![]() |
Originally Posted by Judex:
Pai omule ... nu te uiti la film si bagi sub nas haleala , aaaa ? Orice popcorn , friptura , 10 beri ... aaaa ? |
Originally Posted by Pauline Kael:
Iete, c-am raspuns si pt dincolo. :D |
Muchiuleti de vita...stropiti cu unt...la cuptor,presupun... :huh: 8)
Dar de post ce mancati? intrebai eu a saptea oara. Judex semeni cu baiatul ala din avatarul tau?:p |
Da, semanam intrucatva. Dar cum nu tin post, mai pune cateva kile. Plus ca ala-i mai tanar ca mine cu vreo 5 ani parca si nu gafaie juma de ora dupa ce urca 2 etaje. :D |
Pâine cu margarinä, cu zacuscä, cu paté vegetal, cu "parizer" sau "salam" vegetal si mustar. De regulä, mä scot mult mai ieftin ca-n restul anului (nu cä asta ar conta). Intrebare: Pauline, cum de la voi mâncarea de post e f. scumpä? |
:lol:
Ursuletule! Acum puneti si voi o intrebare.Cu ce sunteti imbracati acum? Eu cu un maiou alb si niste pantaloni scurti negri.Si papuci.:p sper ca n-am zis ceva aiurea. |
Vulpito!
Tricou gri si slip Adidas, ambele primite cadou de la varä-mea din Geneva. Pantofi de pânzä negri, vechi, scâlciati, în loc de papuci. La voi a venit vara? |
|
Da,la noi e f cald.:rolleyes:
Am zis"Ursuletule!" cu tandrete:mad: :p Pitbull ,n-ai si pantalones?:oops: |
Dar nici n-am luat-o ca pe un afront, Pauline. ;)
Ba chiar cred ca n-ai fi departe daca stau sa iau in calcul burtica de bere. :D |
Cine a fost Nicolaus Copernicus?
|
Este inca. Un liceu. :D
|
Si liceul ala de ce se cheama asa?De unde vine numele?
Cum se pronunta si ce inseamna " Rzeczpospolita"?(ca sa nu mai facem off topic la Irreversible):p |
Astronom, draga. Ala cu teoria heliocentrica.
"Jeciposhpolita" se pronunta. :D |
Ti s-a schimbat si numele si avatarul.
???:eek: |
Pai chiar am o problema. De schimbat s-a schimbat, dar eu tot de pe asta pot scrie.
|
Poate ai fost hipnotizat cum ar zice Suspect de Bizar.
|
Nu, eu am cerut modificarea. Dar cu noul user nu pot intra.
|
Cum uiti o femeie ?
|
Iesi repede cu alta in oras.Sau cu altele.Te distrezi cat mai mult,si ai grija sa afle asta.
Si uannaitstendingurile sunt o solutie,dar numai o buca' de vreme ca intervine monotoiala. |
All times are GMT +2. The time now is 15:05. |