Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "The Social Network" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97367)

StefanDo 10 Feb 2011 08:16

ai reactia asta pentru ca te asteptai la foarte mult :) compara TSN cu restul filmelor carora le-ai dat patru in ultima vreme si ai sa vezi ca fincher e deasupra

rvn 10 Feb 2011 08:23

o fi deasupra, da'nu prea-i de statueta cea mai ravnita....

StefanDo 10 Feb 2011 08:29

nici nu am spus asta
eu unul in 2011 nu m-as grabi cu premiile, e un an cat se poate de mediocru. Si de obicei in anii astia statuetele ajung la filmul mediocru cu mai multa emotie, adica la The King's speech

Windom 10 Feb 2011 08:29

Originally Posted by StefanDo:

ai reactia asta pentru ca te asteptai la foarte mult :) compara TSN cu restul filmelor carora le-ai dat patru in ultima vreme si ai sa vezi ca fincher e deasupra

Intr-o anumita masura probabil ca ai dreptate, mai ales daca luam in considerare faptul ca TSN a venit dupa La Belle Noiseuse, pe care-l vazusem cu o seara inainte. Dupa acea experienta, m-am simtit ca intr-un vid urmarind TSN. Gol.

rvn 10 Feb 2011 08:46

e un an cat se poate de mediocru. Si de obicei in anii astia statuetele ajung la filmul mediocru cu mai multa emotie, adica la The King's speech

poate sunt mediocre din anumite puncte de vedere.astea sunt tendintele si Oscarul trebuie sa tina pasul cu ele...
cred ca vremurile cand un film era incoronat la toate categoriile au cam apus...
"the best-ul" nu prea e sinonim cu comercialul..

Chambord 10 Feb 2011 08:48

oh, La Belle Noiseuse :x quel tour de force !

http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...&postcount=337

Originally Posted by Windom:

L-am vazut aseara. Big disappointment. Ar merita trimis direct la topicul cu dezamagiri. Mi s-a parut un film la fel de sec si insipid precum o stire de pagina 4 din Ziarul Financiar. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred ca e un film regizat de Mr. Fincher, omul care, anterior, cu Zodiac, reusise sa te tine tintuit in scaun pentru doua ore si jumatate propunindu-ti o analiza livresca a unei anchete politienesti. Ca sa nu mai vorbesc de Seven...

Gimme five, pal :-bd

miercuri 10 Feb 2011 19:08

L-am vazut aseara. Big disappointment. Ar merita trimis direct la topicul cu dezamagiri. Mi s-a parut un film la fel de sec si insipid precum o stire de pagina 4 din Ziarul Financiar. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred ca e un film regizat de Mr. Fincher, omul care, anterior, cu Zodiac, reusise sa te tine tintuit in scaun pentru doua ore si jumatate propunindu-ti o analiza livresca a unei anchete politienesti. Ca sa nu mai vorbesc de Seven...
Dar aici ce avem? Un Cruel Intentions pentru intelectuali. Acel nerd adorat de americani, singuratic si neiubit de nimeni, dar, culmea, simpatic si cu cea mai buna bucatzica din campus alaturi.:-O Jesse Eisenberg m-a scos din sarite chiar dinainte de aparitia titlului pe ecran. Si face cam acelasi lucru pe intreg parcursul filmului: turuie din gura de-i sar capacele precum un texan la o licitatie de cornute, triade sforaitoare presarate, ici-colo, cu cite o replica isteata. Zero empatie fata de personaje. Zero dramatism. From time to time, a courtroom scene, but no salt or pepper there. Arunca domnul Fincher un ochi la Insider ori, macar, la Ally McBeal cind mai vrei sa te bagi pe domeniul legal.
Dupa 30 de minute am intrat pe pilot automat, motaind si mustacind la cite o replica spirituala. Cam cu atit ramii dupa vizionare: cu 2-3 vorbe de duh si cu o coloana sonora ok. Daca Fincher va lua Oscarul anul asta, il va primi la fel cum la primit Scorsese - un al fel de mercy fuck. Overrated? Putin spus. Daca nu era vorba de Fincher ori Facebook, filmul asta intra direct pe dvd.

4/10

Eu cred ca uiti care a fost ultimul film al lui Fincher inainte de asta. TSN e clar un pas inainte. :P

sergiuseling 10 Feb 2011 19:29

Și mie inițial nu mi s-a părut că e chiar cel mai bun film al anului, cum se tot intitula, dat pe mine m-a ținut țintuit pe scaun. Ce-i drept că nu ar fi oprit nimeni filmul pentru mine, dar filmul chiar a avut ritm alert și chiar am râs mai mult ca la majoritatea comediilor.

Și ce am observat eu la filmul ăsta că trebuia să fiu foarte atent că altfel pierdeai discuțiile. Pentru scena de la început cu tipa chiar trebuia să fii foarte atent cu toată muzica din preajmă și cu viteza lui Jesse de a vorbi. Și sincer eu unu nu mi-am dat deloc seama că gemenii sunt jucați de același actor. Filmul chiar are destule lucruri care sunt foarte bine făcute, e chiar antrenant și amuzant, dar tot a lipsit ceva.

Windom 10 Feb 2011 19:30

Fata de BB? Never. Ala cel putin a fost original.

buticut 10 Feb 2011 19:55

nici nu am spus asta
eu unul in 2011 nu m-as grabi cu premiile, e un an cat se poate de mediocru. Si de obicei in anii astia statuetele ajung la filmul mediocru cu mai multa emotie, adica la The King's speech

Hai ca nu e chiar atat de rau, fata de alti ani in care nu-ti ajungeau doua maini ca sa numeri toate mediocritatile aparute.
TKS mediocru? Blasphemy :P!

miercuri 10 Feb 2011 21:57

Fata de BB? Never. Ala cel putin a fost original.

Oh common, ala e chintesenta a tot ceea ce inseamna overlong, pointless movie :P
TSN Macar e pragmatic si pe alocuri taios. Also, how can you not like Jesse? :P

Chambord 24 Feb 2011 14:05

No king speech could beat a movie based on this:

http://www.suplimentuldecultura.ro/i...Fast-food/6433

Claudio06 25 Feb 2011 15:44

Si cu filmu asta a mai facut facebook-u niste bani si a mai castigat cateva conturi in plus... ca parca nu avea destule:))

FlorinMovieFreak 21 Mar 2011 20:03

Nice acting .. mi-a placut ..

Gebeleizis 20 Apr 2011 15:39

Un film supraevaluat.

Liviu- 20 Apr 2011 15:51

N-ar strica niste pareri ceva mai elaborate. Nu e nevoie de eseuri, dar cu siguranta nici sub jumatate de rand nu-i bine.

All times are GMT +2. The time now is 18:28.