Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Demona 12 Sep 2003 11:52

Bey, da` pe romaneshte nu se poate vorbi? Shi doar fraze scurte in engleza...sa parem mai "cool"...?!

Demona 12 Sep 2003 11:59

Originally Posted by TLD:

Demona! Linisteste-te un pic, si vezi ca eu doar l-am redirectionat :p
Lol da lectiile alea de elfeasca cand incep?! :)))))

...Thx TLD...

Demona 12 Sep 2003 12:01

...Lectziile de sindarina incep pe 15 septembrie! :D

emanuel 12 Sep 2003 12:02

Multumim pentru anunt.

Inscrie-ma pe lista!

Demona 12 Sep 2003 12:06

Originally Posted by emanuel:

Multumim pentru anunt.

Inscrie-ma pe lista!

Sa nu uitatzi acasa buletinele de identitate... ;)

TLD 12 Sep 2003 12:17

Lol! Yo imi fac dala electronic :P

LadyEowyin 12 Sep 2003 16:51

[quote="Gaandalf"]Azi am revazut TTT pentru a 71 a oara shi mi-a pocnit o chestie in cap ... shi ma gandeam sa va consult shi pe voi forumishti dragi ... mai ales "perfectzionatzii" in Lord of the Rings - atat cartzile cat shi filmele... so here it goes :

[b]Ce atzi schimba in aceasta minunata opera a lui J.R.R Tolkien ? Doar un singur lucru pe care l-atzi vrea diferit la cartzi sau la filme nu conteaza ...

71 de ori ? Obsedatule :lol:
As schimba destinul lui Aragorn - l-as pune pe felie cu personajul meu preferat, adica Eowyin. Sau pact ca Eomer este fratele ei. Incestul iese din discutie!

Gaandalf 12 Sep 2003 17:19

YEEEEEAH!

"Mae govennan!"

Sinadarina coming soon near you - September 15th ... Yeah Baby!
vai de capul meu da' de-abea ashtept sa vb in elfa k m-am tot saturat de romana shi de engleza ...

"Navaer!"

raptor 12 Sep 2003 20:02

Quote:

As schimba destinul lui Aragorn - l-as pune pe felie cu personajul meu preferat, adica Eowyin. Sau pact ca Eomer este fratele ei. Incestul iese din discutie!

...Eu sa fiu in locul tau ash intreba-o pe Demona mai intai :D ... :wink: :D :D
As vrea sa fie cartzile putzin mai lungi...cam cu vo' 10.000 de pagini(si,o dorintza ascunsa,Frodo shi Sam sa treaca prin Barad-Dur...aia ar fhi fost rupere).
Mi-am cumparat 'Silmarillionul',I can't bloody wait readin' it again!Shi am sanse(deshi mici)sa pun manutzele shi pe Unfinished Tales..... 8) Cartzi de-a bunelea,din alea cu pajini de hartie!!!!!!! :D :D

Something is crawling closer and closer...

ps. Facem dupa manuale alternative? :D

TLD 13 Sep 2003 06:41

[quote="raptor"]
Quote:

ps. Facem dupa manuale alternative? :D

LOL! Yo zic sa facem dupa alea de la stat ca-s mai ieftine... :lol: :lol:

Gaandalf 13 Sep 2003 23:21

HELP

bai voi de unde luatzi carztile astea mah ? Shi in Engleza ? Dk shtie cineva un loc de unde se poat procura carztile lui Tolkien in Engleza sa ma informeze shi pe mine cineva ... k deja ma streseaza ... Pana peste 2 luni knd plec in Frantza mai este asha k .... va rog

AJUTOR : "librarie - unde se gasesc cartzile lui Tolkien ..."

Gaandalf 14 Sep 2003 17:09

[img]au cu cat ieie pe secyunda?[/img]

Return of the King baby! Enjoy ....

