![]() |
vave - bw sau sepia sau color in functie de ce sentiment/stare iti da poza respectiva. bw de obicei accentueaza o stare, sepia iti lasa un sentiment de incertitudine sau ireal, color - the sky is the limit.
marius_em - vad ca-ti plac copiii :) ![]() |
![]() Vecinu meu frizeru', daca afla ca am pus poza cu el pe net nu ma mai tunde o luna :)) P.S. trebuie sa bea cate un paharel inainte de treaba ca daca nu ii tremura mana :D |
Eu folosesc sepia/BW in special atunci cand forma depaseste ca importanta culoarea, in cadru. In schimb ma joc destul de mult cu negativul. In multe cazuri acesta spune o gramada despre esenta "obiectului" pozei :D
LE Ca tot pistona Stefan pe Paltinis, o sa caut si eu ceva din ce am prins in zona :) @chix0r: oo, ultima oara cand am fost acolo eram mic, desi zona e foarte aproape, si am trecut prin Neamt de n ori :( u moldo ? :) |
ni Paltinis de-acu fo 2 ani
![]() Warfare |
Alpii. :P
![]() Cred că o să încerc şi eu să mă joc cu negativele, pare interesant. :) |
![]() |
Ce baiat evlavios era marius_em asta, pacat ca i-a trecut !
@v: ce misto sunt |
Mai eu ceva poze asemanatoare am pe undeva... O baba calcata de un autobuz parca.:-? Tre sa le caut.
|
Uite inca un subiect de topic separat intr-o posibila sectiune foto de sine statatoare. :P
|
|
Super cromatica lui Chambord in ambele, si copacul lui Stefan - datorita unghiului mai ales.
Pusesem si eu ceva dar am retras-o deocamdata ca era prea mare. |
Now we're talking...
![]() ... si ca sa inlatur si probabilitatea infinitezimala a aparitiei unui confuzii - becul e o reflexie. Edit: 'Tu-i mortii ma-sii, tot mare e! O s-o las asa, scuze! |
Originally Posted by Federico:
|
![]() |
Originally Posted by vave:
Doar nu m-am apucat sa fotografiez fotografii... :| |
Originally Posted by vave:
|
prima oara am crezut ca e lumanare si mi se paruse super ideea :-O
|
1) Nu stiu, a fost ceva intuitiv.
2) Cam da. :-* |
Chiar mă interesează domeniul şi de asta pun întrebări ce par aiurea. :-? Dar răspunsul chiar mă ajută. Oricum nu a fost cu intenţie jignirea.
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |