Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Psihologia userilor Cinemagia :D (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95672)

hellsteed 13 Jun 2009 19:52

uite, asta este intr-adevar o postare cu o descriere "psihologica" aleatorie in raport cu celelalte descrieri.

illotempore2002 13 Jun 2009 19:54

@buticut

e genul popular. putina lume o antipatizeaza. si nici ea nu are antipatii fata de altii. uneori mai face cate o coalitie cu cineva, in baza afinitatilor.
usor obsesiva si fixista dar daca e sa dam conotatie pozitiva acestei fixatii, e genul care aprofundeaza. nu trateaza mai nimic cu superficialitate. are cele mai mari note din clasa si totusi putini o numesc tocilara.

o cam plictisesc parintii ei, dar nu se cearta cu ei. ii accepta asa cum sunt. nici ea nu a avut o copilarie prea grea.

e focusata, stie ce vrea de la viata.

illotempore2002 13 Jun 2009 19:55

Originally Posted by hellsteed:

uite, asta este intr-adevar o postare cu o descriere "psihologica" aleatorie in raport cu celelalte descrieri.

:D
am dat pe langa?
ei, nici nu te cunosc asa bine.

nu rezultatul conteaza, cat ideea in sine.

buticut 13 Jun 2009 20:11

Originally Posted by illotempore2002:

e genul popular. putina lume o antipatizeaza. si nici ea nu are antipatii fata de altii. uneori mai face cate o coalitie cu cineva, in baza afinitatilor.

True! La noi in clasa au existat multe grupulete, dar eu eram oarecum persoana omniprezenta, mereu bagata in toate si in touch with everybody :D. De obicei faceam coalitie impotriva profesorilor :)). Cat despre cercul meu de prieteni, sunt un fel de arbitru cand mai exista mici diferente. Dureaza ceva timp pana sa imi sara tandara, nu ma enervez foarte usor, dar cand se intampla acest lucru,supararea chiar ma tine,nu sunt genul pe care sa il injuri si dupa 5 minute sa vii sa il pupi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cand sunt nervoasa de obicei ma izolez pana ma linistesc, ca sa nu imi vars veninul pe oameni nevinovati :).

o cam plictisesc parintii ei, dar nu se cearta cu ei. ii accepta asa cum sunt. nici ea nu a avut o copilarie prea grea.

Nu am avut o copilarie prea usoara, dar greutatile nu au avut de a face cu parintii,care au incercat mereu sa imi ofere totul,astfel incat sa nu imi lipseasca nimic. Aproximativ toate certurile din familie s-au iscat datorita unor prostioare, mai ales ca mama avea stilul de a ma certa de ex. "Vezi ca te-am prins ca nu dormeai inca la ora 4. Dar saptamana trecuta ai facut si aia si atunci ai mai facut si aia si aia...", practic incasam o bataie pentru toate prostiile pe care le facusem luna respectiva ,desi mai fusesem certata o data pentru ele la vremea respectiva :)).

usor obsesiva si fixista dar daca e sa dam conotatie pozitiva acestei fixatii, e genul care aprofundeaza. nu trateaza mai nimic cu superficialitate. are cele mai mari note din clasa si totusi putini o numesc tocilara.

Yeah,doar usor, nu insist prea tare cu fixatiile mele si nici nu le invoc prea des, nivelul meu de obsesie e inofensiv :D. Hehe obisnuiam sa am note mari,oricum nu am avut in niciun an media sub 9,desi imi amintesc ca din a VII-a scadeam in fiecare an,astfel incat in a XII-a am ajuns sa am media in jur de 9.20. Hehe de fapt nimeni nu ma numea tocilara,nici n-ar fi avut de ce B-).

e focusata, stie ce vrea de la viata.

