![]() |
Originally Posted by Deleted:
E greu, e mult - dar si accesibil... si meritä! Cultura cinematograficä nu se "încearcä" - SE FACE! Hai, la-nvätat/vizionat cu tine - si, pentru orice detalii punctuale, we are here for you! Apropo - te-ar interesa asa ceva...? http://www.homemade.ro/blog/?p=243#more-243 |
|
Originally Posted by Judex:
N-am facut mishto. Repet: a fost sincer. Da-mi si tu o sansa sa te conving ca ceea ce pun aici E ADEVARAT. Uita inceputul, te rog. A fost altceva. |
Originally Posted by Pitbull:
Sigur ca vreau sa invat! asta incerc tot timpul. Altfel de ce-as fi venit aici? Pentru partea a doua ... multumesc mult de invitatie - am sa ma gandesc bine :) inainte sa raspund. M-am gandit. Am ales. Ma inscriu. |
|
Raspund mai pe seara, cand ajung acasa. Trebuie sa verific in manual. Eu l-am utilizat doar pe "automat", self-adjusted. |
|
Nu stiu. Ar fi util un thread nou? poate ca ar dori si altii sa invete - eu m-am apucat din mers, am promis cuiva ca fac poze in calatorie ... asa a inceput. Acolo, nu aveam pe cine sa intreb. Pe urma ... stii cum e. :) De asta ar trebui sa incep cu elementarul. Step by step. Sigur ca am sa citesc si eu, o sa iau din nou instructiunile la mana. |
Da, un split ar fi util.
|
si chiar nu e necesar sa va citati ditamai carnatul de mesaje ;)
|
peccavit!
na c-am sters !
fiin'ca inteleg ca tu esti cu Marea Bannare :D nu te citez |
@lili
N-am fost la Laguna Albastra, am fost doar in croaziera pe vasul cu fund de sticla, dar n-a fost cine stie ce. :( Cele mai multe locuri le-am vizitat in excursiile facuta pe cont propriu cu scuterul. Am urcat pe Pantokrator pana in varf. |
Eu am fost la 10 ani in Turcia , dar tot ce imi aduc aminte e ca am fost in Pamukkale Canakkale . In Pamukkale a fost foarte frumos , aveam o priveliste ca in Grand Canion . Acolo mi-am pierdut un dinte , ma rog pierdut e putin spus :) am tras eu de el ca mama vroia sa ma puna sa mananc si mie nu-mi placea mancarea lor , ca am mancat kebab si mi s-a facut rau .
Am facut baie in Marea Egee plina de crabi .:) Am fost in Germania , foarte frumos acolo . In Amsterdam mi-a placut cel mai mult . O tara libera , unde se fumeaza tot ce vrei , fara sa vina politia .Acolo poti sa umbli si gol ca nimeni nu-ti zice nimic. Am fost la Red Light District cu parintii mei si evident , numai gagici , teatre erotice unde oamenii se duceau mai ceva ca la painea calda. Multe sex - shop-uri si Coffee Shop-uri . Oamenii sunt de treaba , am stat la un hotel care e si in Bucuresti , NH Hotel's :) . Am luat de acolo o pernuta foarte mica [ din hotel ] . Mancarea destul de buna . Si in Austria cand am fost , am stat la un hotel de la periferia orasului , de o stea , cand am zis " Ce cautam in vagauna asta " , numai vagauna nu era. La o stea , la noi , ai sta printre gandaci , acolo era un apartament , cu 3 camere , mari ! Totul mobilat , utilat cu tot ce vroiai tu :) . Am ramas masca ! |
Originally Posted by corinka:
Eu am ratat muntele pentru ca am ales Waterpark-ul in schimb pentru ultima zi ! Laguna Albastra a meritat ca si croaziera pentru ca ne-a lasat 2 ore sa ne balacim si sa ne plimbam pe plaja de acolo... Si croaziera in insulele Paxi si Antipaxi a meritat doar ca e foarte obositoare :( ... Si am avut ocazia in Marele tur al insulei sa vad si distileria unde se prepara bautura din fructul lor traditional: Kumquat. Mi-a placut si Paleokastritsa desi la Pelekas am ramas cu gura cascata... nici in Italia nu am vazut nisip asa fin :D ... Parca mi-a fost ciuda nitel pentru ca eu am ales partea linistita a insulei unde trebuia neaparat sa intri cu picioarele acoperite in mare din cauza numarului impresionant de arici :( ! Noroc cu piscina de la hotel... |
Eu am fost anul trecut in septembrie in Portugalia . Fix in Portugalia . A fost foarte bine , am stat la un hotel ok , doar ca auzeam noaptea picaturile de la o teava si nu puteam sa dorm !
Din punct de vedere al locatiilor pe care le-am vizitat ? 10 , merita sa mergi . Am fost chiar si la statuia care o au si Brazilienii [ Christo Rei ] . Am vizitat orasul sfant Fatima si evident niste muzee cu figuri de ceara reprezentand viata lui Christos . |
Scoica aia uriasa e de la muzeul manastirii din Paleokastritza? Am pozat-o si eu. Tu in ce statiune ai stat? Eu am fost la Ipsos.
|
Exact de acolo e :) ! Am pozat-o cand am fost in marele tur al insulei ;). Am stat in statiunea Agios Ioannis ! E foarte linistita...
|
Si sora mea a fost in Corfu . . :) frumoase poze
|
Originally Posted by Mikala:
Pozele nu reflecta pe deplin frumusetea insulei... Dupa un sejur acolo, chiar te intorci cu "bateriile incarcate" :D ! |
All times are GMT +2. The time now is 02:52. |