Gaandalf 14 Sep 2003 17:12

http://www.empireonline.co.uk/img/ne...e/large299.jpg

Return of the King baby! Enjoy ....

Danny 14 Sep 2003 22:07

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by Danny:

Nu stiu cum stati voi...dar eu unul nu prea ma descurc. Asa ca trebuie sa stau neaparat in banca cu o persoana f. inteligenta de la care sa pot si eu sa ma inspir. Evident...ma refer la o blonda buna rau de tot :lol:

...Blonda? :roll: ..hmmmmmm....

Sa inteleg ca nu aveti asa ceva in dotare? :o Hmm..in cazul asta...accept si o bruneta...treaca de la mine. Dar la partea cu buna rea de tot nu renunt... :)

Demona 15 Sep 2003 14:59

Ce ash schimba la LOTR? Pai e clar, NO OFFENCE TO EOWYN, ash scoate-o cu totul din carte...urasc personajul ei...shi cred ca i-ash pune pe Nazguli la o cina cu Hobbitzi. That could be a nice view! ;) Shi in locul lui Aragorn ar fii Eomer shi al lui Legolas Haldir! :D ...shi pe Arwen ceva mai activa..shi so...bleeeah sometimes!

Demona 15 Sep 2003 15:02

Sa inteleg ca nu aveti asa ceva in dotare? :o Hmm..in cazul asta...accept si o bruneta...treaca de la mine. Dar la partea cu buna rea de tot nu renunt... :)

Avem...Sailor_Ysaluna e blonda! Dar nu e naturala! :D

Feel the Big Pimpin at work! ;)

Demona 15 Sep 2003 15:05

Sindarin start!!!

Cei care au cerut lectziile de sindarina...check private messages!
E 15 septembrie. A inceput shcoala! ;)

Freak_on_a_Leash 15 Sep 2003 16:18

Hahahahahahahahahahaha!Va vine sa credeti?Am primit prima lectie de sindarina!Bestial!Acuma o scot la imprimanta.Demona,multam!!! :D

Sailor_Ysaluna 15 Sep 2003 16:33

Ce as schimba in Lord of the Rings?As fii eu in locul lui Arwen! :D

emanuel 15 Sep 2003 16:34

Si eu am primit prima lectie...
A inceput scoala...

Deci ne putem pe invatat!

Thanks Demona!

Gaandalf 15 Sep 2003 17:41

Ce ash schimba la LOTR? Pai e clar, NO OFFENCE TO EOWYN, ash scoate-o cu totul din carte...urasc personajul ei...shi cred ca i-ash pune pe Nazguli la o cina cu Hobbitzi. That could be a nice view! ;) Shi in locul lui Aragorn ar fii Eomer shi al lui Legolas Haldir! :D ...shi pe Arwen ceva mai activa..shi so...bleeeah sometimes!

H3h3h3h3h3h3h3! that is sooo funny ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - r u laughing too Lady Eowyn ? By the way it's EWOYN not EOWYIN ...

Gaandalf 15 Sep 2003 17:53

Aseara faceam mishto de TLD k se duce la shcoala .. da' shi noi azi am intrat in focuri ... ne apucam de elfa ... bine k TLD ceea ce face la shcoala e nashpa ... looolza! :lol: asta e ... noi o sa invatzam de placere
Demona ce pot sa zic decat : "May the grace of the Valar protect you" ... and thank you "master" for showing us the way of the elves ... :D ... o sa fim ochi shi urechi la ore ( :o ) ...

Pana atuncea ... check this out : "The Balrog of Morgoth" ...

http://www.warofthering.net/photos/t...wotowers19.jpg

Mai am o intrebare... Morgoth nu trebuia sa fie un tip rau shi ciumec din Silmarillion ... de ce ii se spune Balrogul din Morgoth de parca Morgoth este un tzinut ?

TLD 15 Sep 2003 18:16

Originally Posted by Gaandalf:

bine k TLD ceea ce face la shcoala e nashpa ...

