![]() |
Cu un prim-ministru PDL-ist, intrebarea e: va fi un echilibru - cu un presedinte PNL-ist, sau PSD-ist ori mana stanga (sau aia din mijloc daca ne referim la pdl :D) va da peste mana dreapta, adica isi vor pune bete in roate unul altuia pana ce praful se va alege din tara asta?
|
Pai de obicei cam asta fac parlamentarii nostri.Isi dau suturi in cur unul altuia.Ii doare fix in pula despre tara asta.
|
Originally Posted by Gloria:
Zi ca esti cu Base si gata! :P |
|
|
Pai e acelasi. :))
|
Gata.
Azi la Lujerului se dädeau umbrele portocalii cu PDL. Mi-am luat si eu una, cä chiar aveam nevoie. Deci m-am linistit. Votez cu Bäse. Gata. |
Base e-n... necaz rau de tot! :D
|
Eu cred ca o sa votez Crin Antonescu :D
|
Sä nu-mi spui cä ti-a dat si el umbrelä, cä nu stiu ce fac! :-O X(
|
Nu mi-a dat nimic, chiar cred ca el va face schimbarea aia de care are nevoie atat de mult Romania ... :) , sper doar sa nu ma insel, cum am facut-o si acum 4 ani !
|
Atunci, nu se pune.
Cum adicä, färä umbrelä? CE-I AIA, sä nu-ti dea umbrelä?!? CE SCHIMBAREA PULII VA FACE, CU NEMA UMBRELA?!?!?!?!? Toate ca toatele, da' pânä la umbrelä. Nntz. Nu se pune. |
Whatever ^#(^
|
Eu ii las sa se voteze singuri!:( (:|
|
Originally Posted by Gospin:
Prea multe sperante. Nici unul din cei 4 candidati principali nu e in stare sa o faca din diferite motive, cel mai important fiind faptul ca nu se lasa intre ei, politicienii. |
Originally Posted by Liviu-:
Acum sunt foarte nedumerit in privinta votului, om vedea ce-o iesi :D. |
claudiu-daniel
Am facut si eu testul si mia iesit pe primul loc KELEMER pe doi CRIN ANTONESCU iar pe trei OPRESCU si cu toate astea voi vota cu CRIN ANTONESCU fara ezitare.
|
|
Wow, mi-a iesit Bäse! :D
...Care mi-a dat umbrelä! |
La mine a iesit Oprescu.
Dar ma mira faptul ca daca selectez pe domenii nu e nici un candidat care sa indeplineasca cel putin doua din cele 5 domenii prezentate..... Deci e clara: nu ma duc la vot fiindca ne trebuiesc cel putin 5 presedinti nu unul singur(nu face fata singur de aceea nu merg treburile in romania).:-? |
All times are GMT +2. The time now is 21:14. |