Yup! :) Doar ca aspiratiile mele sunt mai mari decat posibilitatile...pt moment ;).

illotempore2002 13 Jun 2009 20:17

bai egocentricilor, ce va place sa se vorbeasca despre voi...cand de fapt voi tre sa ziceti despre altii

:)

Judex 13 Jun 2009 20:20

Pai tu esti ma psiohologul forumului. E topicul tau. Iar eu oricum am spus destul despre tine, daca insist ma impungi cu cornitele. :)

keepwalking 13 Jun 2009 23:57

oricum, de remarcat efortul lui illo.
sedintele la psiholog sunt scumpe, iar ea ne ofera moca analizele.
are condescenta doctorului de la oras care vine in sat si ofera consultatii gratuite la dispensarul comunal, o data pe saptamana.

Judex 14 Jun 2009 00:02

Iar noi suntem niste tarani care nu avem incredere decat in leacuri babesti.

illotempore2002 14 Jun 2009 00:27

nu v-am oferit leacuri, asa ca sa nu aud comentarii :P

deci eu va invitasem pe toti sa ziceti de unu, de altu, dar voi nimic...

@keep....si asta a fost doar asa, in joaca, sa ma vezi cand ma pun pe treaba serioasa cu analiza B-)

Alex Leo Serban 14 Jun 2009 04:18

premisa este falacioasa pt k se presupune k aici ne aratam 'adevarata fatza'...
aici 'decit ne jucam'! ;)

illotempore2002 14 Jun 2009 09:48

Originally Posted by Alex Leo Serban:

premisa este falacioasa pt k se presupune k aici ne aratam 'adevarata fatza'...
aici 'decit ne jucam'! ;)

Debatable

ricutza 14 Jun 2009 20:36

Als - are indoilei in privinta propriilor capacitati. Nu e inca sigur pe el, nu e convins ca e atat de bun. De aceea pozeaza intr-o persoana extrem de selfconfident, ii minimalizeaza pe cei din jur si apeleaza frecvent la umilirea adversarului. Nimicindu-l pe cel din fata - el ramane in viata. Nu exagerez cand zic ca vrea nimicirea - a postat acum cateva zile cum ca vrea ca eu sa dispar. Metaforic, isi doreste moartea celor care nu il confirma.

p.s. in acest topic nimeni nu are nimic personal cu nimeni. and I mean it. let's just play.

Sunt nedumerita cum spui ca pe de-o parte nu e convins ca e atat de bun, si pe de alta parte spui ca e self confident. Mi se pare usor contradictoriu. Prima data cand am scris eu ceva despre ALS, il "condamnam" ca din contra nu isi foloseste la maxim toate informatiile pe care le detine (scria articole super simpliste pe niste subiecte unde clar stia o groaza de lucruri). Acum vad ca exact lucru asta i se reproseaza si nu prea inteleg de ce. Adica el chiar stie o multime de lucruri si nu e genul de om care sa se dea mare cu informatii pe care nu e sigur.
Pe mine m-a coplesit prima data cand l-am intalnit cu cata atentie mi-a dat (desi eram un nimeni), iar in discutiile in contradictoriu nu m-a jignit niciodata (asta probabil pentru ca nici eu nu cred ca l-am jignit (sper!)). :P

ricutza 14 Jun 2009 20:52

Originally Posted by corinka:

Illo:
Aroganta, se crede mai inteligenta decat este, ii place sa se "joace" cu ceilalti considerand ca are un atu: cunostintele de psihologie [in general astia de la psiho fac pe desteptii, de parca ar fi mai tari decat medicii psihiatrii].
Este foarte impulsiva, isi urmareste primul instinct si sare la harta, dar, daca isi da seama ca a gresit, se calmeaza.
Ii place sa faca pe interesanta. Are deseori comportament de mahalagioaica, probabil ca nu a primit o educatie aleasa, dar, ambitioasa fiind, s-a zbatut singura, s-a autoeducat, fara a reusi sa se cizeleze suficient.
Asta este impresia cu care am ramas eu citind ce ai scris pe forum. Nu sunt nici psiholog, nici sociolog, asa ca este posibil ca, partial, sa ma insel.

mama, ce tare...abia astept sa citesc si raspunsurile lui Illo (asa cum am mai facut si la alte subiecte mentionez ca raspund pe masura ce citesc)!