Adevar graisi, dar macar am maine info :P

Danny 16 Sep 2003 00:00

Re: Sindarin start!!!

Cei care au cerut lectziile de sindarina...check private messages!
E 15 septembrie. A inceput shcoala! ;)

Shit! Si eu care vroiam sa kiulesc in prima zi... :)

Danny 16 Sep 2003 00:46

Avem...Sailor_Ysaluna e blonda! Dar nu e naturala! :D

Hmm, pai mie nu prea imi plac "E"-urile...dar daca are si altceva in cap...

Ce mesaj sinucigas...
Estimated time of death: Saylor_Ysaluna's next message. :lol:
Bine ca nu scrie des!

raptor 16 Sep 2003 17:33

Shi inkhepu'...thanks for the first lesson!

Tomorrow....tomorrow we'll see....

Demona 16 Sep 2003 17:53

Bey! E sora-mea...clar ca are ceva in cap!!!! :evil: Shi ea nu prea reactzioneaza la faze din astea. E genul: "Nu-tzi place...Nu te uitzi!" Mai repede ma oftic eu ca te "legi" de membrii "clanului"...

Demona 16 Sep 2003 18:11

By the way it's EWOYN not EOWYIN ...

Gaandalf da-tzi palme la faza asta! Dar palme din alea sa le simtzi!!! Te-ai belit la cap "bejete"??? De unde ai mai scos...EWOYN-ul ala?!?! Sper ca e doar o gresheala de ortografie!!!

Sailor_Ysaluna 16 Sep 2003 18:30

Nu pot fii pe placul tuturor!Unde ai mai vazut tu blonda inteligenta?!Deci tu crezi si in Mos Craciun? :D

Imi pare rau daca am ofensat vre-o blonda!!!N-am nimic cu voi...sincer!:D

Demona 16 Sep 2003 18:52

Tzi-am spus eu Danny! Anyway...partea 2 din prima lectzie de sindarina e in curs. Check your private messages! Ora urmatoare dam extemporal! ;)

...I'm not jokin`!!!

Adrenaline 16 Sep 2003 20:34

Ce lectii de sindarina?Demona preda pe bune?!daca da,te rog lasa-mi shi mie in mesajele private lectzile!multumesc!

Adrenaline 16 Sep 2003 20:52

Citisem un subiect de pe aici cu Happy shi Heavy enduri.Eu n-am citit Lord of the Rings.AM vazut doar filmele si pentru un fantasy chiar mi-a placut.Acum intrebare "retorica":are happy sau heavy end?

Akasha 16 Sep 2003 21:02

Originally Posted by Adrenaline:

Eu n-am citit Lord of the Rings.AM vazut doar filmele si pentru un fantasy chiar mi-a placut.Acum intrebare "retorica":are happy sau heavy end?

HAHAHAHAAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!asta chiar ca e intrebare retorica!tu ce crezi Adrenaline?asa,dupa tine,ce final o sa aiba?Middle-Earth o sa fie sub stapanirea lui Sauron si totul moare.Orci care mananca Hobbitzi shi Nazguli care omoara Elfi si atunci toata batalia de la Helm's Deep si tot-tot-tot-tot-tot-tot-tot...e fost in zadar!deci tu cum crezi ca o sa se sfarseasca LOTR???

Danny 16 Sep 2003 22:41

Ei Demona, uite ca stie sa reactioneze...chiar daca "timid". Stiu ca e sora ta dar nu pot sa ma abtin sa nu-i raspund. :)

Originally Posted by Sailor_Ysaluna:

Nu pot fii pe placul tuturor!

Aici imi demonstrezi ca esti blonda.

