![]() |
Nu ma refeream atat la finalul propriu zis cat la ideea care rezulta din el(omul care se crede sanatos si traieste printre nebuni ajunge sa realizeze ca el insusi e nebun) ca fiind un element central al filmului.M-am exprimat eu gresit.
|
Originally Posted by dooma:
Tocmai asta a fost problema acestui Shutter Island: finalul previzibil.
Am mai vazut la cativa si nu inteleg de ce nu spuneti simplu "jocul" sau "jocul actoricesc" (daca vreti sa detaliati)... Crede-ma, deobicei fac recenzii in limba engleza , dar daca vreau sa le fac in limba materna nu o sa stau sa imprumut termeni inutili.
Jucariile vorbitoare au influentat pozitiv animatiile in anii '90... Sa nu mai vorbim de milioanele de copii/tineri/adolescenti/adulti care au fost impresionati de povestea acestor simple jucarii. Filmul ala cu rechini este unul din cele mai terifiante si atmosferice filme facute vreodata. Die Hard este printre cele mai bune filme de actiune realizate pana in prezent, discutabil ca fiind cel mai bun. Shutter Island unde se incadreaza ? |
cu siguranta nu in anii '90. si cu siguranta nu duce lipsa de atmosfera, sau de fiori. si cu siguranta nu-si atrage admiratia prin gloante descarcate fara vreun ideal suprem.
cat despre engleza, deformatie profesionala. am sa incerc sa nu mai folosesc termeni straini. peace ! |
Peace ? :)) Te contrazici singur , ai spus ca nu vei mai folosi termeni straini !
|
A spus ca o sa incerce>:)
|
era pus ironic, dragi colegi.
hai sa ne ne intoarcem la shutter island, fara off-topic. aaaa, scuze, fara afara-din-subiect :D |
All times are GMT +2. The time now is 04:23. |