Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Ultimul horror vazut (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96227)

bogdan0125 14 Mar 2010 19:08

Nu prea ma uit la filme horror. Ultimul pe care l-am vazut este Zombiland dar ala a fost mai mult comedie decat horror. Nu m-a speriat deloc.

quills 21 Mar 2010 07:50

Teeth (2007) - e un film horror doar din punctul de vedere al barbatilor, :D .

EgOisM 21 Mar 2010 10:56

Originally Posted by quills:

Nu cred ca se poate numi horror..dar ma rog..e o porcarie de film:)

Cinemania 21 Mar 2010 13:38

M-ai pierdut aici. :-?

EgOisM 21 Mar 2010 14:10

Originally Posted by Cinemania:

M-ai pierdut aici. :-?

Cred ca se referea la faptul ca in subiectul filmului tipa avea un fel de dinti in vagin:))

Windom 21 Mar 2010 14:45

Originally Posted by EgOisM:

Nu sint de acord cu afirmatia ca e o porcarie. Nu prea e horror, intr-adevar, e o satira, asemanatoare unor episoade din Masters of Horror.

EgOisM 21 Mar 2010 14:59

Originally Posted by Windom:

Originally Posted by EgOisM:

Nu sint de acord cu afirmatia ca e o porcarie. Nu prea e horror, intr-adevar, e o satira, asemanatoare unor episoade din Masters of Horror.

Nu pot compara filmul asta cu episoadele din Maters of Horror,oricat as incerca...nu mi-a placut mie...

SoricicaMov 21 Mar 2010 17:40

"Three things are insatiable: the desert, the grave, and a woman's vulva"

Mie gagica asta din Teeth mi-a placut la nebunie, zau de nu as face din ea a female super-hero, nu ca as fi eu un spirit vindicativ la adresa masculilor, dar unii ar merita sa fie bagati putin in sperieti de ideea de a fi molfaiti intr-un mod cu totul aparte, cred ca ar reeduca sexual generatii intregi de barbati :)) (si eu acum ca vrabia ce viseaza ca vrabioiul sa aiba si malai mult, sa fie si penos si sa nu ciripeasca pe la alte cuiburi, mituri tata! ca si asta cu vagina dentata!)

omudindulap 21 Mar 2010 20:57

Vreau si eu un horror bun, de preferat din anii 2000. Am cumparat Crazies si Ils, dar inca nu am avut dispozitia necesara. Someone, pls.
Fara Drag me to hell si alte porcarii.
Si daca e cu sange, cu atat mai bine. Muuult sange..>:)

shadowofnight 21 Mar 2010 21:41

The Final (2010) - Asta e unul din cele mai sadice filme pe care le-am vazut:)):)).
Cat de tare a fost!!! Exact pe gustul meu, daca mai stiti filme asemanatoare, graiti. :D:D
Nota mea: 8.5.

omudindulap 22 Mar 2010 00:34

Ils, 2006, cred.
O pierdere de timp. Actiunea filmului are loc in Romanica, la Snagov. Niste frantuji sunt atacati in propria casa de niste aurolaci autohtoni. Pe tot parcursul filmului asistam la un joc de-a prinde-ma, daca poti, timp in care agresorii nu stiu daca se intalnesc de 2 ori pe parcursul filmului cu victimele. Nu tu tensiune, nu tu sange. Ma asteptam la mai mult de la francezi.:(

omudindulap 23 Mar 2010 00:47

The Collector.

Fucking great.>:) Multam Windom.

Medicate 23 Mar 2010 16:45

The collector ... cel cu Samuel Jackson ?

Medicate 23 Mar 2010 16:47

Revin :de fapt era The bone collector si il avea ca protagonist pe Denzel W.

quills 23 Mar 2010 16:58

Originally Posted by SoricicaMov:

Mie gagica asta din Teeth mi-a placut la nebunie!

si mie, :"> ...de fapt, filmul asta mi-a starnit niste pofte....ceva de groaza, :)) .

omudindulap 23 Mar 2010 19:10

Originally Posted by Medicate:

http://www.imdb.com/title/tt0844479/

vlad4s 23 Mar 2010 19:43

vampiri - alte idei nu au:D

Imaginati - va o lume in care aproape toata lumea e vampir cu exceptia catorva norocosi supravietuitori de negasit.
Daca vampirii nu mai gasesc oameni e o problema:nu mai au sange si dak nu mai beau sange exista efcete secundare ca de exemplu:se transform intr - un fel de liliac cu inaltimea omului carora nu le pasa pe cine o sa omoare,ei doar vroiau sange.
Inafara de problema asta, vampirii au inceput sa se bata pe sange si totul este in mainile lui Edward(Hawke).Cum asa?El este un hematolog si lucra la o "potiune" care sa inlocuiasca sangele.In drum spre casa da de cativa supravietuitori pe care ii ajuta sa scape de politie.(am uitat sa va spun ca aceasta lume a vampirilor,ei fac absolut ce faceam si noi:exista cafenele restaurante cersetori...tot).
Edward avea o parte mai omeneasca si refuza sa bea sange uman si avea probleme de familie cu fratisu.
Pana la urma se imprieteneste cu supravietuitorii printre care un ex - vampir acum om.Afland asta, doctorul a inceput sa lucreze la un leac care sa il raspandeasca peste tot.
La finalul filmului se intampla o mica lovitura cu sange tratat,dar nu a mers prea bine.
Astept sequelul deoarece a fost un film bun si sper sa fie si mai bun sequelul.
:D

Medicate 23 Mar 2010 23:03

Originally Posted by omudindulap:

Originally Posted by Medicate:

http://www.imdb.com/title/tt0844479/

Am vazut despre ce e vorba si ma gandesc serios sa-l vizionez intr-un timp cat mai scurt !
Merci pentru sugestie !

omudindulap 24 Mar 2010 22:00

Calvaire

Nu la fel de bun ca Haute tensions sau Frontieres, dar decent, worth a try.

copila_satanista 25 Mar 2010 09:02

Saint Ange (2004) ...a avut pe ici pe colo cateva chestii, dar slabutz

All times are GMT +2. The time now is 18:39.