Unde ai mai vazut tu blonda inteligenta?!Deci tu crezi si in Mos Craciun? :D

Aici vad ca te identifici si tu drept blonda.
Raspuns: In Mos Craciun cred, in blonda inteligenta... :)

Imi pare rau daca am ofensat vre-o blonda!!!N-am nimic cu voi...sincer!:D

Aici in mod cu totul surprinzator...nu te mai consideri blonda.
Pana la urma cum ramane? Esti sau nu? :D

Danny 16 Sep 2003 22:46

Ora urmatoare dam extemporal! ;)
...I'm not jokin`!!!

Bine ca mi-ai spus! Ma duc sa-mi fac copiutzeeeeee...

P.S. Mie de ce mi-ai trimis Lectia 1.1 de 3 ori? Chiar asa de batut in cap ma crezi? :D :P

raptor 17 Sep 2003 13:07

Bey,GURA EVERYBODY.Got an announcement to make:in kateva zile o sa putem,sper,discuta despre FOTR,TTT,ROTK,lua lectziile de elfa,certa :wink: etc etc somewhere else.Click here and share your opinion:

http://www.freewebs.com/raptorsite/

i un fel de preview,un print screen de pe pcu' personal.Give me ideeas and sugestions.

Intre timp...invatzatzi.Eu vreau premiul I la sfarshit de an!!!!:)
ps.Kum o sa fie...lucrarea aia...data.Ca ma gandesc ca prin pm ar fi cam greu?

Demona 17 Sep 2003 14:20

Eu n-am citit Lord of the Rings.AM vazut doar filmele si pentru un fantasy chiar mi-a placut.Acum intrebare "retorica":are happy sau heavy end?

Da chiar nu potzi ghici? E clar ca Frodo moare. Il omoara Gollum pentru Inel!

Demona 17 Sep 2003 14:27

Mie de ce mi-ai trimis Lectia 1.1 de 3 ori? Chiar asa de batut in cap ma crezi? :D :P

Ca dadeam "Submit" shi nu se intampla nimic. Am zis ca a "picat" netu`. Apoi cand am dat click a 3-a oara a "functzioneshte" abia! ;) De aia!

Sailor_Ysaluna 17 Sep 2003 15:13

Aici in mod cu totul surprinzator...nu te mai consideri blonda.
Pana la urma cum ramane? Esti sau nu? :D

Ha ha ha!Funny!Nu sunt blonda natural!What's the big deal anyway?Sunt doar sora mai mica a Demonei.That's it!!!

Danny 18 Sep 2003 00:43

ok baby...chill :)

Gaandalf 18 Sep 2003 15:30

By the way it's EWOYN not EOWYIN ...

Gaandalf da-tzi palme la faza asta! Dar palme din alea sa le simtzi!!! Te-ai belit la cap "bejete"??? De unde ai mai scos...EWOYN-ul ala?!?! Sper ca e doar o gresheala de ortografie!!!

I don't really need 2 do that ... cuz it was indeed a spelling mistake .. it's just that she wrote with "i" and as i recall it;'s not spelled that way ... so it's EOWYN not EOWYIN ... ok ? Deci Demona nu mai sari cu fundu in sus imediat cum vezi o gresheala k este "normal" nu suntem "As perfect as Elves" ... and i think u'll agree with me on that ...

Gaandalf 18 Sep 2003 15:39

Da chiar nu potzi ghici? E clar ca Frodo moare. Il omoara Gollum pentru Inel!

Common' Demi... de ce ai dezvaluit finalu... pe care i' nu l-am citit din a3a carte doar k sa vad filmu' ... oricum ... am luat DVD cu TTT shi am vazut ceva ce n-am crezut k o sa vad odata ... Intreg topicul asta se numeshte : THE MIRACLE I CALL LORD OF THE RINGS ... e aflatzi k nu am intitulat degeaba topicu asha ... am vazut Preview la ROTK de 20 de minute shi am ramas marcat pe viatza ...

