![]() |
ai reactia asta pentru ca te asteptai la foarte mult :) compara TSN cu restul filmelor carora le-ai dat patru in ultima vreme si ai sa vezi ca fincher e deasupra
|
o fi deasupra, da'nu prea-i de statueta cea mai ravnita....
|
nici nu am spus asta
eu unul in 2011 nu m-as grabi cu premiile, e un an cat se poate de mediocru. Si de obicei in anii astia statuetele ajung la filmul mediocru cu mai multa emotie, adica la The King's speech |
Originally Posted by StefanDo:
|
cred ca vremurile cand un film era incoronat la toate categoriile au cam apus... "the best-ul" nu prea e sinonim cu comercialul.. |
oh, La Belle Noiseuse :x quel tour de force !
http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...&postcount=337
Originally Posted by Windom:
Gimme five, pal :-bd |
|
Și mie inițial nu mi s-a părut că e chiar cel mai bun film al anului, cum se tot intitula, dat pe mine m-a ținut țintuit pe scaun. Ce-i drept că nu ar fi oprit nimeni filmul pentru mine, dar filmul chiar a avut ritm alert și chiar am râs mai mult ca la majoritatea comediilor.
Și ce am observat eu la filmul ăsta că trebuia să fiu foarte atent că altfel pierdeai discuțiile. Pentru scena de la început cu tipa chiar trebuia să fii foarte atent cu toată muzica din preajmă și cu viteza lui Jesse de a vorbi. Și sincer eu unu nu mi-am dat deloc seama că gemenii sunt jucați de același actor. Filmul chiar are destule lucruri care sunt foarte bine făcute, e chiar antrenant și amuzant, dar tot a lipsit ceva. |
Fata de BB? Never. Ala cel putin a fost original.
|
Hai ca nu e chiar atat de rau, fata de alti ani in care nu-ti ajungeau doua maini ca sa numeri toate mediocritatile aparute. TKS mediocru? Blasphemy :P! |
TSN Macar e pragmatic si pe alocuri taios. Also, how can you not like Jesse? :P |
No king speech could beat a movie based on this:
http://www.suplimentuldecultura.ro/i...Fast-food/6433 |
Si cu filmu asta a mai facut facebook-u niste bani si a mai castigat cateva conturi in plus... ca parca nu avea destule:))
|
Nice acting .. mi-a placut ..
|
Un film supraevaluat.
|
N-ar strica niste pareri ceva mai elaborate. Nu e nevoie de eseuri, dar cu siguranta nici sub jumatate de rand nu-i bine.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:28. |