![]() |
Sunt bune, chiar imi plac. :D =D>
|
mersi. si al tau e foarte reusit ;)
|
hellooo... cam bate vantul pe aici pe la creatii... cam nasol. da nu-i bai ca vine eu cu ceva bomba... :))
so, am o rugaminte. azi am facut prima mea pictura... PRIMAAAA :X:X:X si nah, as vrea daca se poate cateva critici. faza e ca am mai intrebat inca vreo trei persoane de tablou. mi-au spus ca e super insa eu am o alta parere... si ma gandeam sa intreb lumea care stie... adica voi, dragii artisti de pe Cinemagia. asa ca, simtiti-va liberi sa "injurati" constructiv. in final, asta astept. ;) ![]() |
Wow, e chiar misto!!=D>
|
Eu zic ca e foarte buna avand in vedere ca e prima pictura. Imi place ca ai contrast complementar, eu zic sa o continui si sa ne o arati mai tarziu pentru a observa eventualele viitoare greseli, deocamdata e buna, bravo!
Ah, un lucru: era mai bine daca amestecai culorile si pe obiecte, daca volumul lor nu era dat de degradarea culorii, ci de amestecarea ei (pe obiectul oranj puteai baga albastru pentru a face umbrele, in functie de adancimea lor iar pe obiectul albastru puteai baga oranj pentru a ierarhiza partile luminate). |
Sunt super pozele imi plac. Oare are rost s pun si eu :-S nu am talent ca voi dar incerc sa pun poate nu rade nimeni
![]() |
multumesc pentru critici si pentur sustinere, oameni buni
@Rapture... da, am incercat si faza pe care ai zis-o tu.. in fond asa scria in cartea respectiva. insa, nu mi-a placut cum a iesit asa ca am sters. si acum ca vad ca esti a doua persoana care imi spune asta... poate ca era mai bine asa. din pacate, nu mai pot sa fac modificari pe pictura respectiva... cineva mi-a cumparat-o asa... cu bune si cu rele... am noroc, ha? :)) @marllenn... wooow, that is so nice... chiar imi place. :) |
Cum, deja? Chiar ca ai noroc!! :))
^^ dragut :D. Hmmm, o plansa in lucru, mai am cateva lucruri de adaugat si de retusat: Horsepower Din pacate, calul nu mi-a iesit cum vroiam eu. Am folosit bait (pentru prima oara), si nestiind ca baitul e reversibil, am avut batai mari de cap in a-i reda anatomia corecta....n-am reusit in totalitate. |
da, poi ce sa fac... tipul are o slabiciune... da nu stiu daca pentru desenele mele sau pentru mine... ramane de vazut. =))
anyway... wooow, cata profunzime in pictura ta... :"> |
![]() |
![]() |
Cat de dulce e asta!!!:x
|
Vreau si eu sa vad ! :(
|
![]() |
chiar daca e editorial, o pun aici, ca in fond e cu desene... :))
(si sunt facute de mine >:) ) expozitie online cu vanzare ok, sper sa nu imi dati in cap ca imi fac reclama pe aici, dar am gasit o buna modalitate sa va impartasesc desenele mele... :) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Felicitari! Esti talentata.Si tu esti din Cluj Napoca? |
dap... de ce? ma gandeam intr-o zi sa va adun pe toti de pe aici de prin Ardeal si sa mergem la un film... da mi groaza de organizare... :))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Le spui ca primesc o punga de popcorn gratis la film sa vezi cum isi fac timp toti si vin!:)) |
Te felicit pentru initiativa, libeluloo! :)
Luna Padurii Pe asta l-am facut ieri...va rog sa scuzati calitatea/unghiul din care e facuta poza, am facut-o in graba. |
Rapture, pentru scris ai folosit un sablon sau ai desenat cu mana libera?
si mai am o intrebare... faptul ca s-a scurs culoarea face parte din peisaj? in rest, facand abstractie de mesaj, gura aceea imi aduce aminte de "Tipatul" lui Edvard Munch... si asta e de bine... :) |
All times are GMT +2. The time now is 06:00. |