Sunt de acord cu prima caracteristica. Intr-adevar si mie mi se pare aroganta. Nu cred ca se crede neaparat mai inteligenta decat este, dar se crede mai inteligenta decat ceilalti. Ii place sa se joace si sa analizeze psihologiile celorlati useri (si as zice ca ii place sa descopere punctele slabe ale oamenilor). Considera ca are ca atu cunstintele in general nu numai cele de psihologie.
Sunt de acord si cu partea de impulsivitate. Si cred ca da , ii place sa fie centrul atentiei si sa fie considerata interesanta (asta presupunand de multe ori sa fie impotriva curentului).
Nu sunt de acord cu comportamentul de mahalagioaica si nici cu ce-ai scris dup-aia. Ii place sa fie dura pentru ca asta o face interesanta in ochiii celor carora vrea sa le castige atentia.

ricutza 14 Jun 2009 20:56

Originally Posted by Pitbull:

De mult n-am mai râs asa de bine! =)) =)) =))
Nu DE (topic si de oamenii din el - mentionati sau activi), ci CU, adicä ALATURI DE.
Topicul e inteligent, antrenant, si are un umor nebun - voit si autentic.
Se pare cä Illo e un psiholog brici!

Inclusiv cu mine, pe care m-a citit corect, dar partial.
Profilul psihologic descris de ea e just, însä se aplicä "minelui" cam din anii '90. De-atunci încoace, am purces la ameliorarea lui. Nu cred cä o voi finaliza vreodatä, si nici n-as vrea: dupä aia, viata n-ar mai avea nici un haz, asa cä nu mi-ar mai rämâne decâ sä mä sinucid - si, cum nu pot face asta.. goodness, what a bore!
Datorez un räspuns: înainte eram mult mai "bun" - la modul tembel-pämpäläu. Asta s-a conjugat cu "nesansa" mentionatä. De-atunci, mi s-a dezvoltat o dozä de pitbullosenie - firesc, nu...? ;)

ii multumesc lui Pitbull si tuturor fanilor mei!
va iubesc pe toti, fara voi nu as fi ajuns aici!

:))

adevarul e ca de cand am dat de tine pe forum am observat ca iti place sa-ti cultivi un grup de fani. Te razboiesti tu cu multa lume, dar ai mereu grija sa-ti pastrezi niste suporteri. ;)

ricutza 14 Jun 2009 21:03

Originally Posted by keepwalking:

illo,
prin topicul asta ai deschis o cutie a pandorei. :)

Cutia Pandorei se deschide spre disperarea mea, pe aproape fiecare subiect de pe forumul asta. Inevitabil doi oameni tot se iau la harta si se ajung la diverse discutii personale. Macar aici e un loc organizat!

ricutza 14 Jun 2009 21:12

Originally Posted by corinka:

am acest dar minunat de a-i face pe unii sa se frustreze.

Exprima-te clar, daca vrei sa fii inteleasa. Verbul "a se frustra" nu exista. Tu prin "a se frustra" intelegi a se enerva?
Oricum, nu m-ai frustrat si nici nu m-am enervat, ai fost chiar amuzanta. Faptul ca tu ma gasesti plictisitoare ma afecteaza la fel de mult cum ma deranjeaza sforaitul unui aborigen din Australia.

Si cu asta am incheiat discutia, nu vreau sa ma cobor la nivelul tau de mahala.