Elijah: "In this part you get to see the complete deterioration of Frodo ... up until the point that Frodo himself ceases to exsit... " shi Aragorn kre tre sa dovedeasca k e menit sa ajunga rege ... shi

200.000 de orci in fata la MInas Tirith cu Olifantzi shi Gaandalf kre se urca pe ziduri cu ShadowFax ... este pur shi simplu incredibil...

Gaandalf 18 Sep 2003 15:48

Special DVD Extended Edition

plangi de nu mai shtii de tine ... Merry bea apa din Fangorn Forest aia kre ii facea pe Entzi sa creasca shi sa vorbeasca ... shi bnentzeles k o sa creasca shi el ...Eomer in lupta, Boromir shi Faramir knd salveaza Gondor-ul... noi discutzii cu Smeagol shi Frodo .. shi retragerea de la Helm's Deep unde se aude o voce : "Stay away from the forest" ... kre erau de fapt Entzii kre mananca oprcii kre au ramas in viatza de la atacul de la Hel's Deep...

Ceea ce sigur o sa ma afecteze este k .. pe alt forum deja se discuta drama kre va invalui ROTK... shi k multzi nu vor supravietzui ... nici nu vreau sa ma gandesc ... Ce o sa fac dupa ce se va incheia TRILOGIA? Knd nu vormai fi alte parti de ashteptat un an intreg...

Gaandalf 18 Sep 2003 15:54

Merry : "Is there any hope for Frodo and Sam Gandalf?"
Gandalf: "There was never any hope!"... "Just a fool's hope" :-? :-? :-?

http://www.empireonline.co.uk/img/ne...e/large151.jpg

LadyEowyin 19 Sep 2003 00:27

mi-am luat si eu Dvd la 2 Towers si este nemaipomenit si are si videoclipu lui Emiliana Torini cu Gollum Song. Merita toti $

Demona 19 Sep 2003 15:17

Originally Posted by LadyEowyin:

mi-am luat si eu Dvd la 2 Towers si este nemaipomenit si are si videoclipu lui Emiliana Torini cu Gollum Song. Merita toti $

CE ARE?!?!?! VIDEOCLIPUL LA "GOLLUM'S SONG"?!?! Damn! Some of you are real luck..."lil`punks"!!!

Gaandalf 19 Sep 2003 15:26

Originally Posted by LadyEowyin:

CE ARE?!?!?! VIDEOCLIPUL LA "GOLLUM'S SONG"?!?! Damn! Some of you are real luck..."lil`punks"!!!

Nu e prea cine shtie ce ... doar imagini din film shi o tipa kre canta la un microfon ... ma aashteptam la mai mult k la Enya da' de unde ... shi melodia nu e pana la capat k pe soundtrack!

Demona 19 Sep 2003 15:36

Common' Demi... de ce ai dezvaluit finalu... pe care i' nu l-am citit din a3a carte doar k sa vad filmu'

Eu credeam ca ai citit deja cartzile shi shtii care e faza..no worry eu shi Akasha facem doar mishto. :D Frodo will be just fineeeee!

Demona 19 Sep 2003 15:44

Nu e prea cine shtie ce ... doar imagini din film shi o tipa kre canta la un microfon ... ma aashteptam la mai mult k la Enya da' de unde ... shi melodia nu e pana la capat k pe soundtrack!

..Thx man! M-am linishtit! :D Dar acum ce vroiai sa arate? Pe Gollum cum canta la microfon?! :roll: ;) L-a aratat la MTV cum ii injura pe totzi! :D Gollum RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!! :D

Gaandalf 19 Sep 2003 15:49

Special Extended Edition The Two Towers :

Merry : "Is there any hope Gandalf ? for Frodo and Sam ? There was never any hope ... just a fool's hope ..."

Gandalf : "Sauron fears you Aragorn ... he fears of what you have become..."

Aragorn : "HE has gone too long unchallenged..."

Boromir : "He loves you father! ...Don't trouble me with Faramir i know his uses and they are few!"

TO BE CONCLUDED...

All times are GMT +2. The time now is 03:34.