Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Poze cu desene facute de voi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96158)

Rapture 15 Jan 2011 23:21

Sunt bune, chiar imi plac. :D =D>

uffy 15 Jan 2011 23:37

mersi. si al tau e foarte reusit ;)

dragonfly_drk 20 Mar 2011 13:59

hellooo... cam bate vantul pe aici pe la creatii... cam nasol. da nu-i bai ca vine eu cu ceva bomba... :))
so, am o rugaminte. azi am facut prima mea pictura... PRIMAAAA :X:X:X si nah, as vrea daca se poate cateva critici. faza e ca am mai intrebat inca vreo trei persoane de tablou. mi-au spus ca e super insa eu am o alta parere... si ma gandeam sa intreb lumea care stie... adica voi, dragii artisti de pe Cinemagia. asa ca, simtiti-va liberi sa "injurati" constructiv. in final, asta astept. ;)

FreakDoll 20 Mar 2011 15:05

Wow, e chiar misto!!=D>

Rapture 20 Mar 2011 15:39

Eu zic ca e foarte buna avand in vedere ca e prima pictura. Imi place ca ai contrast complementar, eu zic sa o continui si sa ne o arati mai tarziu pentru a observa eventualele viitoare greseli, deocamdata e buna, bravo!

Ah, un lucru: era mai bine daca amestecai culorile si pe obiecte, daca volumul lor nu era dat de degradarea culorii, ci de amestecarea ei (pe obiectul oranj puteai baga albastru pentru a face umbrele, in functie de adancimea lor iar pe obiectul albastru puteai baga oranj pentru a ierarhiza partile luminate).

marllenn 20 Mar 2011 18:52

Sunt super pozele imi plac. Oare are rost s pun si eu :-S nu am talent ca voi dar incerc sa pun poate nu rade nimeni

dragonfly_drk 20 Mar 2011 22:16

multumesc pentru critici si pentur sustinere, oameni buni

@Rapture... da, am incercat si faza pe care ai zis-o tu.. in fond asa scria in cartea respectiva. insa, nu mi-a placut cum a iesit asa ca am sters. si acum ca vad ca esti a doua persoana care imi spune asta... poate ca era mai bine asa. din pacate, nu mai pot sa fac modificari pe pictura respectiva... cineva mi-a cumparat-o asa... cu bune si cu rele... am noroc, ha? :))

@marllenn... wooow, that is so nice... chiar imi place. :)

Rapture 20 Mar 2011 22:31

Cum, deja? Chiar ca ai noroc!! :))

^^ dragut :D.

Hmmm, o plansa in lucru, mai am cateva lucruri de adaugat si de retusat:

Horsepower

Din pacate, calul nu mi-a iesit cum vroiam eu. Am folosit bait (pentru prima oara), si nestiind ca baitul e reversibil, am avut batai mari de cap in a-i reda anatomia corecta....n-am reusit in totalitate.

dragonfly_drk 20 Mar 2011 22:35

da, poi ce sa fac... tipul are o slabiciune... da nu stiu daca pentru desenele mele sau pentru mine... ramane de vazut. =))
anyway... wooow, cata profunzime in pictura ta... :">

marllenn 26 Mar 2011 13:26

marllenn 26 Mar 2011 13:29

FreakDoll 26 Mar 2011 15:45

Cat de dulce e asta!!!:x

Rapture 26 Mar 2011 19:43

Vreau si eu sa vad ! :(

marllenn 26 Mar 2011 19:57

dragonfly_drk 13 Apr 2011 14:22

chiar daca e editorial, o pun aici, ca in fond e cu desene... :))
(si sunt facute de mine >:) )

expozitie online cu vanzare

ok, sper sa nu imi dati in cap ca imi fac reclama pe aici, dar am gasit o buna modalitate sa va impartasesc desenele mele... :)

Cristina_ 13 Apr 2011 14:27

Originally Posted by dragonfly_drk:

chiar daca e editorial, o pun aici, ca in fond e cu desene... :))
(si sunt facute de mine >:) )

expozitie online cu vanzare

ok, sper sa nu imi dati in cap ca imi fac reclama pe aici, dar am gasit o buna modalitate sa va impartasesc desenele mele... :)

Felicitari! Esti talentata.Si tu esti din Cluj Napoca?

dragonfly_drk 13 Apr 2011 14:31

dap... de ce? ma gandeam intr-o zi sa va adun pe toti de pe aici de prin Ardeal si sa mergem la un film... da mi groaza de organizare... :))

Cristina_ 13 Apr 2011 17:11

Originally Posted by dragonfly_drk:

dap... de ce? ma gandeam intr-o zi sa va adun pe toti de pe aici de prin Ardeal si sa mergem la un film... da mi groaza de organizare... :))

Le spui ca primesc o punga de popcorn gratis la film sa vezi cum isi fac timp toti si vin!:))

Rapture 13 Apr 2011 18:01

Te felicit pentru initiativa, libeluloo! :)

Luna Padurii

Pe asta l-am facut ieri...va rog sa scuzati calitatea/unghiul din care e facuta poza, am facut-o in graba.

dragonfly_drk 13 Apr 2011 22:21

Rapture, pentru scris ai folosit un sablon sau ai desenat cu mana libera?
si mai am o intrebare... faptul ca s-a scurs culoarea face parte din peisaj?

in rest, facand abstractie de mesaj, gura aceea imi aduce aminte de "Tipatul" lui Edvard Munch... si asta e de bine... :)

All times are GMT +2. The time now is 15:42.