![]() |
Multzumesc pentru recunoashtere. She's just a begginer in the "arts of Evil deeds". Oricum votul meu merge la Danica...of course...Dar mey baietzi, trebuia sa bagatzi o poza asemanatoare cu a lui JayLo. ;) Damn, nu v-am dat invitatzia la chefu` din Purgatoriu. Danica era acolo prezenta intr-o tzinuta asemanatoare. Frigea nishte inimi la gratar... ;)
|
Originally Posted by Demona:
Total gresit! Trebuia sa bagam o poza asemanatoare cu cea a lui J Lo de-a lui Danica! Dar cum Danica nu ne-a dat nici o astfel de poza :roll: |
You're still gonna miss the party... ;)
|
Danica si de la mine!
|
Pai Danica,of course... (*) (*) (*) (*) (*)
|
Originally Posted by BeNnY:
parca erati minori ultima data cand am verificat... :roll: ..so..sorry guys!Pt.Demona ...cheful din purgatoriu ROCKS!!!daca vreti shi voi sa veniti ..use the chair(ala de la best male cinemagia vs best male hollywood...da rezultate imediate..dupa o sa petreceti o eternitate cu mine &Demona in hell....how can you say no to that?) |
Originally Posted by Danica:
Aawww...! She's growin` up so fast! Soon she'll be leavin` home! My baby! ;) |
|
Originally Posted by TLD:
http://www3.sympatico.ca/pmorasse/guillotine.jpg here's a place to rest! |
The requested object does not exist on this server. The link you followed is either outdated, inaccurate, or the server has been instructed not to let you have it." Imi place sa ma gandesc c aimi pregatisesti un loc rece si placut la racoarea lunii, dar vad ca e doar un link care nu merge! Ma dezamagesti si tocmai incepeam sa am cred alintat pe aici! :roll: :evil: |
|
Uite asa mai scap eu de petele de pe creieras... Inca odata iti multumesc danik (si implicit tie evil one demona)! :lol: :lol: :lol: |
Damn, she's so good at it! Cat believe it. Look at her. Growin` up so fast. In curand o sa vrea sa ma detroneze... ;) |
Sa nu uitati, totusi, ca eu sunt The Sith Lord!!! 8)
|
You wish! 8) |
:P yup...dar mai pana atunci ....deocamdata sunt apprentice... |
am "paste" doar partea principala:primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.
danica esti sigura?she's a tough one!trust me! |
8) Of course I am...she knows that! I let her with her dreams...But I will not subestimate her. She learns quick! ;)
|
Anne Claire tu cine esti?
|
Oy! Anuntz catre sfanta treime! Ar fii cazul sa bagatzi un meci nou! WTF? :x
|
We're sorry... Duhul Sfant si-a luat o vacanta si s-a dus la Busteni... MOTHER FUCKER!!!
|
O las pe demona sa nascoceasca adversarul pt fluturas ca doar e regina intunericului... sau aia era danica, sau erau amandoua, sau nu era nici una... :P |
Bey, eu sunt una singura...shi asha o sa raman! WTF?!?! :roll: |
|
Sounds okey! |
Sa purcedem cu un nou meci atunci (care nu stiu cat o sa tina, dAr o sa dureze sper :P):
Alice fluture (care e fata imbracata cu bluza rosie;) vs Sandra Bullock |
Fluturasul nostru.... :D
|
alice shi de la mine
|
3-0 cu votul meu! :roll:
|
the spirit of the system is back....yey!!!!Welcome back Mr.TLD we missed you (cred ca nu tre ' sa-ti mai spun de unde e replica nu?) :wink: |
shi nici nu trebuie sa-ti mai spun ce urmeaza dupa replica respectiva nu? :evil: :evil: :evil:..the super brawl ...be ready!
|
Bleah! Nu prea ai facut multe cu locu asta de cand am plecat dak asteptai raspunsu la intrebare! :lol: |
Sandra Bullock... :roll:
|
sandra :)
|
Tough choise.............nu prea stiu pe nici una dintre ele,dar votul meu merge catre.........Alice :)
|
Butterfliez...
|
I choose Futterfly! ;)
|
Vreo 6-2 si deja ma gandesc ce meci sa mai vina... Lady S. vs... Asta e asa ca tema de gandire :P
|
Trebuia s-o bagam pe Futterfly impotriva lui Liv Tyler shi pe Lady S impotriva Sandrei Bullock...
|
|
Nu stiam ce sa cred cind mi-a spus Demonika aseara. Si eu care ma gindeam ca trebuie sa pun cine shtie ce poze cu mine... Multumesc, multumesc. Chiar ma gindeam ca o sa ma bata Sandra. Cind se incheie meciul? :) Da' Demonika nu s-a batut cu nimeni? De ce n-o punem pe ea cu elfitza?
|
Originally Posted by Alice_Fluture:
|
Si ce-a jucat...
Anyway, votez BUTterfly 8) |
|
Demona cuminte? Sunt foarte curioasa ce poza bagi acolo shi Demona evil..iar foarte curioasa? Sau cum faci, bagi in Photoshop o poza de-a mea shi ma faci "Thoot Fairy" versus "Queen Metalia" ??? ;) |
Da ce oi fi vrut sa bag in loc de cuminte... :roll: "fluffy like a bunny" ? :roll: ... si mai gasesc eu textele pana atunci, nu degeaba mi-am luat topicu asta in cap! :P |
...System waiting... |
P.S: Mai e si meciul lui Lady S... |
Tu cred ca mai vrei poze cu Evanescence... |
|
All times are GMT +2. The time now is 03:33. |