cat de mult m-as bucura sa castige Valencia campionatul. O echipa simpla, fara "vedete" (poate doar Aimar sau Vicente sa fie considerati astfel), care joaca un fotbal spectaculos, in viteza...VAMOS VALENCIA!

glumet ca intodeauna :lol:

Mda, asa sunt eu...mai glumetz din fire...da uite ca a fost buna gluma! :lol:

TLD 09 May 2004 23:18

Cred ca Real Madrid ishi va reveni. Bun pronosticul lui Ionutz (adica Real va castiga CL shi LIga)...

Nici nu stiti cat de mult m-as bucura sa castige Valencia campionatul. O echipa simpla, fara "vedete" (poate doar Aimar sau Vicente sa fie considerati astfel), care joaca un fotbal spectaculos, in viteza...VAMOS VALENCIA!

glumet ca intodeauna :lol:

Mda, asa sunt eu...mai glumetz din fire...da uite ca a fost buna gluma! :lol:

Gluma, ngluma bravo lor... Acum ma bucur pt barca dak ia locul 2... Si al anul sa fie o lupt ain 4 cu castigatoare in barca... Echipa mea de suflet! ;)

patraulea 10 May 2004 12:05

Real Madrid,super echipa a supt-o anul asta!Nu aluat nimic,vai de mama lor!Individual superjucatori,per total o zdreanta de echipa!
Ma bucur pt.Valencia,sincer!Dar cred ca merita Depo.!

Ionutz55 11 May 2004 21:34

Sper ca barca sa termine pe 2, bravo valencia
Bravo Milan, Bremen, Arsenal, Dinamo Buc ( :lol: ) si asa mai departe
Un nou milionar spaniol va candida pt presendentia lui real si cred ca va castiga mai ales dupa parcursul dezastruos al realului anul asta si anul trecut in cl.
Sper ca odata cu el sa vina si alte schimbari, o aparare noua, noi mijlocasi si un nou atacant in locul lui "grasanului"

raptor 11 May 2004 22:03

Vine romania-irlanda peste vo 3 saptamani si eu zic:
Hai Irlanda! :happy:

Sm�agol-Gollum 11 May 2004 22:06

Originally Posted by raptor:

Vine romania-irlanda peste vo 3 saptamani si eu zic:
Hai Irlanda! :happy:

god damn leprechaun.. :lol: :happy:

blitz43 24 May 2004 15:36

...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)

raptor 24 May 2004 16:00

...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)

Nu atita timp cit intre steaua si dinamo exista inca o fanta de lumina! :lol:

blitz43 24 May 2004 16:14

las' c-o umplu toti microbistii tzariii :lol:

Sm�agol-Gollum 24 May 2004 17:25

manchester united a castigat FA CUP......

BeNnY 24 May 2004 18:29

...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)

Si daca nu e nocturna? :)

Jay 25 May 2004 04:08

Eu zic ca weekendu asta i-a bataie Dinamo.
P. S. Aleez Monaco, pe miercuri.

herbert 25 May 2004 13:48

...UE Dinamo!
...UE Steaua!
...UE Rapid!
;)

cum sunt un pudibond, am crezut ca UE inseamna Uniunea Europeana :D ocazivaetsea (cum ar spune rusul) e vorba de un sport romanesc, desfasurat, cum sugereaza BeNny, in nocturna. dar nu numai...
hai Monaco!!!

TLD 25 May 2004 16:42

Felicitari Barca felicitari valencia, bleah real care dupa parerea mea merita un an de abstinenta europeana... da asta e ce sa-i faci... poate la anu... :P Dinamo cu fara offasaid mi-au placut explicatiile arbitrilor din procesul etapei.. Oricum bravo si lor desi in europa o sa faca o mare laieeee... Si ep cien sa mai felicit.. pe nimeni... A poate pe monaco miercuri seara?... DA... HAI MONACO!

All times are GMT +2. The time now is 12:40.