![]() |
hai sa-ti zic ceva... nadal nu e tenismen de un an,doi...l-a batut pe federer la Roland Garros de cate ori l-a prins..
|
Bine, dar expresii de genul urasc poponarii precum "rafaelo". nu-si au rostul aici, pe topicul sportului alb.
|
Si daca l-a batut pe Federer ce ? Doar pentru motivul asta sa-ti placa un asemenea specimen ?
M-am saturat sa tot ajunga Nadal in finale punand presiune pe arbitri si facand precum o maimuta dupa fiecare decizie ce este luata impotriva lui. |
Originally Posted by omudindulap:
|
Nu tu erai destinatarul mesajului.
Mda, Federer a fost mai bun azi. Pacat ca meciurile astea nu tin decat 3 seturi. |
Oricum a fost un meci strans. Eu eram de partea lui Nadal, dar nu a fost sa fie. Maybe next time. |
Originally Posted by andreiu7z:
Ce meci strans? Federer a controlat jocul cap-coada. Reverul cu o singura mana a fost minunat, absolut minunat. |
Bine spus, cap si coada, pt ca trunchiul a fost al lui Nadal, totusi. Tinand cont de meciurile celor doi din timpul turneului si de celelalte circumstante, rezultatul era previzibil.
Oricum, anul a fost al lui Nadal. Felicitari ambilor jucatori. |
Si al doilea set a fost determinat de loviturile lui Federer, nu ale lui Nadal.
Elvetianul a scazut ritmul, nu a mai venit la fileu. Nu a mai fost concentrat. De cele mai multe ori nereusind primul serviciu. A jucat la relanti. |
Pentru prima oara, sunt de acord cu danone.Cum adica a fost un meci strans??Buna asta!!:))
A jucat absolut superb Federer.Nici nu se poate compara talentul celor doi. Chiar nu'si gaseste Nadal o pereche de chiloti care sa nu'i intre in fund?Este ingrozitor de stresant acest gest pe care'l vedem o data la 40 de secunde. Go Fede, go Fede, go Fede!!
Eram convinsa ca sustinatorii lui Nadal vor gasi scuze de genul asta :)) |
nu-i intra in cur nicio pereche de chiloti,doar ca asa i-a ramas ticul :)
Oricum Nadal are tot viitorul in fata si poate sa-l depaseasca pe Federer..my opinion |
La U.S. Open Nadal a castigat , dar a avut un parcurs foarte usor, fata de Djokovic care s-a chinuit de la inceput pana la sfarsit. Atunci nimeni nu a zis nimic de genu' : "Ce parcurs usor a avut Nadal!" , dar cum ia bataie ( Doamne, cat ma bucur !!! ) se gasesc scuze de acest gen.
Lame ! |
Orice este posibil.Oricum, eu n'am afirmat niciodata ca Nadal n'ar fi un jucator talentat si toate cele.Doar ca, in opinia mea, e mult mai bun Federer.
|
dupa acest turneu am ramas cu o singura imagine in minte: nadal jucand cu imensa reclama Fedex in spate :D slabuta finala, se putea mult mai mult. federer e mai domn si mai elegant, nadal e mai agresiv si mai repezit. sunt doua stiluri diferite, doi jucatori mari...
|
Cate mingi a castigat Nadal pe puterile lui si cate a castigat din greselile lui Federer? A fost slab rau Nadal.
|
Pana si la ora acesta R. Nadal este lider in topul ATP. Mai mult decat atat in confruntari directe Nadal il conduce Roger cu 14 la 8/meciuri.
Iar cand am zis ca a fost un meci strans m-am referit la faptul ca R. Federer nu a reusit sa castige detasat la seturi. (6:3, 3:6, 6:1). In ceea ce priveste ticul lui Rafa de a se freca in c**, nu cred ca are vreo relevanta atata timp cat se joaca un meci de calitate. Asta ar trebui apreciat. Anyway, Nadal are o cariera stralucitoare in fata. |
|
R. Nadal și C. Wozniacki au fost desemnați jucătorii anului 2010.
http://www.onlinesport.ro/stiri/teni...ziunea-itf.htm |
A inceput AUSTRALIAN OPEN :D
Suntem deja in turul 2. Hanescu e out inca din primul, fiind eliminat de Fish, asta dupa ce a condus cu 2-0 la seturi. Vestea buna e ca avem o fata in turul 3, Monica Niculescu. Cea mai buna performanta a ei intr-un Grand Slam. Federer tocmai ce se califica in turul 3, dupa un meci extraordinar cu francezul Simon. Federer a castigat primele 2 seturi (6-2, 6-3), Simon pe urmatoarele 2 (6-4, 6-4), urmand ca in setul decisiv Fede sa castige cu 6-3. |
Asta e o veste buna, uitasem de Australian Open. Pt cei "nefericiti" care nu au tv ( ca mine ) pe unde se pot vedea meciurile?
|
All times are GMT +2. The time now is 02:01. |