Nu stiu in ce masura DEX-ul e de acord, dar Illo exact asta face. Face oamenii sa se frustreze (cel putin pe mine clar). Judecand in cate posturi faci referire la faptul ca te-a facut plicticoasa, pot sa spun ca din afara pare ca a reusit sa faca asta si cu tine.

ricutza 14 Jun 2009 21:21

Originally Posted by Judex:

Pai si Illo e copilaroasa dar se vede ca nu mai are 19.

copilaroasa? no way! Si in nici un caz nu cred ca isi doreste sa para de 19 ani. Pentru ca oamenii de varsta aia sunt adeseori desconsiderati si vazuti ca necopti. Eu as zice ca Illo ar vrea sa fie vazuta la 24-25 de ani. Pentru ca asta e varsta la care esti inca tanara dar in acelasi timp experimentata. De altfel cred ca este varsta ideala pentru multe femei.

ricutza 14 Jun 2009 21:32

Originally Posted by Judex:

Asa cum a spus Leo la topicul despre plictisitori, esti enervata ca te-am iubit. Sau cum vorbeam mai demult noi doi, daca e finita cantitatea de iubire, atunci aproape toate sentimentele le-am acaparat eu.
Cat priveste parerea ta, iti dovedesti submediocritatea. Esti plina de prejudecati. Plus ca nu esti in stare tu sa vezi realitatea. Pentru ca, da, fara a fi vreun Adonis, in cele mai multe cazuri exercit o atractie destul de puternica in randul femeilor cu care intru in contact, iar respingerile sunt rare si, in majoritatea cazurilor motivate puternic - spre exemplu vreo alta relatie in care respectiva se afla implicata serios. Exceptiile de la regula asta le constituie pur si simplu proastele. Respingerile, atatea cate sunt, vin din partea meltencelor, tarancilor, cocalaritelor...

Mama, nu pot sa cred ca ai scris asa ceva. Deci nu intru in nici una din categoriile mentionate de tine, dar te asigur ca nu m-as putea simti niciodata atrasa de un om care prezinta astfel de pareri despre sine.
Cum poti sa fii atat de absurd sa crezi ca tipele care te resping sunt fie proaste, fie taranci fie cocalarite? Tu esti convins ca ai interactionat cu oameni la viata ta?

aaaa si te rog, nu fi atat de previzibil incat sa-mi raspunzi ca nu vorbeai cu mine deci nu e treaba mea! Nu de alta, dar chiar am luat personal categorisirea femeilor pe care o faci tu....

illotempore2002 14 Jun 2009 21:36

Ricutza,

Welcome back :)
chiar am vrut sa intreb la un moment dat de tine pe forum si azi pe Pitbull, ca m-am vazut cu el.

ai venit cu multa energie si cu un aer primavaratec (presupun ca ti-a mers bine in ultima vreme?)

Centrul atentiei - da, imi place dar mai toata lumea are nevoie de asta. Stii unde se vede acest simptom cel mai clar? La faptul ca au existat multi userri (dintre cei mai decenti de pe aici) care s-au plans ca nu i-am bagat si pe ei in poll-uri: Buticutz, Halebardul, Chabord, Hellsteed etc....toti ar fi vrut in cate un poll :D

Mahalagioaica sunt uneori, dar e asumat si stiu exact ca asta e impresia pe care o las.

Sa-ti fac si tie o analiza?

cat despre Judex el intra la categoria de oameni pe care i-am frustrat >:) si de aia nu face decat sa ma jigneasca pe unde prinde (pe privat, pe sms, pe mess, pe mail, pe forum etc)

ricutza 14 Jun 2009 21:39

pe cine mai descriem / speculam?

aveti vreo preferintza?

sau lasam jocul asta periculos (pt ca scoate uneori la lumina punctele sensibile ale fiecaruia si lumea se poate simti jignita)?

am mai intrebat: vreti sa ne oprim?

nu, nu, nu...please, me, me, me....
vreau sa vad daca am devenit mai puternica ;) ...daca nu ma voi retrage din nou in cochilia mea unde voi mai medita cateva luni pana sa revin spectaculos pe forum! :P

All times are GMT +2. The time now is 03:15.