Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Seriale TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95269)

Cinemania 13 Jan 2006 01:16

dar sa revenim la King of Queens...ce sa fac? nu m-am putut abtine :D gotta simply love this one...il revad a 2-a oara si imi place mai mult decat la prima vizionare

Nightwane 15 Jan 2006 15:45

Masters Of Horror Season 1

A big letdown in unele momente dar atat de frumos in altele. Gen Argento si Carpenter...si Hooper...

Dino 22 Jan 2006 15:25

King of Queens - delicios. Mi-a mutat TVR2 pe pozitia 2(de pe 17) la telecomanda, e o performanta.

Cinemania 22 Jan 2006 16:01

Originally Posted by Dino:

King of Queens - delicios. Mi-a mutat TVR2 pe pozitia 2(de pe 17) la telecomanda, e o performanta.

in sfarsit!!!!!!!!!!!! I am not the only one who lives in the basement...You're married to my daughter and starring to another woman in front of me?! :x

qwerty 29 Jan 2006 13:01

Mie mi-a placut Seinfeld.Nu prea ma uit la seriale ca sunt foarte lungi.

Cinemania 29 Jan 2006 16:07

Originally Posted by qwerty:

Mie mi-a placut Seinfeld.Nu prea ma uit la seriale ca sunt foarte lungi.

ai putea sa te uiti doar la episoade..is mai scurte :D

qwerty 30 Jan 2006 07:34

Merci de sfat,o sa tin cont.

pinkish 01 Feb 2006 02:29

a cumparat cineva de-aici vreun serial? sunt curios cum se vad:

http://www.seriale.gohome.ro

.

Tinuviel_777 01 Feb 2006 22:23

Hi.Am o intrebare...stie cineva cand si unde incepe Alias, seria a doua?Ieri s-a terminat prima serie pe AXN,si nu prea vad semne ca ar vrea sa mai difuzeze. :((

AliAle 02 Feb 2006 12:51

Eu in primul rand nu ma uit la TV ( :shock: )... nu de alta, dar nu am asa ceva (chestii de student :P ), dar ma ajuta reteaua.
Nu stiu in ce stadiu mai e 24 la Prima (parca de ei era difuzat... desi nu m-ar mira sa fi incetat... asa cum se intampla cu majoritatea lucrurilor ok de la ei), dar mie serialul mi se pare genial. Ajuns la seria 5 in State, e incredibil de alert si de 1000 de ori mai bun decat 90% din filmele de actiune de lung metraj.

Din lucrurile mai vechi ar fi X-Files, Millenium, Twin Peaks, Carnivale (la sectiunea weird stuff going on). Alias nu era nici el rau, desi cam tras de par...
Din lucrurile mai usurele imi plac Gilmore Girls si Dawson's Creek.
Comedii: Friends, Dragul de Raymond si Sex and the City.
Pacat de The West Wing... mi se pare mie sau televiziunile subestimeaza inteligenta unei mari parti de telespectatori?

st3fan 02 Feb 2006 16:35

Quote:

televiziunile subestimeaza inteligenta unei mari parti de telespectatori?

Televiziunile vor sa modeleze inteligenta in prostie.Ca daca-i prostie e mai usor de manipulat.

pinkish 04 Feb 2006 04:08

Originally Posted by solidox:

N-a vazut nimeni "Curb Your Enthusiasm" ?
E facut de co-creatorul lui sainfel, in care se joaca pe sine. Mie personal mi se pare mai bun decit seinfeld. Daca cineva il are pe DVD, pm me.

Eu l-am luat de pe:

http://www.seriale.gohome.ro

E DVDrip si se vede super. Nu exista DVD-urile pe la noi.

.

jeleu 09 Feb 2006 11:37

acu aproape 2 ani era pe antena1 pe la miezul noptii scrubs. mi-a placut la nebunie si am inceput sa iau episoadele. e unul dintre cele mai amuzante showuri la ora actuala.
Ma mai uit din cand in cand la nip/tuck pe protv. operatii extrem de grafice, mult sex, what's not to like?

M0n0 10 Feb 2006 18:31

Originally Posted by jeleu:

acu aproape 2 ani era pe antena1 pe la miezul noptii scrubs. mi-a placut la nebunie si am inceput sa iau episoadele. e unul dintre cele mai amuzante showuri la ora actuala.
Ma mai uit din cand in cand la nip/tuck pe protv. operatii extrem de grafice, mult sex, what's not to like?

In sfarsit cineva caruia ii plac episoadele nebunilor astora...
ma numar printre putinii (din cei pe care ii stiu eu) care au toate episoadele...si chiar si pe cele mai noi...sezonul 5 care a inceput in ianuarie, pe la inceput...
Consider ca e cel mai bun serial de comedie de la ora actuala...care nu arata ca un sitcom a la Seinfeld, Everybody loves Raymond and such...
btw...era la ora 23 :P pe antena 1 in vara lui 2003 :D

raptor 10 Feb 2006 19:58

.scrubs. genial. vezi si semnatura.

adinnaplus 10 Feb 2006 21:56

carnivale... ultimul episod din sezonul 1... m-a lasat k un gol in stomak.... i neeeeed sezonu 2... :w00t:

M0n0 10 Feb 2006 23:04

Originally Posted by raptor:

.scrubs. genial. vezi si semnatura.

I rea-hy-hy-hylly like the signature...

btw...this moment is so great that I'd cheat on that other moment before, marry this one and raise a family of tiny little moments...
4x11 - My unicorn.

SPINNING 11 Feb 2006 11:46

Eu am fost fan Umbrele intunericului!
Iar ceva de actualitate: LOST :oops: beton!
Am vazut inclusiv seria 2 pina la ep. 11 cel cu Monica Barladeanu (Dean)

Dr. Evil 11 Feb 2006 15:42

MASH si FRIENDS ...cele mai tari seriale facute vreo data fara drept de apel.

jeleu 11 Feb 2006 18:27

am vazut scrubs pana la 3x14, care se intampla sa fie si cel mai bun episod (my screw-up)

All times are GMT +2. The time now is 23:36.