![]() |
Eu sunt dependent de planuri nerealizate si vise iluzorii. :))
|
Eu sunt dependent de pizda.
|
Nu sunt deloc genul satir ;)
|
Originally Posted by Judex:
eh.. eu unul am enumerat`o sub alta denumire ^^ :)) .. tu esti mai direct asa :P |
Eu sunt dependent de mai multe chestii cum ar fi:sunt dependent de basket,de jocuri video(xbxo 360),de sucuri,de muzica rock,death metal,heavy metal(sunt rocker,dar mai ascult si pitbull,sean paul,lady gaga etc.Si mai imi place mult sa joc bowling si multe alte chestii.
P.S Sunt dependent de adrenalina!Ador sa fac nebunii!:D |
Fucking teenagers.
|
Originally Posted by vlad4s:
|
Originally Posted by marius_em:
What's wrong with 'em ? (facand abstractie de postul lui vlad ) On: Io mi-s dependenta de persoane care au materie cenusie intr-o cantitate respectabila . Nu de alta, dar dau tot mai rar de astfel de persoane, iar cand dau, dau ghini de ele :"> . |
Originally Posted by Rapture:
Nimic. I'm addicted to fucking teenagers. |
Off-topic de nevoie: Lăsaţi, măi, copilul în pace, şi noi am fost ca el, şi nu tuturor ne-a trecut! ;)
On-topic: mi-s dependentă de glume şi miştouri, da'nu d'ălea tembele! :P :P Chiar aşa, ce glumiţe tembele vi s-au/ sau aţi făcut azi?! :-? |
Io numa' glume tembele stiu sa fac.
|
Io când am avut Net-ul moca pe mobil făcusem o pasiune pentru podcast-urile despre şi cu muzicaă clasică şi pentru cele pe diverse teme ştiinţifice. ;) Acum mi se pare mult mai reconfortant să ascult zgomotul naturii, să contemplu sau să citesc, dacă fac drumuri lungi, cu maşina.
|
Sunt dependent de știri.Nu mă simt om,dacă nu mă uit cîteva ore bune pe zi la știri:TVR,Euronews,CNN,BBC,Vesti,ITV etc.
|
Cred k sunt dependenta de masini sport si motociclete supersport am colectii de masinute:)):))
|
judex ce direct ai fost =)))))))!
|
Sunt dependent de internet!!!
|
cafea, tigari, carti :D
|
vinuri, vinuri, vinuri... filme, filme, filme... carti, carti, carti...
|
vin, tigara, tigara, tigara, vin... film... forumul Cinemagia :X
|
nu-i bun deloc tandemul vin-tigara...:( pentru vin!
|
All times are GMT +2. The time now is 01:00. |