![]() |
Originally Posted by corinka:
Ce dragut din partea ta. |
@Redmen
Ce bine ca ai revenit, crezusem ca te-ai suparat datorita scindarii si ca te-ai retras. |
Originally Posted by redmen:
chiar, pe unde te-ai preumblat ? :D |
Nimic iesit din comun.Am ars lemne,am mancat gratare,am baut bere si m`am relaxat.Si am citit.
|
UNDE ESTE CHAMBORD?
Unde este apoi pantera roz? |
Cum se zice pe front " Pleaca si vin "
Cam asa si aici :) |
Originally Posted by illotempore2002:
Pe celuloid. |
Unde este IALDiamond?
Mi-a parut rau ca m-am purtat urat cu el, mai demult :( De ce nu mai modereaza la sectiunea Imperiul Simturilor? |
Da'lui tata-mare Daniel ce i-aţi făcut, că nu-l văzui de vreo juma de an?!:-?
Io pe cin'mai trag de barbă?! :(( |
unde sunt illo / Sihaya / Klein ? :(
de ce corinka / miercuri / bremen nu scriu mai des (one time a day would be fair enough) ? :( ce-or mai face Pauline, ALS ? :( |
Am mai spus-o: Illo n-are chef de forum in perioada asta si s-a sucarit ca i-au fost sterse replicile pe care i le-a dat lui ALS si pentru care isi asuma raspunderea.
|
Originally Posted by Chambord:
- Viatä offline, nu ca noi... - Or fi ocu (motiv de a fi supi); las-cä revin ei. - De mortuis, nihil... si atât. |
Senzational!!! Voi faceti misto? =))
|
|
Ce dragut, Chambord, ca imi simti lipsa. Dar nici tu nu esti prea activ. Pe de o parte, desi pe multi i-a lasat fara serviciu, mie criza asta [si nu numai ea] mi-a cam triplat volumul de activitate si a afectat invers proportional datul pe net. Intru - de obicei seara - pe forum, cam cum intru si pe mail sau mess, adica dau rapid o tura citind printre randuri, foarte selectiv. E ca un fel de ritual. Pe de alta parte, incep sa fac progrese la capitolul autocenzura, am hotarat sa vorbesc/sa scriu mai putin si sa ascult/sa citesc mai mult. Incerc sa profit de putinul timp care imi ramane ca sa citesc carti, sa vad filme, sa fac planuri... 8-> Ah, si cenzurez nutritionisti! Sunt pe faza... =; |
Nu cred că cineva a plecat cu adevărat de-aici. Sunt dăţi în care sunt 5-6 useri înregistraţi, care au intrat pe invizibil, şi apoi mai sunt şi userii care nu se loghează, eu însămi procedez uneori astel.
Io recomand un timp pentru înţelegere, un timp pentru acceptare, unul pentru schimbare, şi ceva mai mulţi pentru iubire. |
Ma bucur sa aud ca sunteti bine cu totii si ca n-ati uitat locul asta :)
|
Tot vroiam sa intreb:
Cine sunt Antonela, Fygo si Anonymous? :-/ |
De unde, de pe lista userilor?
|
ma bucur ca te-ai intors illo :-*
|
All times are GMT +2. The time now is 16:17. |